Görüş Bildir
Haberler
Eskişehirspor 3-2 Antalyaspor

Eskişehirspor 3-2 Antalyaspor

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Eskişehirspor, evinde Antalyaspor'u ağırladı. İlk yarıyı 1-0 yenik tamamlayan Eskişehirspor maçı 3-2 kazanmasını bildi. Ligde kötü günler geçiren Es-es, bu galibiyetle lige tutunmak için umutlandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig 21. haftasında Antalyaspor’u konuk eden Eskişehirspor, geriye düştüğü ve son anlarını 10 kişi tamamladığı maçı 3-2 kazanarak ligde kalma umutlarını gelecek haftalara aktarmayı başardı.

Alt sıralarda mücadele eden iki takımın karşılaşmasında Antalyaspor 10. dakikada Anel Hadzic’in attığı golle 1-0 öne geçerken ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Eskişehirspor, 46. dakikada Kaan Kanak ile beraberliği yakalarken 62’de Emre Güral penaltıdan Eskişehirspor’u 2-1 öne geçiren golü attı.

Konuk ekip Antalyaspor ikinci yarıda hücumda etkin olamazken 67. dakikada kaleci Ruud Boffin’in asistinde Axel Meye durumu 3-1’e taşıdı.

Oyuna ikinci yarıda giren Eskişehirspor’da Nadir Çiftçi, 83. dakikada kırmızı kar görerek takımını 10 kişi bırakırken Antalyspor bu dakikadan itibaren farkı indirmek için baskısını arttırdı.

Mücadelenin 90. dakikasında Ömer Şişmanoğlu attığı golle skoru 3-2’ye getirese de Antalyaspor’un beraberlik çabaları sonuçsuz kaldı ve Eskişehirspor sahadan kritik bir galibiyetle ayrıldı.

Son sıradaki Eskişehirspor bu galibiyetle puanını 17 yaparken Antalyaspor 24 puanda kaldı. Eskişehirspor gelecek hafta Kasımpaşa’ya konuk olurken Antalyaspor sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.

Sporcope

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
2
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın