Görüş Bildir
Haberler
Evlendikten Sonra Çok Uzaklara Taşınan Hakan Hepcan, YouTube'da Norveç'teki Hayatını Paylaşıyor

Evlendikten Sonra Çok Uzaklara Taşınan Hakan Hepcan, YouTube'da Norveç'teki Hayatını Paylaşıyor

Arya
19.03.2020 - 19:07

Dünyalar güzeli bir kadın ile evlenip çok uzaklara giden Hakan Hepcan, Norveç'ten yaptığı paylaşımlarla ağzımızın suyunu akıtıyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir döneme damga vuran Vine ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Hakan Hepcan'ı sosyal medya çok sevdi. Kısa videoların paylaşıldığı Vine döneminde Türk interneti birçok fenomen kazandı. Hakan Hepcan da onlardan birisi...

'Cocumuyo' sözleriyle zihinlere kazınan Hakan Hepcan ayrıca koyu bir Fenerbahçe taraftarı. Onu, sosyal medyada Fenerbahçe paylaşımları yaparken çok fazla görebilirsiniz.

1981 İzmir doğumlu olan Hakan Hepcan ayrıca beste yazarı. Kendisi Kuma ve Rol isimli iki grupla albüm çalışmalarında bulundu. Birçok bestesi de var, şimdi eşiyle şarkılarını Norveç'te seslendiriyor.

Hakan Hepcan bir dönem de NTV kanalında Bi’Dünya Şov isimli programın sunuculuğunu üstlendi. O günlerden kalan eğlenceli görüntülerinin derlemesini de YouTube kanalında paylaştı.

Sosyal medyanın ilk fenomenlerinden olan Hakan Hepcan, Türkiye'deki başarılarının ardından bir karar ile Sırbistan'a yerleşti. Orada ise minnoş mu minnoş bir kadınla sevgili oldu; Elitsa Alexieva. Ardından ise Norveç'e yerleşti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Norveç'e yerleşme nedenlerini ise bu videosunda anlattı:

Türkiye'de bulunduğu süre zarfında oldukça fazla insanla muhatap olduğunu söyleyen Hakan Hepcan, Norveç'in sakinliğinin kendisine iyi geldiğini söylüyor. Market alışverişi anlarını da YouTube kanalından paylaşıyor.

Norveç'e yerleştikten sonra işler Hakan Hepcan için bir hayli güzel gitmeye başladı. Sevgilisi ile evlenmeye karar verdi!

Sevgilisi Bulgar vatandaşı olduğu için de düğünü Bulgaristan'da yaptılar. Düğün heyecanı sırasında yaşadıklarını da YouTube'dan paylaşmaya devam etti Hakan Hepcan...

Türkiye'den de yoğun şekilde takip edilen Hakan Hepcan, sonunda da evlendi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşık olduğu kadın ile evlenen Hakan Hepcan ardından Norveç'e döndü ve birçoğumuzun hayalini kurduğu hayatı yaşamaya başladı. O hayattan da vlog'lar çekerek YouTube kanalında paylaştı.

Norveç'te oldukça keyifli vakit geçiren ünlü fenomen, Viking maçına gittiği anları da yine YouTube kanalında paylaştı:

Bol bol Vlog çeken Hepcan, ağzımızın suyunu akıtırcasına Norveç'ten görüntüler yayınlamaya devam ediyor:

Hayat arkadaşı olan Elitsa Alexieva ile çok merak ettiği Budapeşte'yi gezen Hakan Hepcan merak edenler için de 1 günlük seyahatini YouTube kanalında paylaştı:

Bir diğer videosunda da Norveç hakkındaki soruları cevapladı ve balık tuttu:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eşinin tavsiyesi ile Bali'ye de giden Hepcan deneyimlerini de paylaşmayı ihmal etmedi:

Aynı şekilde Barselona Vlog'unu da paylaştı:

Sevgilisinin babası da Norveç'te yaşayan Hakan Hepcan, kayınpederi Reidar ile röportajını da YouTube kanalından yayınladı:

Norveç hakkında oldukça faydalı bilgiler edinmemizi sağlayan Hakan Hepcan, oranın iş olanakları hakkında ve gününün nasıl geçtiği hakkındaki bilgileri kanalında paylaşıyor.

Eşi Elitsa Alexieva ile bol bol video ve fotoğraf paylaşan Hakan Hepcan bir videosunda ise tanışma hikayelerini anlatıyor:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çift birlikte Norveç somonu da yaptı. O anları ise bu videoda paylaştılar:

Yaşadığı yerin diline hakim olmak isteyen Hakan Hepcan, sosyal medyadan gelen talepler üzerine de takipçilerine Norveççe öğretmeye karar verdi. Takipçilerine Norveççe öğretmek için çektiği videosunu buradan izleyebilirsiniz:

YouTube'un topluluk bölümüne gelen soruları da eşi Elitsa Alexieva ile birlikte cevapladılar:

Hakan Hepcan şarkı söylemeyi de ihmal etmiyor.

Güzeller güzeli eşi ile de düet yaptıkları anları buradan izleyebilirsiniz:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
67
42
16
7
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Burak B.

Kadın hoş,olgunlaştırmış herifi herhalde pek bakmadım içeriğe ama zamanında sevmezdim pek bu adamı.İticiydi.

Pepe

Bütün youtube'u atsaydın hacı buraya...

Kahsens

Başarıları .. ?