Görüş Bildir
Haberler
Evini Hangi YouTuberla Paylaşmalısın?

etiket Evini Hangi YouTuberla Paylaşmalısın?

Kai Hiwatari
04.06.2020 - 19:11 Son Güncelleme: 06.07.2020 - 11:54

Evde hangi Youtuberla zaman geçirirsen kesinlikle sıkılmazsın?

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Sosyal medyadan tanıştığın biriyle hiç sevgili oldun mu?

3. Sosyal medyadan tanıştığın biriyle hiç sevgili oldun mu?

4. Bir video çekecek olsan bu mekanlardan hangisini tercih ederdin?

5. Sosyal medyada her şeyini paylaşanlardan mısın?

6. Peki aklındaki ideal sevgili adayı nasıl biri?

6. Peki aklındaki ideal sevgili adayı nasıl biri?

7. Ve son olarak, seni sosyal medyadan engelleyen kişiye buradan bir çift laf söyle de testimizi bitirelim!

Berkcan Güven!

Berkcan Güven!

Verdiğin cevaplara göre senin evini paylaşman gereken Youtuber Berkcan Güven. Vine üstünden süregelen fenomenliği her gün artarak devam etti. Ortamı da, eğlenceli kişiliği de tam senlik! Çok da iyi anlaşacağınızı düşünüyoruz açıkçası. Hem zevkleriniz kesişiyor, bununla birlikte karakterleriniz benziyor. Kesinlikle kıskanılan bir arkadaşlığınız olurdu!

Reynmen!

Reynmen!

Verdiğin cevaplara göre senin evini paylaşman gereken Youtuber Reynmen! Çünkü o da senin gibi keyifli bir insan. Siz ikiniz çekeceğiniz videonun içeriğini bulmakla fazlaca uğraşmazsınız. Çünkü o kadar aynı kafadasınız ki gördüğünüz her şeyi videonuza içerik haline getirebilirsiniz. Eminiz ki bu video çekildikten sonrasında milyonlar izlerdi. Bu karantinadan sonrasında Reynmen'le iyi bir ikili olur devam ederdiniz...

Enes Batur!

Enes Batur!

Verdiğin cevaplara göre senin evini paylaşman gereken Youtuber Enes Batur olmalı! Beraber videolar çeker, yeni projelerinde onun bir eli olurdun hem, fena mı? Zaten beraber zaman geçirirken ne kadar güleceğinizi söylemiyoruz bile! Tıpkı Enes gibi sempatik, organik bir karaktersin! Yaptığın işlerden ilkin kendin keyif almasını biliyor ve organik olduğun için kendini çevrene de sevdiriyorsun. Komik olmak kanında var! Bir de teknoloji ve oyunlara düşkünlüğünü es geçmeyelim.

Danla Bilic!

Danla Bilic!

Verdiğin cevaplara göre senin evini paylaşman gereken Youtuber Danla Bilic. Çünkü birbirinize o kadar benziyorsunuz ki... İnsanları kızdırmak, onlara tatlı tatlı laf sokmak çok hoşuna gidiyor. İnsanların söylediklerine kulak asmayan bir insansın. Dediğim dedik bir insansın. İnsanlara bir şey öğretmeyi seviyorsun ve bu seni acayip mutlu ediyor. İnsanlar senin başarılı olmana dayanamıyor ve seni kıskanıyor. Onları takma dememize gerek yok zaten az önce söylediğimiz gibi takmıyorsun. Böyle devam et!

Duygu Özaslan!

Duygu Özaslan!

Verdiğin cevaplara göre senin evini paylaşman gereken Youtuber ne olursa olsun Duygu Özaslan olmalı! Samimi ve güler yüzlü olman her vakit hayatta güzel kapılar açmana sebep oluyor. Hayatını kaliteli yaşamaya çalışmak senin en büyük tutkularından. Bu özelliklerinle de Duygu Özaslan'la benzer bir karaktere  bulunduğunu söyleyebiliriz. Bu yüzden seni tanımayanlar ara sıra oldukça burnu havada olarak değerlendirebilir fakat seni bilen biliyor çok da mühim değil! Sempatik ve pozitif yönde olmaya devam et!

Şeyda Erdoğan!

Şeyda Erdoğan!

Verdiğin cevaplara göre senin evini paylaşman gereken Youtuber mutlaka Şeyda Erdoğan olmalı! O da senin gibi hiç lafını esirgemeyen, içerisinden geçeni anında söyleyen dürüst biri. Herkese nasip olmaz bu şekilde arkadaşlık. Şeyda ile yan yana geldiğinizde ne kadar eğlenceli zaman geçireceğinizi tahmin edemiyoruz bile! Şu kesin ama, acayip kıskanılacaksınız!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
686
370
304
203
129
77
71
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Naz

Bir tek bana mı Danla Biliç çıktı? Danla Biliç çıkanlar beğensin de kaç kişi aynı muameleyi görmüş bilelim

Pasif Kullanıcı

Enes Batur! Allah korusun, düşman başına.

sevimsizz

kanka değiştirelimmi bende reynmen var

KürŞad

"Karantinayı bir youtuber'la geçirmektense ölürüm daha iyi." diyenler??