Görüş Bildir
Haberler
Evinizi Daha Mutlu Kılmanın Yolu: Görenlerin Bir Daha Dönüp Bakacağı Duvar Aksesuarları

Evinizi Daha Mutlu Kılmanın Yolu: Görenlerin Bir Daha Dönüp Bakacağı Duvar Aksesuarları

‘Dört duvar’ denilen yaşam alanında kendinizi ne kadar mutlu hissediyorsunuz? Çok mu mutlusunuz yoksa suratınız limon mu satıyor? Şimdi limonları bir kenara bırakın ve görenlerin bir daha dönüp bakacağı bir dört duvar için harika seçenekleri inceleyin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu Duvar Aksesuarları Sadece Zevk Sahibi Olanlara Özel

Aslında duvarlar bizi doğa koşullarından korumasının yanı sıra evimizi güzelleştirebileceğimiz bir tuval gibi. Yaratıcılığınıza bağlı olarak neler yapabileceğiniz tamamen hayal gücünüze bağlı. Farklı renkte boyamak, çeşitli objelerle süslemek ve hatta farklı düzeyde bu duvarları yeni bir ruha büründürmek mümkün.

Duvar süslemek ya da eşsiz tasarımlı duvar aksesuarları seçeneklerine ulaşmak için ahşap, demir, kâğıt gibi birçok materyal bizim emrimizde. Bu materyaller ile birçok aksesuarı kendiniz yapabilirsiniz. Fakat gerekli olan bir şey var; el becerisi. Becerileriniz bazen istediğiniz ürünü ortaya çıkarmanıza engel olabiliyor. Böyle bir durumla karşı karşıya kaldığınızda duvarlarınızı canlandırmayı bırakacak mısınız? Elbette hayır.

İşte burada Now Shop Fun seçkisi ile sizin için derlediğimiz birçok duvar aksesuarı imdadınıza yetişiyor. Lafı fazla uzatmadan duvarlarınıza biraz renk katalım!

Askılık

Askılık

Askılıkların daha çok kapı girişlerinde kullanılan bir gereç olduğunu düşünebilirsiniz. Aslında mutfağınızda ve antrenizde de kullanabilirsiniz. Böylelikle evinizin hem şık görünmesini hem de pratik araç ve gereçlerinize kolay ulaşmanızı sağlar. Ayrıca askılığınızı kutu şeklinde seçerseniz anahtar ve ayakkabı çekeceği gibi ürünleri de düzenli tutabilirsiniz.

Ahşap Duvar Dekoru

Ahşap Duvar Dekoru

Ahşap, sadece duvarda değil, evin hangi köşesinde olursa olsun o alanı güzelleştiren bir ürün. Ahşap duvar motifleri, birbirinden güzel tasarımları ve renk uyumu ile evinize farklı bir hava katacak. Tam bir tablo gibi değil de duvarınızın rengini de ortaya çıkaran bir ürün. Duvarınızın ahşapla olan uyumuna siz de şaşıracaksınız.

Duvar Aydınlatması

Duvar Aydınlatması

Aydınlatma bir evin olmazsa olmazı doğrusu. Tavandan sarkıtılan tek bir lambanın odayı aydınlattığını hayal edin. Şimdi bu lambayı kapatıp, NowShopFun.com güvencesi ile sunulan duvar aydınlatmaları ile duvarınızın ne kadar hoş göründüğünü düşünün. Loş bir ortam ve sevdiklerinizle muhteşem bir atmosferde geçen kahve sohbetleriniz… İşte tam olarak göze hitap eden bir ürün.

Duvar Komodini

Duvar Komodini

Tatile gittiğinizde aldığınız bir biblo, size hediye edilen bir gramofon, kutu oyunlarınızı koyabileceğiniz bir alan… İşte tüm bunları değerlendirebileceğiniz komodinler… Gerek yatak odasında gerekse antre ve oturma odasında kullandığınızda çok şık bir görünüm elde edebileceğiniz komodinler Now Shop Fun seçkisi ile sizlerle. Şık ve modern tasarımı ile zevk sahibi olanların tercihi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Duvar Aksesuarı

Duvar Aksesuarı

Duvarlar öncelikle ailenizin ve daha sonra sevdiklerinizin gözüne hitap edebilmeli ve odanıza ferah bir görünüm kazandırmalı. Tam burada sizlere ahşaptan metale, çerçevelerden aydınlatmalara kadar birçok ürün sunabiliriz. Mobilyalarınıza, perdelerinize ve en önemlisi duvarınızın rengine göre uyumlu birçok duvar aksesuarına ulaşabilirsiniz. Burada kendinize tek sormanız gereken şey; dekoratif bir tablo mu istersiniz yoksa nakış işlemeli bir pano mu?

Duvar Makrome

Duvar Makrome

Makrome, bir tekstil ürünüdür. Genelde dokuma ya da örgü teknikleri kullanılarak üretilmekte. Duvarınızda bu ürünün çok şık duracağını düşündüğümüz için listemize eklemekten kaçınmadık. Duvar makromeleri tek bir ürün şeklinde olabildiği gibi, üç ayrı parça olarak da satın alıp dilediğiniz aralıklarla duvarınıza asabilirsiniz. Birkaç tüyo olarak söylemek isteriz; makromeler saksı bitkileri ile yan yana durduğunda çok şık görünüyor doğrusu.

Duvar Tabağı

Duvar Tabağı

Yemek masanız kaç kişilik? Eğer büyük bir yemek masanız varsa duvar tabakları ile masanızın olduğu duvarı süslemek çok şık ve sade bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır. Böylece uzun saatler süren kahvaltılar ya da akşam yemekleri ile sohbetin dibini sıyırabilirsiniz.

Duvar Rafı

Duvar Rafı

Dekoratif ürünlerinizi duvarınızda sergileyebileceğiniz bir ürünle devam edelim. Duvar rafları aslında hem evin düzeni hem de odanızın ferah bir havaya kavuşmasını sağlayan başlıca duvar aksesuarları arasında. Çiçeğinizi bu raflara koyabilir, dekoratif amaçlı aldığınız tüm ürünleri bu raflarda biriktirerek renkli bir yaşam alanı yaratabilirsiniz. Ahşap ya da metalden üretilen duvar raflarının nasıl kullanıldığı tamamen sizin hayal gücünüze bağlı.  

Ayrıca NowShopFun.com güvencesiyle alacağınız dekoratif ürünler ile duvar raflarınızda modern havayı yakalamak hiç de zor değil.

Güneş Kapanı

Güneş Kapanı

Işık, tüm canlılar için vazgeçilmez bir yaşam kaynağı. Bunun yanı sıra aynı zamanda yansımalar ile göze de hitap eden bir durumu mevcut. Işık, herhangi bir cisme çarptıktan sonra insan gözüne yansır. Bu da o cismi görebilmemizi sağlar. Cisim ne kadar renkli ise göze o kadar çok hitap edebilir.

Duvarlarınızda kullanacağınız, çeşitli camlardan yapılan ve boyama tekniği ile üretilen güneş kapanları, dilediğiniz renkte ve ölçülere göre duvarınızı süslemek için eşsiz bir ürün. Duvarınızın güneş gören tarafına bu ürünü asın, renk cümbüşüne sevdiklerinizle birlikte ortak olun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Halat Tablo

Halat Tablo

Zevk sahibi insanların bu ürüne karşı koymaları gerçekten olanaksız. Öyle ki; halattan üretilen böyle bir modeli duvarınıza astığınızda evinizin havasını bir anda değiştirecek. Hatta iddia ediyoruz: Başrol bile olabilir.

Mayaj Rafı

Mayaj Rafı

Makyaj bir kadın için vazgeçilmez bir güzellik rutini. Dolayısıyla sadece insan yüzü için bile binlerce ürün bulunuyor. Bu ürünlerin bir organizer tarafından toparlanması kadınların ve hatta bazen erkeklerin bile işini oldukça kolaylaştırabilir. Duvara asılabilen makyaj rafları Now Shop Fun seçkisi ile beğenilerinize sunuluyor. Makyaj rafı hem yer kaplamıyor hem de ürünlerinize pratik bir şekilde ulaşmanız için sizlere yardımcı oluyor.  Tamamen özgün ve estetik açıdan muhteşem bir görünüme sahip olan makyaj rafının, aynı zamanda büyükçe bir aynası var. Böylelikle ekstra bir aynaya ihtiyaç duymayacaksınız. Sizin için kişiselleştirilmiş bir makyaj alanı oluşturan bu ürün, aynada kendinize bakarken tüm ürünlerin elinizin altında olmasını sağlıyor.

Duvar Aksesuarı Objeleri

Duvar Aksesuarı Objeleri

Duvarınızın havasını tamamen değiştireceğini düşündüğümüz bir ürün olarak çakra doğal taş obje ile devam edelim. Böyle bir ürünü ister duvarınıza tek başına asın ister diğer duvar aksesuarları ile birlikte kullanın, evinizin her köşesinde mistik bir görüntü oluşturacaktır. Modern ve şık duran duvarınıza bir de böyle bir dokunuşla farklı bir duruş kazandırmak istemez misiniz? Böyle bir ürün, duvarınız rengi ne olursa olsun tam olarak uyumlu olacak.

Dekoratif Tablolar

Dekoratif Tablolar

Duvar aksesuarlarının belki de en çok kullanılanlarından biri; tablolar. Dünyada binlerce sanatçının tasarladığı milyonlarca tablo bulunuyor. Bu tablolar katedrallerin, iş yerlerinin ve evlerin duvarlarını süslüyor. Aslında duvarlar bu tabloları tutarak bizlere sergiliyor diyebiliriz. Picasso ve Da Vinci gibi usta ressamların tabloları elbette paha biçilemez. Bu yazımızda bahsettiğimiz tablolar daha mütevazi. Ama bu ustaları da aratmayacak cinsten.

Duvarlarınızı rengarenk yapmak, odanızın boyutu ne olursa olsun farklı bir tasarım ürünü eklemek bulunduğunuz yaşam alanında daha mutlu olmanızı sağlayacaktır. Tablolar bu mutluluğu paylaşmanız için akla ilk gelen duvar aksesuarları arasında bulunuyor.

Ahşap dekoratif tabloların tasarımlarında herhangi bir sınır yok. Yani dilediğiniz renkte ve farklı şekillerde ahşap dekoratif tablolara ulaşabilirsiniz. Bir yazı, bir sanatçı, bir obje bu tabloların içeriğini oluşturmakta. Duvarlarınızın bu tablolarla çok daha canlı duracağını hayal edebilirsiniz.

Tün bu duvar aksesuarlarını NowShopFun güvencesi ile edinebilir, ürünlerin kategorilemenin yanı sıra sanatçıların tasarımlarına da ulaşabilirsiniz.

Ayrıca duvar aksesuarlarını sevdiklerinize de hediye edebilir, onların yaşam alanlarına da renk katabilirsiniz. Unutmayın, evimizde en çok baktığımız yerlerden biri duvarlardır ve bir duvar bazen çok şey anlatır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın