Görüş Bildir
Haberler
Erkekleri En Çok Sinir Eden Cep Telefonu Mesajları

Erkekleri En Çok Sinir Eden Cep Telefonu Mesajları

Caner
03.07.2014 - 23:27
İçeriğin Devamı Aşağıda

Erkekleri En Çok Sinir Eden Cep Telefonu Mesajları!

Kimi erkek vardır, çok kolay sinirlenir, hemen parlar ve etrafına korkulu anlar yaşatır. O anlarda onunla konuşmak imkansız hale gelir. Kimileri de vardır şeker gibidir. Çok sakindirler ve onları kolay kolay sinirlendiremezsiniz. Bazen sinirlenseler bile bunu pek belli etmezler. Sakinliklerini korurlar ve ona göre tepki gösterirler.

Ancak sizinde zaman zaman sevgilinize attığınız mesajın ardından sorun yaşadığınız olmuştur. Erkekler kadınlar gibi değildir ve yazılan anlamsız veya can sıkıcı cep telefonu mesajları, iyi niyetle yazılmış olsa bile erkekleri bazen fena halde kızdırabilir.

Nasıl kadınların özel günlerinde sıkıntı ve stres yaşanabiliyor ise erkeklerinde buna benzer zamanları veya anları olabilir. Yani her türlü etkinin erkeği kızdırabileceği bazı zamanlar olabilir ve bu zamanlarda gelen cep telefonu mesajları erkekleri çıldırtmak için yeterli olabilir.

İşte erkekleri sinir eden cep telefonu mesajları:

●“Sen hiç romantik mesajlar atmıyorsun. Romantik mesajları hep ben yolluyorum. Beni eskisi kadar sevmiyor musun?” mesajı.

●Her gün telefonla ya da yüz yüze görüşmelerine rağmen telefonlarına gelen “Bir problem mi var? Bu gün hiç mesaj yollamadın. Sorun varsa konuşarak çözebiliriz.” mesajı.

●İsteğinizi olumsuz karşıladıkları anda yolladığınız “Peki…” ile biten imalı mesajlar.

●Olumsuz bir cevap verdiklerinde gelen “Sen bilirsin…” mesajı.

●Görmedikleri ya da cevap yazamadıkları bir mesaj sonrası gelen “Yazdıklarıma cevap vermiyorsun, sen artık beni eskisi kadar sevmiyorsun” mesajı.

●Mesajlaşma alışkanlığı olmamasına rağmen yine de cevap yazan erkeğe gelen “Hep ben mesaj atıyorum. Sen bana değer vermiyor musun? Niye hiç yazmıyorsun!” mesajı

●Tek bir kelimeyle cevaplanacak bir mesaja yazdıkları tek kelimelik cevap sonrası gelen “Sana yazdığım uzun mesajın cevabı bu mu?” mesajı.

●Bir işi olduğunda ve cevap yazamadığında gelen “İşin benden daha önemliyse rahatsız etmeyim seni!” mesajı.

●Bir telefon görüşmesi yaparken gelen mesaj sesi ve sonrasında gelen “Telefonun niye meşgul, kimle konuşuyorsun?” mesajı.

●Günün ilk saatlerinde ya da iş çıkışına yakın bir zamanda gelen “Ne yaptın?” mesajı.

İşte bu mesajlar erkekleri sinirlendirip, çıldırtmaya yeten mesajlar. Bir daha ki sefere bu tip mesajlar yollarken bir kere daha düşünün. Kaş yapayım derken göz çıkartmayın!

teknolojioku

Kaynak: http://www.teknolojioku.com/haber/erk...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0