Görüş Bildir
Haberler
Evde Kaldığımız Süre Boyunca Oyunseverlerin En Çok Oynadıkları 10 Oyun

Evde Kaldığımız Süre Boyunca Oyunseverlerin En Çok Oynadıkları 10 Oyun

Tosla
04.06.2020 - 18:55

Evde kaldığımız şu günlerde en büyük zaman geçirme aracımız oyunlar. Kendinizi bir oyunsever olarak tanımlıyorsanız, yeni çıkan veya popüler olan oyunlar hakkında da bilginiz vardır. 

İşte son dönemde en çok oynanan 10 oyun:

1. Mount & Blade II: Bannerlord

Bir Türk oyun firması olan TaleWorlds tarafından geliştirilen bu oyun uzun zamandır oyunseverler tarafından heyecanla bekleniyordu. Sonunda 30 Mart 2020 tarihinde çıktı ve kısa dönemde en çok oynanan oyunlar arasında yüksek sıralara yerleşti. Öyle ki şu anda çoğu yayıncıyı Bannerlord oynarken görebilirsiniz.

Siz de Orta Çağ atmosferinin içerisine girip ordular kurup, savaşlar yapıp, kaleler fethetmek istiyorsanız Mount & Blade II: Bannerlord'a göz atabilirsiniz.

2. PUBG Mobile

Mobilin en çok oynanan oyunlarından biri şüphesiz ki PUBG Mobile. Hayatta kalma temalı Battleground oyunların sayısı artsa da PUBG Mobile, bu alandaki liderliğini kaptırmamak için hevesli. Tabii PC ve konsol versiyonlarına göre ücretsiz olması bu başarısının en önemli sebeplerinden biri.

3. Call of Duty: Warzone

PUBG Mobile'ı tahtından etmeyi birçok oyun denedi. Ama son zamanlarda hem PC hem konsol hem de mobil için ücretsiz olarak çıkan Call of Duty: Warzone kadar hiçbiri yaklaşamadı. Oyunseverler hali hazırda Call of Duty'nin seri oyun mekaniklerine alışkınlar. Bu yüzden Warzone'u da benimsemeleri zor olmadı. Bakalım yükselişe geçen Call of Duty: Warzone battleground evreninde hayatta kalıp birinciliği göğüsleyebilecek mi? Yoksa geçtiğimiz sene Apex Legends'ın başına gelenler onun da başına gelecek mi?

4. League of Legends | Teamfight Tactics

Teamfight Tactics kısa adıyla TFT, oyundaki kahramanları ve özelliklerini göz önünde bulundurarak kurduğunuz taktiklerin yarışacağı, şansın ve zekanın etkili olduğu bir oyun. 

Taktik savaşları ise son zamanların popüler oyun türleri arasına giren kavramlardan biri. Bu türün sevilen örneklerinin başında da  Dota: Auto Chess ve LoL TFT geliyor. Tabii LoL'ün oyuncu potansiyeli ve hedef kitlesi göz önünde bulundurulduğunda Teamfight Tactics, Auto Chess'in önüne geçti diyebiliriz. 

Geçtiğimiz günlerde ise 3. set ile birlikte mobil versiyonunu da çıkarttı. Yani kitlesini daha çok arttırdı.

5. FIFA 20

Yılların efsanesi FIFA, her yıl satmayı başarıyor. Futbol müsabakalarının ertelendiği şu dönemde ise futbolseverlerin daha çok ilgi odağı haline gelmiş durumda. Gerek arkadaşlar arasında oynanan müsabakalarıyla, gerek Ultimate Team ve Volta modlarıyla FIFA size bildiğimiz futboldan çok daha fazlasını sunuyor.

6. The Sims 4

Koronavirüs nedeniyle evde kaldığımız şu günlerde en çok oynana oyunlardan birisi de The Sims 4. Gerçek hayatta yaşayamadığımız şeyleri Sims'in simülatüf dünyasında çok rahatlıkla gerçekleştirebiliyoruz. Mesela partilere katılıyoruz, kariyer basamaklarını hızla tırmanıyoruz, yuva kuruyoruz... Ne de olsa orada hala virüs yok. 😅

7. Football Manager 2020

7. Football Manager 2020

Karantina en çok Manager Lig tutkunlarına yaradı. Kimi oyuncular 17. sezonlarında memleketinin kulübünü dünya takımlarının arasına taşıdı, kimisi farklı takımlarla başarıdan başarıya koştu. Football Manager oyunları böylece en çok oynanan oyunlar arasındaki yerini aldı.

8. Dota 2

Normal zamanda da zaten bir hayli çok oynanan Dota 2, karantina boyunca da oynanmaya devam etti. Sadık bir kitleye sahip olan oyun yıllardır en çok oynanan oyunlar arasında yer almaya devam ediyor.

9. NBA 2K20

NBA ve diğer basketbol liglerinin de ertelendiği şu günlerde basketbol özlemimizi NBA 2K20 gibi oyunlarla gidermeye çalışıyoruz. Gerek arkadaşlarımızla online maç yapıyoruz, gerek MYTEAM ve MYCAREER modlarında başarıdan başarıya koşuyoruz.

10. Counter Strike: Global Offensive

Geçmişi taaa internet cafe zamanlarına dayanan bir oyun serisiyle karşı karşıyayız. Counter Strike serisinin en çok oynanan oyunu CS:GO kendine oyuncuyum diyen herkesin en az 1 kere girip denediği bir oyundur. Bu yüzden de en çok oynanan oyunlar arasında yer almayı sonuna kadar hak ediyor.

Oyunseverlere müjde! Evde kaldığınız süre boyunca oyun pini alışverişlerinizi Tosla ile halledebilirsiniz!

Oyunseverlere müjde! Evde kaldığınız süre boyunca oyun pini alışverişlerinizi Tosla ile halledebilirsiniz!

Üstelik Tosla uygulamasından satın alacağınız popüler oyunların pinleri %10 indirimli!

Tosla Kart’ı CarrefourSA ve Teknosa mağazalarından, Banabi uygulamasından ve Hepsiburada’dan satın alabilirsiniz. Veya üstünde isminiz yazsın istiyorsanız Tosla uygulamasına girip başvuruda bulunabilirsiniz.

Tosla hesabınıza yüklediğiniz bakiyeyi Tosla Kart ile tüm POS’larda kullanabilirsiniz!

Toslana para yükle, Oyun pinlerini uygulamadan kolayca satın al!