Görüş Bildir
Haberler
Evinin Önünde Toplandılar: 20 Kişilik Bir Grup Sezen Aksu'yu Protesto Etti

etiket Evinin Önünde Toplandılar: 20 Kişilik Bir Grup Sezen Aksu'yu Protesto Etti

Beykoz Kanlıca'daki evinin önünde toplanan yaklaşık 20 kişilik grup, şarkısında geçen bazı sözlerinden dolayı Sezen Aksu'yu protesto etmek istedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trafiğin olumsuz etkileneceği gerekçesiyle güvenlik önlemi alan polis, evin önündeki grubu uzaklaştırdı.

Bunun üzerine yakındaki Kanlıca Meydanı'nda saat 20.30'da toplanan grup, Sezen Aksu'yu protesto edip, basın açıklaması yaptı.

Bunun üzerine yakındaki Kanlıca Meydanı'nda saat 20.30'da toplanan grup, Sezen Aksu'yu protesto edip, basın açıklaması yaptı.

Grup adına yapılan açıklamada, Sezen Aksu'nun bir şarkısında, ilk Peygamber Hz. Adem ile Hz. Havva'ya hakaret ettiğini ileri sürdü. Grup açıklamanın ardından meydandan ayrıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
213
130
90
70
28
15
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sirius

bakara makara sallarız diyene niye bişey demediniz sormazlarmi size

Pasif Kullanıcı

Gayet mantıklı bir yanıt. Direk "kutsal" kitapları ile dalga geçti adam. Neden gıkları çıkmadı? Bir kadının evinin önünde toplanmak sorun değil bu "baba yiğ... Devamını Gör

Filter

:D Gündemi değiştirmek için bu düşünmeyen şeyleri ortalığa gönderip gündem değiştiriyorlar. Ama artık bunu da yiyen bir millet varsa zaten yemeye yer arıyordur

RaRaRa

Zaten halk RT bir şey yapsa da ona geri dönsek diye ağzının içine bakıyor kimseyi düşünme acıma sende ortak ol çünkü bu millet düzelmez ne yaparsan yap düzelmez

King in the East

keşke kadınlara çocuklara hayvanlara yapılan tecavüz taciz şiddet olaylarına falan da böyle toplanıp bir şeyler söyleseniz..