Görüş Bildir
Haberler
Facebook' A Dev Özellik!

Facebook' A Dev Özellik!

Facebook' A Dev Özellik!

Facebook sima tanıma ayrıcalığı ile hesabınızı geri kazanmak için kullanılacak olan bir güvenlik önlemi olarak geliştiriliyor. Hali hazırda kullanılan yöntemde kısa mesaj veya e-posta lüzumlu olmaktadır.

Bu ikisine erişiminiz bulunmadığı senelerde çok işe yarayabilir. Şirket tarafınca doğrulanan hususiyet yardımıyla hesap kurtarma işlemi süratli ve rahat bir bir hale getirileceği söyleniyor. Opsiyonel olarak sunulacak yüz tanıma ayrıcalığı için mevcut kullandığınız cihaz ile giriş yapmanız gerekiyor.

Yüz tanıma teknolojisi verimli bir halde kullanılmaya adım atar ve hackerlar tarafınca aldatılmazsa, Facebook bu özelliği daha fazla şahıs için kullanıma açmayı planlıyor. Sosyal medya devi yıllardır kilitlenen hesaplar içi farklı yöntemler sunmaya çalışıyor.

Biyometrik verilerle zeki cihaz ve hesap güvenliği üstüne bir oldukça çalışma mevcut. Samsung’un retina taraması, iPhone X ile tanıtılan FaceID gibi teknolojiler hali hazırda kullanılıyor. Facebook’ta bu teknolojilere ayak uyduracağa benziyor.

Kaynak: http://sosyalgeek.com/facebook-a-dev-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın