Görüş Bildir
Haberler
Eşini Her Haliyle Seven ve Bunu Eşsiz Kelimelere Döküp Tüm Instagram Ahalisini Kıskandıran Adam

etiket Eşini Her Haliyle Seven ve Bunu Eşsiz Kelimelere Döküp Tüm Instagram Ahalisini Kıskandıran Adam

“Onların güzel çatlak izleri olur ve popolarında küçük tatlı gamzeleri.”

Her ne kadar vücudumuzla ve kendimizle ilgili olumlu düşünmek gün içinde kendi başımıza yapmamız gereken şeyler olsa da sevdiklerimizden gelen küçük desteklere hayır diyemeyiz. İşte sizler için Aplus’tan derlediğimiz tatlış koca Robbie Tripp eşi için tam da bunu yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Robbie geçtiğimiz günlerde eşi Sarah’ya Instagram üzerinden açık bir mektup yazdı.

Önce gençliğinde daha dolgun kadınlardan hoşlandığı için kendisiyle dalga geçildiğini anlatan genç adam…

…sonra eşinin her yanını ne kadar sevdiğini, ona olduğu gibi aşık olduğunu anlatan içten bir yazıyla devam etti.

Robbie'nin paylaşımının altındaki açık mektup şöyle...

“Bu kadını ve kıvrımlı vücudunu seviyorum. Gençliğimde daha büyük beden kadınlardan, daha kısa hatları daha dolgun, bazılarının ‘tombul’ hatta ‘şişko’ diye adlandıracağı kadınlardan, hoşlandığım için arkadaşlarım hep dalga geçerdi. Sonra, bir yetişkin bir erkek olduğumda kendimi feminizm ve medyanın kadın vücuduna dair güzellik standartlarını nasıl dar bir kalıba sokarak marjinalleştirmesi konusunda kendimi eğittim. Birçok erkeğin bu yalanın içine nasıl sokulduğunu fark ettim. Bana göre, tam da burada gördüğünüz kadından daha seksisi yok; kalın bacaklar, büyük bir popo, şirin bir bel simidi vs. 

Onun vücut şekli ve ölçülerini Cosmopolitan’ın kapağında göremezsiniz ama benim gönlümün ve hayatımın kapağında olduğu kesin. Benim için hem dolgun hatlı hem de özgüvenli bir kadından daha seksisi yok; işte evlendiğim bu güzel kadın giydiği kot pantolonun her bir santimetresini dolduruyor ve hala odadaki en güzel kadın olmaya devam ediyor. 

Beyler, toplumun size ne arzu etmeniz gerektiği konusunda dediklerini bir kez daha düşünün. Gerçek bir kadın bir porno yıldızı ya da manken ya da film karakteri değildir. O gerçektir. Güzel çatlakları ve kalçalarında küçük tatlı gamzeleri olur. 

Kızlar, sevilmek ya da beğenilmek için belli bir kalıpta olmanız gerektiği konusunda kendinizi kandırmayın. Bir yerlerde sizi tam olarak da olduğunuz şey için takdir edecek, benim Sarah’mı sevdiğim gibi sevecek birileri vardır.” 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pek de söze gerek kalmamış! Bize de şöyle bakan birileri olsun yeter!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2432
1443
112
89
85
84
54
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Selinay

Tatlım, çocuk doğurup kendin gibi yetiştirip bir günde 20 yaş büyütüp bana yollar mısınız?

Oğuz Durmaz

* Her gün 14.00’e kadar vereceğiniz siparişler aynı gün kapınıza gelsin. * Pazar günleri sabah 09:00- 12:00 arasında teslimat yapılmamaktadır.

haralagurele

İnsanlar şunu anlamalı ki gerçekten medyada ideal fizik hakkında oldukca tacize uğruyoruz. Oysa genetik olarak çoğu kadının bu ölçülere ve standartlara ulaşm... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Dünyayı hanımcılık kurtaracak :D