Görüş Bildir
Haberler
Eski Sevgiline Verdiğin Cevaplara Göre Sen Ne Çeşit Bir Aşıksın?

etiket Eski Sevgiline Verdiğin Cevaplara Göre Sen Ne Çeşit Bir Aşıksın?

Eski sevgili mi? Eskide kaldı o, önümüze bakalım biz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#7

#7
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Fedakâr ve Güvenilir!

Fedakâr ve Güvenilir!

Verdiğin cevaplara göre sen 'aşk'ı hafife almıyorsun. Ne zaman birine 'seni seviyorum' desen karşındakini uzun ve oldukça mesafe katedilen bir ilişkiye hazır edebiliyorsun. İyi günde de kötü günde de partnerine sıkı sıkıya bağlısın. Bu nedenle oldukça güvenilirsin. Zaten karşındakine vadettiğin şeyleri vermeye özen gösteriyor, sözünden geçmiyorsun.

Sen "Leyla" olmuşsun!

Sen "Leyla" olmuşsun!

Şaşkın, aklı beş karış havadasın. Bazı şeyleri aşırı biçimde ciddiye almadığın gibi kendiyle de barışık olmayan, hatta makara yapmayı bilmeyen biriyle olmak istemiyorsun. Flört hayatının çarkları gariplik, tuhaflık ve mizah üzerinde dönüyor fakat bu durum seni sevecen gösteriyor. Aşk eğlenceli olmalı ve sen ne kadar çok olacağını gayet iyi biliyorsun.

Tutkulu ve duygusal!

Tutkulu ve duygusal!

Birine düştüğünde çok fena düşüyorsun. :) İlişkinde bazı şeyleri gereğinden fazla kafana takıp düşünüyorsun ama her şeyin mümkün olduğunca takıntısız, pürüzsüz biçimde gitmesini istiyorsun.

Anlayışlı ve güvenilir!

Anlayışlı ve güvenilir!

Verdiğin cevaplara göre konu aşk ve flörtleşme olduğu zaman sen oldukça koruyan, kollayan ve bağışlayan birisin. Sen daima hayatındaki en 'özel' insanı arayan birisin. Hatta kendi rahatını bozacak biri bile olsa yine de bu arayışından vazgeçmiyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
222
107
57
54
16
14
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?