Görüş Bildir
Haberler
Ev Alışverişinin Popüler Adresi Homeva'nın Kurucusu Uğurcan Sançmış: "Homeva E-Ticaret ile Büyüyecek"

Ev Alışverişinin Popüler Adresi Homeva'nın Kurucusu Uğurcan Sançmış: "Homeva E-Ticaret ile Büyüyecek"

Homeva.com.tr, ev alışverişinde son yıllarda herkesin dikkatini çeken bir adres. İzmirli girişimci Uğurcan Sançmış’ın ilk fiziki mağazasını Bornova’da açtığı Homeva, e-ticaret sektöründeki yolculuğuna iddialı başladı. Sançmış, çok kısa sürede alışveriş tutkunlarının radarına giren Homeva’yı dijital ortamdaki satışlarıyla büyütmeyi hedefliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Genç iş adamı ve girişimci Uğurcan Sançmış’ın 2022’nin Kasım ayında İzmir’in Bornova ilçesinde açtığı Homeva mağazası, e-ticaret sektörüne iddialı bir giriş yaptı. Hem kendi web sitesi homeva.com.tr hem de Trendyol, n11, Hepsi Burada gibi pazaryerleri aracılığıyla tüketiciye ulaşan marka büyük ilgi gördü. Uğurcan Sançmış, ürünlere yönelik talebin beklediğinin çok ötesinde olduğunu söyledi.

Sektörde Kalıcı Olacak

Sektörde Kalıcı Olacak

Uğurcan Sançmış, sadece 3 ayda adını tüm Türkiye’ye duyuran, deprem felaketinin ardından afet bölgesine gönderdiği yardımlarla da gündeme gelen Homeva markasını büyütme kararı aldığını açıkladı. Sançmış, e-ticaret sektöründe kalıcı olmayı ve reel piyasada şubeleşmeyi hedeflediğini dile getirdi.

Kaliteli Ürünler, Uygun Fiyatlar

Kaliteli Ürünler, Uygun Fiyatlar

Genç iş adamı şöyle konuştu: “Homeva olarak mutfak, yatak odası, banyo, ev dekorasyon, ev ve yaşam, aydınlatma ve ev elektroniği olmak üzere 7 kategoride hizmet veriyoruz. Tüm ürünlerimizde iddialıyız. Kullanıcılarımızı memnun etmeye dayalı kampanyalar yapıyoruz. En kaliteli ürünleri en uygun fiyata sunduğumuz için olumlu geri dönüşler çok yüksek. Müşteri deneyimine önem veriyor, yeni trendlere öncülük ediyoruz. Tüm bu nedenlerle inanılmaz bir taleple karşı karşıyayız. Homeva, e-ticaret kanalıyla hacmini giderek büyütecek. Yakaladığımız başarı ivmesini daha da yükselterek farklı pazarlara açılacağız.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın