Görüş Bildir
Haberler
Etrafındaki İnsanlar Seni Nasıl Görüyor?

etiket Etrafındaki İnsanlar Seni Nasıl Görüyor?

Yung Boş Ada
12.02.2015 - 14:33 Son Güncelleme: 13.02.2015 - 15:06

Aslında az çok nasıl bir insan olduğumuzla ilgili düşüncelerimiz vardır. Ama acaba başkaları bizim nasıl bir insan olduğumuzu düşünüyor? Hadi testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak günün hangi diliminde kendini daha iyi hissediyorsun?

2. Peki genelde nasıl yürüyorsun?

3. Başkalarıyla konuşurken ne yapıyorsun?

4. Peki en rahat oturuşun hangisi?

5. Çok komik bir şey karşısında nasıl gülersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki kalabalık bir yere nasıl giriş yaparsın?

7. Çok ciddi ve konsantre bir şekilde çalışırken biri seni aniden bölerse...

8. Düşüncelerinin renkleri olsaydı hangi renklerde olacağını düşünüyorsun?

9. Genelde hangi pozisyonda uykuya dalmak senin için daha kolaydır?

10. Son olarak; rüyalarında genellikle sen...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Gerçek Arkadaş" olarak görüyorlar!

Sen insanlarla çok kolay yakınlaşmazsın. Çok seçicisindir yani bu konuda. Bu yüzden de az ve öz arkadaşın vardır senin. Ama bu arkadaşlarının her birine müthiş bir sadakatle bağlısındır, ve onlardan da bunu beklersin daima. Güven ve sadakat çok önemlidir senin için. Ayrıca çok mantıklı bir insansın, duygularından etkilenmeden son derece mantıklı kararlar vererek her sorunun altından kalkarsın. Öğütlerin tutulasıdır!

"İlgi Mıknatısı" olarak görüyorlar!

"İlgi Mıknatısı" olarak görüyorlar!

Sende öyle bir hava var ki istesen de istemesen de insanları kendine adeta bir mıknatıs gibi çekiyorsun. Çok etkileyicisin, ve oldukça eğlencelisin bu yüzden arkadaş grubun sana hayran! Sanatsal bir yanın da var ayrıca, estetiksin. O kadar sempatiksin ki etrafındakiler seninleyken çok mutlu oluyorlar; ve neredeyse hepsi senin çok nazik ve düşünceli olduğunu düşünüyor, ki öylesin bay/bayan mıknatıs :)

"Doğuştan Girişimci" olarak görüyorlar!

"Doğuştan Girişimci" olarak görüyorlar!

Senin heyecan verici bir kişiliğin var. Çok cesursun ve maceracısın. Risk almaktan asla korkmaz ve hep yeni bir şeyler denemek istersin. Seni sürekli bir şeylerle uğraşırken bir şeylere yetişirken yakalamak mümkün. Asla yardıma ihtiyaç duymazsın ayrıca, ne sorunun varsa daima kendi başına çözersin. Kimseye muhtaç olmak istemezsin yani. İnsanlar senin etrafında olmaya bayılıyorlar!

"Dominant Bir Lider" olarak görüyorlar!

"Dominant Bir Lider" olarak görüyorlar!

İnsanlar aslında seni kendini beğenmiş ve bencil biri olarak görüyorlar. Otoriter bir insan olmanın bunda etkisi olabilir. Ama merak etme, aslında onlar içten içe sana hayran oldukları için böyle söylüyorlar, aslında laf aramızda hepsi senin gibi olmak istiyor. Çünkü sen tam anlamıyla gerçek bir lidersin. Gerçek bir lider olmak öyle herkesin harcı değildir ayrıca. Bazıları var ki sana güvenmiyorlar ve senden çok çekiniyorlar, bu yüzden senden biraz uzak duruyorlar. Boş ver sen hepsini, sende o kadar güçlü bir karakter var ki yazmaya kalksak roman olur, Nobel alır ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2130
926
563
268
111
104
102
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
speedkills

İlgi Mıknatısı aynen öyle :)

ayça naz

"Dominant Bir Lider" olarak görüyorlar! "Dominant Bir Lider" olarak görüyorlar! İnsanlar aslında seni kendini beğenmiş ve bencil biri olarak görüyorlar. ... Devamını Gör

nankurunaisaa

"Gerçek Arkadaş"