Görüş Bildir
Haberler
EverGrow Coin ve HUH Token: Potansiyel Altcoinlere Yeni Nesil Çözüm

EverGrow Coin ve HUH Token: Potansiyel Altcoinlere Yeni Nesil Çözüm

Huh Token
17.12.2021 - 12:57

EverGrow Coin, lansmanının ilk birkaç haftasında muazzam bir başarı elde etti. Piyasa fiyatlarının düşmesine rağmen, toplulukları jetonu elinde tuttukları için hala ödüller alıyor ve EverGrow Coin'e uzun vadeli yatırımlarının karşılığını alacağı konusunda umut vadediyor.

Yasal uyarı: Söz konusu içerik genel bir değerlendirme ve görüş olup, kesinlikle finansal tavsiye değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Huh Token ve EverGrow’da kayma problemi

Huh Token ve EverGrow’da kayma problemi

HUH Token ise 6 Aralık'ta piyasaya sürülmesinin ardından uzun vadeli proje hedeflerini destekleyen büyük bir topluluk oluşturuyor. HUH Token, topluluklarına katılan herkes için nesiller boyu zenginlik yaratmayı umuyor. Bu topluluk HUH Milleti olarak biliniyor. HUH Token, piyasaya sürülmesinin ardından ise çeşitli sorunlar yaşıyor. Olağanüstü bir performansa ve yalnızca 6 saatlik bir süre içinde piyasa fiyatında %400'lük bir artışa rağmen, çoğu kişi jetonu satın alamıyor ve bunun nedenini anlayamıyorlar. Hem EverGrow Coin hem de HUH Token için ise cevap aynı: Kayma sorunu. Kayma, bir işlemin her iki tarafında verilen boşluğu ifade ediyor. Çünkü işlemi gerçekleştirdiğinizde belirli bir varlığın değeri, bu işlemin blok zincirinde tamamlanması için geçen süre içinde değişebiliyor. Bu nedenle %10'luk bir kayma ile 1000 EverGrow Coin satın alırsanız, 900 jetonun alt ucunu veya 1100 jetonun üst ucunu alabilirsiniz. Ortaya çıkan değer bu engellerin dışına çıkarsa işlem tamamlanmıyor ve daha az volatil bir zamanda tekrar denemeniz veya kaymayı ayarlamanız gerekiyor.

EverGrow Coin ve HUH Token’ın kayma sorununa yaratıcılardan yeni çözüm

EverGrow Coin ve HUH Token’ın kayma sorununa yaratıcılardan yeni çözüm

EverGrow Coin ve HUH Token, piyasaya sürüldükten hemen sonra o kadar çabuk değer kazandılar ki PancakeSwap'ın sunduğu standartlaştırılmış kayma aralığının dışına düştüler. Çoğu durumda bu standart değerler genellikle iyi sayılıyor. Ancak şaşılacak derecede yüksek bir büyüme hızına sahip olduğunuzda bu yüzdeler asla artan değere ayak uyduramıyor. Bu sorunun çözümü oldukça basitti. Ancak bilinmiyorsa bu projelere mümkün olan en düşük noktada katılmaya çalışan birçok kişi için hayal kırıklığına neden oluyor. Bu işlemlerin tamamlanabilmesi için ise alıcıların slippage seçerken mevcut olan özel slotu kullanmaları gerekiyor.

Bazı yaratıcılar ise kaymayı yaklaşık %20'ye ayarlamanın devam eden işlemleri onaylayacağını keşfederken bununla birlikte yaratıcılar kaymanın ne kadar yüksek olursa, sonuçta elde edilen kripto para biriminin o kadar düşük olduğunu hatırlatıyor ve yatırımcılara mümkün olduğunca düşük tutmaya çalışmalarını öneriyor.

EverGrow Coin ve HUH Token kullanıcıları artıyor.

EverGrow Coin ve HUH Token kullanıcıları artıyor.

Yaratıcılar tarafından sorunun tespit edilmesiyle ve çözüm sağlanmasıyla HUH Token'e dahil olmak isteyenler kripto pazarında henüz yeni oldukları için bu işlemi yapmaya başlayabildi. Bu hata yüzünden kaybolmaktan korkanlar ise artık sadece kaymayı ayarlayarak topluluklarının bir parçası olabiliyor. EverGrow Coin, şimdiye kadar kaydedilen en hızlı satın alma oranlarından birini gördü ve sahiplerine ödüller vermeye devam ediyor. HUH Token'a katılmak isteyenler de benzer bir zaman çizelgesi izliyor gibi görünüyor.

HUH Token'ı Sosyal Medyalarında takip edin:

Web sitesi: https://huh.social

PancakeSwap: bit.ly/3pSg09d

Yasal uyarı: Söz konusu içerik genel bir değerlendirme ve görüş olup, kesinlikle finansal tavsiye değildir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın