Görüş Bildir
Haberler
Esra Erol'dan Burak Özçivit'e: Yolu Bir Şekilde Kanal 7 ve STV'nin Garip Dizilerinden Geçen Ünlü İsimler

Esra Erol'dan Burak Özçivit'e: Yolu Bir Şekilde Kanal 7 ve STV'nin Garip Dizilerinden Geçen Ünlü İsimler

17.09.2021 - 09:15

Kanal 7 ve Samanyolu TV'nin birbirinden ilginç dizilerinden bazılarına mutlaka denk gelmiş olmalısınız. En azından Sır Kapısı'nın ibretlik öyküleri hala pek çok insanın zihninde! Peki, bugünün pek çok ünlü isminin kariyerlerinin ilk zamanlarında bu dizilerde rol aldığını biliyor muydunuz? Evet, şaşırtıcı ama gerçek! Karşınızda yolu bir şekilde Kanal 7 ve Samanyolu TV'den geçen ünlü isimler:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Batuhan Karacakaya

1. Batuhan Karacakaya

Aşk-ı Memnu'nun çocuk yıldızı ve Survivor 2021'in favori yarışmacılarından biri olan Batuhan Karacakaya, ünlü olmadan önce Samanyolu TV'nin Büyük Buluşma ve Beşinci Boyut dizilerinde rol aldı.

2. Metin Yıldız

2. Metin Yıldız

Çok Güzel Hareketler Bunlar ile ünlenen ve pek çok dizi ve filmde rol alan Metin Yıldız'ın yolu da bu ilginç dizilerden geçti. Yıldız, Kanal 7'deki Kalp Gözü adlı dizide konuk oyuncu olarak rol aldı.

3. Esra Erol

3. Esra Erol

Televizyon programlarının sevilen ismi Esra Erol da Kanal 7'nin Kalp Gözü dizisinde rol aldı. Oyunculuk kariyerine bu diziyle başlayan Erol, dizinin birçok bölümünde kendini gösteriyor.

4. Murat Cemcir

4. Murat Cemcir

Komedi dizilerinin ve filmlerinin sevilen ikilisi Ahmet Kural ve Murat Cemcir bir araya gelmeden önce, Murat Cemcir'in yolu da pek çok garip diziden geçti. Sırlar Dünyası, Beşinci Boyut gibi Samanyolu TV dizilerinde rol alan Cemcir'i bu tarz dizilerde görmek insanı şaşırtıyor.

5. Gonca Vuslateri

5. Gonca Vuslateri

Oyunculuğa ilk olarak Ruhsar dizisiyle adım atan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri de sonraki yıllarda bir Samanyolu TV dizisinde rol aldı. Büyük Buluşma adlı dizide Filiz karakterini canlandıran Vuslateri'yi o haliyle tanımak oldukça zor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aslı Orcan

6. Aslı Orcan

Karadayı, Kurt Seyit ve Şura, Medcezir gibi yapımlarda kendini gösteren güzel oyuncu, kariyerine Samanyolu TV'nin Sırlar Dünyası dizisi ile başladı.

7. Gökçe Akyıldız

7. Gökçe Akyıldız

Kırgın Çiçekler dizisinin Songül'ü Gökçe Akyıldız da kariyerinin başlarında Samanyolu TV'nin Beşinci Boyut ve Büyük Buluşma gibi dizilerinde yer aldı.

8. Şahin Irmak

8. Şahin Irmak

Çok Güzel Hareketler Bunlar ile ünlenen bir başka BKM oyuncusu Şahin Irmak da tanınmadan önce pek çok Samanyolu TV dizisinde oynadı.

9. Burak Özçivit

9. Burak Özçivit

Sevilen oyuncu Burak Özçivit de Kuruluş Osman'ın Osman Beyi, Çalıkuşu'nun Kamuran'ı, Muhteşem Yüzyıl'ın Malkoçoğlu Bali Bey'i olmadan önce oyunculuğa Kanal 7'de başladı. Ünlü isim bir Kanal 7 dizisi olan Eksi 18'de oynuyordu.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
169
44
34
19
19
15
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Onur Kaan Yılmaz

bu hangi burak özçivit la bildiğimiz fahriyenin kocasımı

WantonNovelSMYRNA

Bu eski pakedi. yeni pakedi raflarda şu anda. (: gerçi fahriye evcen raflardan toplattı (:

Cansu Sarıoğlu

Hepinizi fetö meşhur etmiş, hepiniz fetöcüsünüz shshshshsh Gonca Vuslateri bile mi ya sjsjsjsusuy

ceren erikli

Gökçe ilk müthiş “Politiki Kouzina” filminde Saime’yi oynadı ve şahaneydi. Başak Köklükaya’nın küçüklüğünü canlandıran, harika dans eden, çok tatlı konuşan b... Devamını Gör