Görüş Bildir
Haberler
Exxen Survivor Kim Elendi? Survivor 11 Mayıs SMS Sonuçları Belli Oldu

Exxen Survivor Kim Elendi? Survivor 11 Mayıs SMS Sonuçları Belli Oldu

Ekranların fenoman yarışma programlarından olan Survivor’da dün eleme heyecanı yaşandı. 11 Mayıs’ta yayınlanan Survivor 90. bölümde; dokunulmazlık oyunlarında kaybeden mavi ve kırmızı takımdan ikişer kişi eleme adaylarından oldu. Survivor’da elenen isim ise SMS oyları sonucunda belli oldu. Peki, 11 Mayıs Survivor kim elendi? İşte Exxen Survivor SMS sıralaması…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor Kim Elendi?

Survivor Kim Elendi?

Survivor’da her hafta salı günleri yapılan elemeler büyük heyecana sahne oluyor. Bu haftaki elemek konseyinde, Batuhan, İsmail, Dora ve Sergen eleme adayları olarak belirlendi.

Programın sunucusu Acun’un yaptığı açıklamaya göre, hafta boyunca en az SMS’si alan Sergen oldu. Bu sonuçlar Sergen çeyrek finaller öncesi Survivor’a veda eden isim oldu.

Exxen Survivor SMS Sıralaması

Exxen Survivor SMS Sıralaması

Bu hafta dokunulmazlık oyunlarını kaybeden kırmızı ve mavi takımda ikişer aday eleme potasına girdi. Cumartesi akşamı yapılan oylamada Batuhan, pazar akşamı da Poyraz eleme adayı seçildi.

Poyraz ve Batuhan'ın potada olduğu haftada mavi takımda Poyraz SMS birincisi çıktığı için adaylıktan düştü. Bu durumda mavi takımda SMS ikincisi de açıklandı. Mavi takım SMS ikincisi Steven oldu.

Kırmızı takımda SMS birincisi ise Berkay oldu. Berkay, eleme adayı olarak İsmail'i gösterirken, mavi takımın adayları ise Dora ile Sergen oldu. Böylece bu haftanın eleme adayları Batuhan, İsmail, Dora ve Sergen olarak sıralandı.

Survivor Sergen Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Survivor Sergen Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Sevilen yarışma Survivor 2021’de bu hafta yarışmaya veda eden isim Sergen Bayar oldu. Survivor Sergen, yarışmaya yedeklerden gelmiş ve Ünlüler takımına katılmıştı. Takımların karıştırılması sonrasında Mavi takıma geçen ve 18. haftada elenen Sergen Bayar kimdir merak ediliyor. İşte Survivor Sergen Bayar hakkındaki bilgiler…

Survivor Sergen Bayar, 16 Eylül 1998 Balıkesir doğumludur. Ayvalıklı olduğunu belirten başarılı yarışmacı 1.80 boyunda ve 76 kilodur.

SURVİVOR SERGEN NE İŞ YAPIYOR?

Meslek olarak antrenörlükle ilgilenen Sergen Bayar, daha öncesinde birçok amatör spor dalıyla uğraşmıştır. Enka Spor Kulübü profesyonel sprinter olan Sergen Bayar bu mesleği bırakmıştır. Tenis ve 8 senedir crossfit sporlarıyla uğraşan Sergen Bayar, düzensiz olarak da kite surf, Street workout, artistik jimnastik sporlarına da ilgi göstermiş ve uğraşmıştır. Sergen Bayar iyi derecede yüzme bilmektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın