Görüş Bildir
Haberler
Fatih Portakal'dan RTÜK Yaptırımlarına Cevap: 'Bilmiyorlar mı Ceza Verdikçe İzlenirliğimizin Arttığını?'

etiket Fatih Portakal'dan RTÜK Yaptırımlarına Cevap: 'Bilmiyorlar mı Ceza Verdikçe İzlenirliğimizin Arttığını?'

Batuhan
27.12.2018 - 16:24 Son Güncelleme: 28.12.2018 - 09:11

Fatih Portakal RTÜK'ün cezaları ile ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Portakal, 'Bilmiyorlar mı, hedefe koydukça, ceza verdikçe izlenirliğimizin arttığını?' ifadelerini kullandı. Fox Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk de cezalara tepki göstererek 'Biz haberciyiz. İşimiz haberi korkmadan vermek ve de sorgulamak' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Fatih Portakal'ın Fransa'da hükümeti protesto eden 'Sarı Yelekler' eylemleriyle alakalı sözleri nedeniyle Fox Ana Haber bültenine 3 kez, Fox TV'ye de Kasım ayı reklam gelirlerinin yüzde 3'ü oranında para cezası uygulamıştı.

Fatih Portakal: 'Yasak koydukça daha fazla insanın evinde izleniyor'

Konuyla alakalı resmi Twitter hesabından açıklamada buluna Fatih Portakal, 'Sözlere başka anlamlar yükledikçe, Fox Haber'e yasak koydukça daha fazla insanın evinde izleniyor, bense her akşam bir fazla yurttaşa dokunuyorum. Günlük reyting ölçümleri bunu gösteriyor. Ama… Bilmiyorlar mı, hedefe koydukça, ceza verdikçe izlenirliğimizin arttığını!' dedi.

Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk: 'İşimiz haberi saklamadan, eğmeden, bükmeden, korkmadan vermek'

İçeriğin Devamı Aşağıda

RTÜK'ün Fox Haber'e yönelik cezasına ilişkin kanalın Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk de Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Şentürk, 'Biz haberciyiz… İşimiz haberi saklamadan, eğmeden, bükmeden, korkmadan vermek ve de sorgulamak, şimdiye kadar bunu yaptık bundan sonra da bunu yapacağız' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1362
525
66
58
30
8
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aysun Bulut

Birçok şeyi biliyorlarda işlerine gelmiyor.Biz izlemeye devam edicez.Onlar istedikleri kadar yasaklasınlar.

Beste kafkar

Avrupada 1. Türkiyede 3. sırada Fox ana haber! Bunu bildikleri için önüne geçmeye çalışıyorlar. Neden? Çünkü sorgulayan başka haber kanalı yok. Alayı koyun s... Devamını Gör

Mete Öztürk

arkandayız yalnız kurt