Görüş Bildir
Haberler
Eski Sevgiline Ne Kadar Takıntılısın?

Eski Sevgiline Ne Kadar Takıntılısın?

Sen eski sevgiline takıntılı mısın?

Haydi testeee!

Not:Bu test eğlence amaçlıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaptıklarını seçer misin?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Sen eski sevgiline takıntılı değilsin!

Evet sen eski sevgiline takıntılı değilsin. Onu umursamıyor ve önemsemiyorsun bile. Onunla ilgili her şeyi bir kenara bırakmış, umursamaz bir tavır sergiliyorsun. Aranızdaki tüm bağlar, yaşanmışlık ve hatıralar artık geride kalmış. Onun adını duyduğunda bile yüzünde bir değişiklik olmuyor, çünkü artık onunla ilgili hiçbir şey senin umurunda değil. Birlikte olduğunuz dönemlerde, her şeyin nasıl da pembe gözlüklerle göründüğünü hatırlıyorsun. Ama bu ilişkinin sona ermesiyle birlikte, aslında ne kadar çok şeyden kurtulduğunu fark etmişsin. Belki de zaman zaman kendine kızıyorsun, 'Nasıl olur da bu kadar çok şeye tahammül etmişim?' diye düşünüyorsun. Eski sevgilini bir takıntı haline getirmemişsin, çünkü bu ilişkinin sona ermesi senin için bir nevi özgürleşme olmuş. Aslında, belki de bu kopuş, senin için yeni bir başlangıç, yeni bir hayat demek olmuş. Artık eskiden olduğu gibi, bir kişiye bağlı olmak yerine, kendi hayatını yaşama özgürlüğüne sahipsin. Bu yüzden, eski sevgilini takıntı yapmamışsın, çünkü onunla olan ilişkinin sona ermesi, senin için yeni bir hayatın kapılarını aralamış.

Sen eski sevgiline takıntılı değilsin ama onu da unutamıyorsun!

Sen eski sevgiline takıntılı değilsin ama onu unutamıyorsun... Her adım attığın yerde, her baktığın noktada onun izlerini görüyorsun. Onun hayalini kafandan atmak, senin için adeta bir Everest'i tırmanmak kadar zor. Sanki hayatının en parlak, en unutulmaz zaman dilimlerini onunla geçirmişsin de, o günlere bir daha asla geri dönemeyecekmişsin gibi hissediyorsun. İlişkinizde ters giden her şey, aslında seni bu aşktan bir adım daha uzaklaştırmış. Sizin hikayenin son bulması, belki de en çok sana yaramış. Evet, belki şu an dünyaya biraz karamsar gözlerle bakıyorsun, belki de her şeyi biraz negatif algılıyorsun. Ancak eski sevgilinden sonra sen, tamamen yeni bir birey oldun. Daha neşeli, daha mutlu, daha enerjik... Onu unutamamanın sebebi, aslında sadece alışkanlıkların esiri olmandan kaynaklanıyor. Onunla geçirdiğin zamanlar, yaşadığın anılar, belki de hala zihninde taze. Ancak unutma, her yeni gün, yeni bir başlangıçtır ve senin de yeni bir başlangıca ihtiyacın var. Eski sevgilini gerçekten eskide bıraktığın zaman kendine yeni bir sayfa açmış olacaksın.

Sen eski sevgiline fazlasıyla takıntılı birisin!

Sen eski sevgiline takıntılı birisin. Onu unutamıyorsun ve unutmak da istemiyorsun. Eski aşkının büyülü dünyasında kaybolmuş gibisin. Onu unutma fikri, kalbinde bir yara gibi duruyor ve bu yarayı sarmak yerine, onu daha da derinleştirmeyi tercih ediyorsun. Hayatının her köşesini o renklendirmiş, her anını o şekillendirmiş. Onunla geçirdiğin zamanlar, senin kişiliğinin bir parçası haline gelmiş ve şimdi onsuz bir hayat düşünemiyorsun bile. Eski sevgilinin yokluğunu her an hissediyor, onunla dolu anılarını özlüyor ve onun başkasının kollarında olma ihtimali kalbini parçalıyor. Zihnindeki her düşünce, her anı onunla dolu... Her düşünce, her anı onunla dolu... Bu durum, senin ruh halini daha da kötüleştiriyor ve bu düşüncelerin esiri olmuş durumdasın. Bu takıntı, zamanla senin hayatının merkezine oturmuş ve artık onu merak etmeyi, ona bakmayı bir görev haline getirmişsin. Onunla ilgili bir bilgi edinmediğin, onun fotoğrafına bakmadığın bir gün bile yok. Eski sevgiline olan bu derin bağlılık ve takıntı, senin hayatını adeta bir kâbusa çeviriyor. Bu takıntıdan kurtulmak için, iradeni kullanmalı ve kendine bir dur demelisin. Bu zorlu süreçte, kendine olan inancını kaybetmemeli ve bu takıntıyı yenme konusunda kararlı olmalısın. Unutma, her şey senin elinde...

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
18
11
4
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Onur

Eski sevgilim mi? O kim? 🤣

ömer

Sen eski sevgiline takıntılı değilsin! O kadar yıl sonra mı yoğğğ mınaa 😌😌

Özlmmm

Hiç biri seçeneği yok mu?