Görüş Bildir
Haberler
Eski MİT'çi Eymür'den Perinçek Açıklaması: 'İngiliz İstihbaratıyla ABD'nin Adamı'

Eski MİT'çi Eymür'den Perinçek Açıklaması: 'İngiliz İstihbaratıyla ABD'nin Adamı'

Ulaş
04.11.2021 - 12:18

Eski MİT Kontrterör Daire Başkanı Mehmet Eymür, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eymür, Perinçek'in 'İngiliz istihbaratı ve ABD'nin adamı' olduğunu ifade etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mehmet EymürT24'ten Gökçer Tahincioğlu'na açıklamalarda bulundu. Eymür hangi açıklamalarda bulundu? Detaylara beraber bakalım... 

  • Hiram Abas'la çok yakındınız. Bugünden bakınca suikastı nasıl yorumluyorsunuz?

Bir kere orada Doğu Perinçek'e çok büyük tepkim var. Bugün MİT'çinin adını yazana hapis cezası veriyorlar. O tarihte her şeyini, plakasını, telefonunu, evini, adresini hepsini verdiler. Bir nevi 'öldürün' denildi. Hiram Bey de hissetmişti zaten. Arkasından felaket oldu. Kontrol edildiğini biliyordu Hiram Bey. Enteresan olan ilk Amerikan casusunu yakalamamızdan sonra olmasıdır. (MİT Başkan Yardımcısı Sabahattin Savaşman'ın ABD casusu olduğunun aydınlatılması olayı) İlk Aydınlık'ta yayınlar başladı. Hiram Bey ve beni CIA ajanı yaptılar o haberlerde. Biz aksini çözmüşüz ama bizi suçluyorlar. Sonra tüm bilgileri verdiler…

  • Doğu Perinçek etkili mi MİT içinde?

Perinçek'in hem ordu içinde yüzbaşılıktan başlayıp generalliğe kadar uzanan adamları var hem de MİT'te. Bana kalırsa Perinçek, tamamen, İngiliz istihbaratıyla Amerikalıların adamıdır. Kesinlikle öyledir.

  • Bunu bilgiyle mi söylüyorsunuz?

Evet.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
29
6
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
carmenta1

Aman Tanrım, nasıl olur böyle bir şey...Yahu bir gidin manyaklar, beşikteki bebek biliyor bunu :)))))))) Sanki yeni bir bilgi :))

Kaan Özdemir

Abartısız 83 yılından beri bilinen bir şey bu??

Pasif Kullanıcı

Çinin de kuklası pinpon perinçek :) sanki bilmiyorduk satılmış dönek :)