Görüş Bildir
Haberler
Eski Doktoru Erdoğan'a İsyan Etti: 'Cami Yakıldığını Gören Var mı?'

Eski Doktoru Erdoğan'a İsyan Etti: 'Cami Yakıldığını Gören Var mı?'

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski doktoru Op. Dr. Turhan Çömez, Erdoğan’ın cami yakıldı iddialarına isyan etti. Çömez, 'Allah aşkına, herhangi bir caminin yakıldığını göreniniz var mı?' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski doktoru ve 22. Dönem Balıkesir Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez, sosyal medya hesabından Erdoğan’ın cami yakıldı iddialarına isyan etti. 

Gezi eylemlerine katılanlara 'sürtük' diyen Erdoğan, partisinin Kızılcahamam kampında yaptığı konuşmada da 'Camilerimizi yaktılar' iddiasında bulundu. Erdoğan, 'Bunları savunan zihniyetten hiçbir şey olmaz. Polis araçlarımız, camilerimiz yakıldı. Bu kendini bilmezler tarafından işgal edildi' dedi.

Erdoğan'ın eski doktoru Çömez Erdoğan'ın sözlerine tepki gösterdi. Çömez, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

”Camiye giden, samimi, dürüst ve iyi niyetli tüm müslümanlara sesleniyorum.Allah aşkına, herhangi bir caminin yakıldığını göreniniz var mı?”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
114
15
4
4
4
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turgut Güler

Camide bira içtiler, camiye işediler, camiyi dağıttılar, camiye saldırdılar, cami cami cami, bu palavraların hiçbiri olmadı, kaldı ki oldu diyelim, sen koca ... Devamını Gör

Selçuk Bayrak

Demirel in birlafı geldi aklıma şu vardıda bizmi içtik demişti kuraklık döneminde Şimdi biz soralım daha iyisi vardıda bizmi seçmedik varmı alternatif

paranoid

Bi camidir tüttürmüş gidiyor ne sömürdüler aq bu din mevzusunu dinsiz imansızlar

Furkan Aras

ah be doktor hipokrat yeminin olmasa sende biliyodun ne yapman gerekeceğini 😔