Görüş Bildir
Haberler
TV
Eylül Ayında Sosyal Medyanın En Çok Konuşulan Televizyon Dizileri Belli Oldu!

Eylül Ayında Sosyal Medyanın En Çok Konuşulan Televizyon Dizileri Belli Oldu!

Müge Kakşi
01.10.2022 - 00:45

Medya Takip Merkezi DiguLUP geçtiğimiz ay sosyal medyada en çok konuşulan televizyon dizilerini açıkladı. Eylül ayının en çok konuşulan dizileri listesinin zirvesinde Star Tv'nin yeni dizisi Duy Beni yer aldı. Listenin sonunda ise sezon finalinin ardından yeniden ekranlara dönen Baba dizisi yer aldı. İşte Eylül ayında sosyal medyada en çok konuşulan 10 dizi... 👇tv

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Duy Beni

1. Duy Beni

Başrollerinde Berk Hakman, Rabia Soytürk, Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan gibi başarılı isimlerin yer aldığı Star TV'nin yeni dizisi Duy Beni kısa sürede popüler yapımlar arasına girmeyi başardı. Her hafta Perşembe günleri yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan dizi 1.600.000+ ileti alarak zirveye yerleşti.

2. Senden Daha Güzel

2. Senden Daha Güzel

Cemre Baysel ve Burak Çelik'in başrollerini paylaştığı FOX TV'nin romantik komedi dizisi geçtiğimiz ay 14. bölümüyle final yaparak ekranlara veda etti. 483.800+ ileti alan dizi geçen ay listenin 2. sırasına yerleşti.

3. Tozluyaka

3. Tozluyaka

Tozluyaka dizisinin oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Begüm Birgören ve Kaan Mirac Sezen gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Her hafta Pazartesi akşamları yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan gençlik ve dram türündeki dizinin 449.600+ ileti aldı.

4. Alparslan Büyük Selçuklu

4. Alparslan Büyük Selçuklu

TRT1 ekranlarının uzun soluklu tarih dizisi Alparslan Büyük Selçuklu popüler yapımlar arasında yer alıyor.  Başrolünde Barış Arduç'un yer aldığı dizi her hafta Pazartesi günleri yayılanıyor. Dizi geçen ay 350.000+ ileti aldı.

5. Gelsin Hayat Bildiği Gibi

5. Gelsin Hayat Bildiği Gibi

SHOW TV ekranlarının yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi her hafta Perşembe günü izleyiciyi ekranlara kilitleyeme devam ediyor. Başrollerinde Ertan Saban, Özge Özberk ve Devrim Özkan gibi başarılı isimlerin yer aldığı dram ve gençlik türündeki dizinin 263.300+ ileti aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Emanet

6. Emanet

Kanal 7 ekranlarının günlük dizisi Emanet sevinlen yapımlar arasında yer alıyor. Halil İbrahim Ceyhan ve Nana Stambolishvili başrollerinde yer aldığı dram ve romantik türündeki dizi geçtiğimiz ay 244.300+ ileti aldı.

7. Kardeşlerim

7. Kardeşlerim

ATV ekranlarının uzun soluklu dram dizisi Kardeşlerim her hafta Cumartesi günleri izleyici karşısına çıkıyor. Başrollerinde Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy ve Cüneyt Mete gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi geçtiğimiz ay 202.700+ ileti aldı.

8. Kasaba Doktoru

8. Kasaba Doktoru

Her hafta Cuma günleri yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan Kasaba Doktoru dizisi başrollerinde Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy ve Cüneyt Mete gibi başarılı isimler yer alıyor. Güney Kore yapımı olan Dr. Romantic dizisinden uyarlanan romantik, dram ve medikal türündeki dizi 145.600+ ileti aldı.

9. Seversin

9. Seversin

Kanal D'de yayınlanan romantik komedi dizisi Seversin, her hafta Çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkıyor. Başrollerinde İlyada Alişan ve Burak Yörük'ün yer aldığı dizi 20. bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor. Seversin geçtiğimiz ay 101.700+ ileti aldı.

10. Baba

10. Baba

Sezon finalinin ardından ekranlara iddialı bir dönüş yapan Baba dizisi her hafta Salı günü Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer'in yer aldığı dram türündeki dizi geçtiğimiz ay 99.600 ileti aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
5
4
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

tv de dizi izleyen kaldi mi?

Kara

Yok kalmadı çekenler izliyor.

Mine Aydın

baba