Görüş Bildir
Haberler
Evinizde Kelimenin Tam Anlamıyla Rüya Gibi Bir Robot Temizliği Deneyimi: DreameBot D10s

Evinizde Kelimenin Tam Anlamıyla Rüya Gibi Bir Robot Temizliği Deneyimi: DreameBot D10s

DreameBot D10s, etkili, erişilebilir robot temizliği evinize getiriyor. DreameBot D10s, pratik özelleştirebilme olanakları ile 5.000 Pa emiş gücü, gelişmiş LDS haritalama özellikleri ile tüm evinizde  ki tüm zeminlerde otomatik temizlik imkanları sunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hassas bir tampona sahip olan D10s tespit ettiği nesnelerden ustaca kaçınırken, evde etkili bir şekilde dolaşmaya ve temizlemeye devam ediyor. Ayrıca, Siri, Alexa ve Google Asistan gibi akıllı asistanlarla entegrasyonu, sesli komutlarla robotunuzu yönetmenizi sağlıyor.

Çok yönlü ev temizliği

Çok yönlü ev temizliği

DreameBot D10s, sahip olduğu çok yönlü, kılsız kauçuk fırça halının derinliklerine inerek alttaki tozları silker, sert zeminlerdeki kiri alır ve saçların dolaşmasını önleyerek evinize kapsamlı bir temizlik sağlıyor. 5.000 Pa güçlü emiş özelliği sayesinde, işten geldiğinizde daha temiz bir ev ile karşılaşmanızı sağlıyor.

Haritalar, dolaşır, temizler.

Haritalar, dolaşır, temizler.

D10s, LDS haritalama özelliği ile, evinizin planını öğreniyor, temizlik güzergahını planlıyor ve temizliyor. D10s’e eklenen hassas bir tampon sayesinde robotunuz, evinizde etkili ve verimli bir şekilde gezinirken engelleri güvenli bir şekilde aşabiliyor.

Evinizde komple temizlik

Evinizde komple temizlik

D10s, 5.200 mAH bataryası ile 280 dakikaya kadar uçtan uca, kesintisiz bir temizlik olanağı sunarken, şarjı azaldığında, şarj istasyonuna geri dönerek kendisini şar ediyor. Şarjı tamamlanınca, temizliğe kaldığı yerden devam ediyor.

Akışı kontrol edin

Akışı kontrol edin

Zeminlerinizin kir durumuna göre, paspas yaparken hangi su akış seviyisini kullanmak isterseniz, bunu üç seçenek arasından belirleyebiliyorsunuz. Daha etkili bir temizlik için istediğiniz temizlik seviyesini kendiniz, su akışını kontrol ederek sağlayabiliyorsunuz.

D10s, kısaca 5.000 Pa emiş gücü ve 5.200 mAh batarya kapasitesini navigasyon ve paspaslama özelliği ile birleştiren güçlü bir robot süpürge olarak dikkat çekiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DreameBot D10s Teknik Özellikler

DreameBot D10s Teknik Özellikler

Emiş gücü: 5.000 Pa

Çalışma süresi: 280 dakika (Sessiz modda süpürme ve paspas)

Batarya Kapasitesi: 5,200 mAh

Toz Haznesi: 570L

Su tankı kapasitesi: 235 mL

Ses Düzeyi: 60 dB

Ağırlık: 3.6 kg

11,299 TL liste satış fiyatı bulunan Dreame D10s, kampanyalı satış fiyatı ile Mediamark’ta 8,849 TL’den satışa sunuluyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın