Görüş Bildir
Haberler
Eski Sevgilinin Seni Düşünürken Hangi Şarkıyı Dinlediğini Söylüyoruz!

Eski Sevgilinin Seni Düşünürken Hangi Şarkıyı Dinlediğini Söylüyoruz!

Evet ayrıldınız... Bu ilişkiden iyi kötü birçok anınız kaldı geriye. Peki ya sence eski sevgilin senin hakkında ne düşünüyor?

Seni düşünürken hangi şarkıyı dinliyor mesela?

Merak ediyorsan seni şöyle testimize doğru alalım! 👇🏻

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle başlayalım.

2. Yaşınla devam edelim.

3. Eski sevgilinin burcu neydi?

4. Söyle bakalım, sevgiliyken ona nasıl hitap ederdin?

4. Söyle bakalım, sevgiliyken ona nasıl hitap ederdin?

5. Birlikte en çok ne yapmayı severdiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlk kim "seni seviyorum" demişti?

7. Ne kadar süredir birlikteydiniz peki? :/

8. Peki, neden ayrıldınız?

8. Peki, neden ayrıldınız?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sezen Aksu - Biliyorsun!

Sezen Aksu - Biliyorsun!

Seni çok özlüyor be... Bittiğine o kadar üzülmüş ve o kadar derin bir özlem içerisinde ki... Ayrılık kararınıza saygı duyuyor ve nedeni de mantıklı buluyor ayrılmanızı. Ama gönlüne de söz geçiremiyor işte n'apsın. Senin ona dönmeni istiyor ama ikinizin aslında bambaşka insanlar olduğunun ve bu ilişkinin daha fazla yürümeyeceğinin farkında. Aslında bakarsan bu farkındalık onun canını daha çok yakıyor ya zaten. Henüz sensizliği kabullenebilmiş değil, yokluğunu çok derinden ve ağlaya ağlaya hissediyor... Sürekli bu şarkıyı dinleyerek ismini sayıklıyor... Barışmayı düşünür müsün bilmiyoruz fakat belki yeniden denemekten zarar gelmez... 

Gel sen de bi' dinle bu şarkıyı: https://www.youtube.com/watch?v=Tj3A0PqOrW0

Sıla - Aslan Gibi!

Sıla - Aslan Gibi!

Sen var ya, o kadar kendinin kıymetini bilen birisin ki. Birinin seni üzmüş olmasına asla dertlenmezsin. Güçlü bir kişiliğin var, o an ne hissediyorsan hislerini kabul ederek yaşarsın. Acı çekmen gerekiyorsa çekersin, ağlaman gerekiyorsa ağlarsın, tam tersi kahkahalar atman gerekiyorsa atar geçersin. İçinden nasıl geçiyorsa onu yaparsın ve yaşarsın. Çünkü duygularını bastırmanın seni daha çok dibe çekeceğini bilirsin. Her hissini iyi kötü kabullenerek hayatına devam edersin. Bunun sonunda da yaşaman ve hissetmen gereken her duyguyu deneyimlediğin için aslanlar gibi ayağa kalkıp hayatına devam edersin. Ayrıca hayatına aldığın insanların da senin gibi hislerini kabullenerek yaşayan insanlar olmasına dikkat edersin. Eski sevgilin de böyle biriydi ve senin gibi hislerini yaşadı, atlattı bu süreci. Ama yine de arada aklına da düşmüyor değilsin. O zamanlarda da bu şarkıyı dinleyerek acısını yaşadığını hatırlatıyor kendine işte.

Sen de dinlemek istersen seni şöyle alalım: https://www.youtube.com/watch?v=8xGGcag4vc4

Serdar Ortaç - Sana Değmez

Serdar Ortaç - Sana Değmez

Senin onu ve onun sana yaptığı fedakarlıkları, verdiği sevgiyi asla ama asla hak etmediğini düşünüyor. Hatta ve hatta senden 'kurtulduğu' için şükürler ediyor desek pek de yalan olmaz. Aranızda ne geçti, sen ne düşünüyorsun ya da bittiği için sen de mutlu musun bilemiyoruz, fakat bizce bu denli bir düşünceye sahipse aranızda ciddi sorunlar olmuş demektir. Hiç barışmaya falan kalkma eğer hala seviyorsan. O kendi hayatına bakıyor, sen de öyle yap. Birbirinize yaptıklarınızı artık bir rafa kaldır, haksızlıklar ya da yalanlar hiç fark etmez. Geçmişe mazi demekte fayda var. Zaten o da böyle düşünüyor ve ne zaman onun aklına gelsen bu şarkıyı dinliyor.

Sen de dinlemek istersen şöyle bırakalım linkini: https://www.youtube.com/watch?v=IfY4Gs9ChVM

Sertab Erener - Karbeyaz!

Sertab Erener - Karbeyaz!

Seni çok özlüyor, sürekli rüyalarında seni görüyor. Aranızda yaşanmış o kadar güzel şeylerin nasıl bu hale geldiğine, nasıl böyle tepetaklak olduğuna inanamıyor... Bir fırsatını bulsa seninle barışmayı çok istiyor. Her gün, her saat, her dakika senin nasıl olduğunu merak ediyor ama nasıl olduğunu sormaya bile çekiniyor... Ya da yüzü yok, bilemiyoruz. Kalbi sürekli senin sevgini arıyor. Sana öyle derin bir sevgi beslemiş ve besliyor ki, hayatı boyunca seni kalbinden ya da aklından çıkaramayacağını düşünüyor. Kafasında bir ses sürekli bu hale nasıl geldiğinizi sorgulayıp duruyor. İçi içini yiyor desek yeridir yani. Birlikte gittiğiniz yerlere gidip birlikte yediğiniz içtiğiniz şeyleri sipariş ederek gelmeni bekliyor ama sonuç hep hüsran tabii. Eve dönerken de açıyor bu şarkıyı, gözleri dola dola mırıldanıyor içinden.

Eğer sen de dinlemek istersen linki burada: https://www.youtube.com/watch?v=bvtCGLZcaWs

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
28
14
7
5
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın