Görüş Bildir
Haberler
Ev Sahibini Soyan Hırsızın Pişkinliği: 'Birkaç Ay Yatar Çıkarım'

Ev Sahibini Soyan Hırsızın Pişkinliği: 'Birkaç Ay Yatar Çıkarım'

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Naciye Başak'ın (73) yemek yediği sırada evine kar maskesiyle girip, elleri ve ağzını koli bandıyla bağladıktan sonra parasını ve altınını alan şüphelilerden Yusuf Y. (18), yakalandı. Yusuf Y'nin yaşlı kadının kiracısının oğlu olduğu anlaşıldı. Zanlı mahkemeye sevk edilirken haber kameralarına  'Birkaç ay yatar çıkarım'  dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çorlu'da 10 gün önce Hıdarağa Mahallesi Paypay Çeşme Sokak üzerinde oturan Naciye Başak'ın ikinci kattaki evinde yemek yediği sırada giren kar maskeli iki kişi tarafından elleri koli bandı ile bağlandı ve üzerindeki 2 bin lira para ve bir adet tam Cumhuriyet altını gasp edildi.

Hırsız kiracısı çıktı

Hırsız kiracısı çıktı

Naciye Başak

Olayı ardından Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından özel bir ekip kuruldu. Kadının verdiği ifadeler doğrultusunda hareket eden polis, olayı gerçekleştirenlerin Başak'ın evinin karşısında bulunan dairesini kiraya verdiği kişinin oğlu Yusuf Y. ile arkadaşı S.Y., olduğunu belirledi.

Hırsızdan pişkin yanıt

İçeriğin Devamı Aşağıda

Polisin gözaltına aldığı Yusuf Y. emniyete götürüldü ve ifadesi alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, polis aracına binerken gazetecilerin, 'Neden yaptın ?' sorusuna 'Birkaç ay yatar çıkarım' yanıtını verdi.

Tutuklandı

Tutuklandı

Adliyeye sevk edilen Yusuf Y. çıkarıldığı mahkeme tarafından, 'Birden fazla kişi ile nitelikli yağma' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen S.Y.'nin yakalanması için çalışmasını sürdürüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
134
41
20
6
5
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
jeferovvv

Türkiyedeki yargıya hırsızın güveni tam

Maveri

Ülkede suçların neden gitgide arttığını tek cümlede özetlemiş işte

Maveri

Bu haberler diğer haber sitelerinde yok mu diyorsun? Fazlası var

Lestat

Ne pişkinliği? Çocuklara, hayvanlara tecavüz edip öldüren mezhebi geniş orospu çocukları takım elbise giydiği için iyi hal indirimi alıyor, hırsıza ne verece... Devamını Gör