Görüş Bildir
Haberler
Esra Erol'da Fatma: Eşinin Kendisini Para Karşılığında Sattığını Söylemişti! Hamileyim ama Babasını Bilmiyorum

Esra Erol'da Fatma: Eşinin Kendisini Para Karşılığında Sattığını Söylemişti! Hamileyim ama Babasını Bilmiyorum

Esra Erol'un programına katılan 19 yaşındaki zihinsel engelli Fatma'nın yaşadığı dram herkesi ağlatmıştı. Fatma'nın kaçırıldığı ve 2 çocuk babası dini nikahlı evli olan bir adamla evlendirildiğini iddia edilmişti... Fatma cuma günü tekrardan Esra Erol'un programına katıldı. Fatma'nın anlattıkları herkesi şoke etti. Resmi nikahlı eşi Ahmet'in kendisini para karşılığı bir adama sattığını anlatan Fatma, hamile olduğunu ancak babanın kim olduğunu bilmediğini söyledi. İşte konuyla ilgili detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fatma, Esra Erol’un sunduğu ATV ekranlarının sevilen programı Esra Erol'da programına damga vurmuştu.

Ailesinin yanından ayrılan 19 yaşındaki yüzde 50 zihinsel engelli Fatma, imam nikahlı evli ve 2 çocuk babası Ahmet'e kaçarak evlendi.

Annesinin çağrısıyla Esra Erol'da programına çıkan Fatma, Ahmet'e kaçtığı için pişman olduğunu belirterek ailesine geri döndü. Ancak Ahmet tarafından tehdit edildiğini söyleyen genç kız, yeniden evden kaçtı.

"Hamileyim ama Babasının Kim Olduğunu Bilmiyorum"

"Hamileyim ama Babasının Kim Olduğunu Bilmiyorum"

Dün canlı yayına çıkan Fatma, zorla gittiği Ahmet'in yanında yaşadıklarını anlattı. 'Ahmet beni ailemi öldürmekle tehdit etti' diyen Fatma, eşinin kendisini para karşılığında başka bir adama verdiğini hatta şimdi hamile olduğunu söyledi.

Ahmet'in zoruyla para karşılığı Faruk diye biriyle birlikte olduğunu söyleyen Fatma, 'Evde başım döndü düştüm. Sonra hastaneye gidince hamile olduğumu söylediler. Bebeğin babasının kim olduğunu bilmiyorum' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Ahmet ve Kayınvalidem Beni Dövdü"

"Ahmet ve Kayınvalidem Beni Dövdü"

Saçları kazınan Fatma, Esra Erol'un 'Saçlarını bu hale kim getirdi?' sorusuna cevap verdi.

Fatma: 'Kayınvalidem ve Ahmet. Ahmet'in Gülşah ile olan birlikteliğinden doğan çocukları devlet korumaya aldı, onlar da beni suçluyorlar.

Saçlarımı keserken elimi kolumu bağladılar. Şiddet gördüm.' dedi.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
6
4
3
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın