Görüş Bildir
Haberler
Erkeklere Çok Yakışan Smart Casual Tarzının Olmazsa Olmaz Parçaları

etiket Erkeklere Çok Yakışan Smart Casual Tarzının Olmazsa Olmaz Parçaları

ozge icil
20.11.2021 - 21:51

Hep kadın giyim modasının ne kadar çeşitli olduğundan bahsediyoruz ama erkekler için de özellikle son dönemde yepyeni tarzlar ortaya çıkmış durumda. Bunlardan belki de günlük hayata en uygun olanı, rahatlığı ve çekiciliği ile öne çıkan smart casual tarzı!

Chino pantolonlar, sneakerlar, trençkotlar ve kazaklarıyla kalitesinden ödün vermeden sade görünmek isteyen erkekler için muhteşem olan smart casual tarzı bizce çok çekici. Duruşuyla bile etkilemek isteyen erkekler için harika şıklıkta casual önerilerimiz var. Lafı çok dolandırmadan gelin hep birlikte içeriğe geçelim :)

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Chino pantolonlar ile esnek ve fit bir görünüm kazanabilirsiniz.

1. Chino pantolonlar ile esnek ve fit bir görünüm kazanabilirsiniz.

Smart casual, adı üstüne şık ve rahat bir giyim tarzını niteliyor. Bu giyimin ana elemanlarından sayılan chino pantolonlar, klasik kumaş pantolonlardan farklı olarak keten, likralı ve pamuklu kumaştan olabiliyor.

Yapısı itibariyle vücudu daha fit gösteren ve üstte çok bol durmayan bu pantolonlar esneklik sağlarken bir yandan da şık görünümüzünü tamamlıyor.

Ürünlerin hepsi birbirinden güzel 👍 Kargo da hızlıydı teşekkürler 🙏 Bayan giyim de olsa Altınyıldız'da çok süper olurdu aslında ailecek burdan giyininirdik 🥰

Genellikle düz renklerin tercih edildiği smart casual giyime çok yakışan bu pantolonda 6 farklı renk seçeneği mevcut. Bizim tercihimiz ise kahverengi olandan yana :) 

Linki burada!

2. Şık rahatlıkta kazak giyecekseniz düz veya sade desenli ürünleri tercih etmelisiniz.

2. Şık rahatlıkta kazak giyecekseniz düz veya sade desenli ürünleri tercih etmelisiniz.

Kış mevsimi de gelmişken kazak giymek önemli. Ama smart casual tarza uygun bir kazak seçiminde dikkat edilecek konulardan biri desen ve renk uyumu.

Geleneksel desenlerin yanında, genellikle sade ve düz renklerin kullanıldığı bu şık rahatlıkta; kazaklarınızın içine gömlek giyebilir, slim fit bir jean ile tarzınızı tamamlayabilirsiniz.

İnce bir triko beden kendi bedeninizi alabilirsiniz, gövde kısmı biraz uzun gibi sadece ama toplanıyor giyince problem yok.

Günlük kullanımda büyük rahatlık sunan böyle düz bir kazak ile tarzınızı oluşturmaya başlayabilirsiniz. 89,99 TL'lik bu sade ürüne buradan bakabilirsiniz!

3. Erkeklere trençkot giymek çok yakışıyor.

3. Erkeklere trençkot giymek çok yakışıyor.

Rahatlığın ön planda olduğu bu giyim tarzı, size hem şık bir davete hem de sıradan bir arkadaş buluşmasına giderken aynı kıyafeti giyme özgürlüğü tanıyor. Bizce sırf bu yüzden böyle giyinmeyi tercih edebilirsiniz.

Pantolon ve kazağınızın üzerine böyle cool ve tarz bir trençkot ekleyerek girdiğiniz her ortamda dikkat çekebilirsiniz.

Bayıldımmm❤️ Nişanlıma aldım doğum günü hediyesi olarak üzerinden çıkarmıyor o kadar beğendi. Aldığım günün ertesi günü yağmurlu havada giydi hem sıcak tuttuğunu hem de su geçirmediğini söyledi böylece test etmiş gibi de olduk. Teşekkür ederim çok memnun kaldık 🙏🏻

Fiyatı 349,98 TL olan ürünü buradan inceleyebilirsiniz.

4. Kazak ve yeleklerin içine gömlek giyerek daha akıllı görünmeniz mümkün.

4. Kazak ve yeleklerin içine gömlek giyerek daha akıllı görünmeniz mümkün.

Gömlek olmadan smart casual kombini tamamlanmaz ama gömlek seçerken de desenine dikkat etmek gerek. Klasik oduncu gömleklerden biraz daha resmi, ama aşırı şık modellerden daha rahat olan bu tarz gömlekleri hiçbir zaman üzerinizden çıkarmak istemeyeceksiniz.

Paketlenmesi de dahil olmak üzere gayet kaliteli bir ürün hiçbir kusuru yok, sadece beden seçerken dikkat edin salaş istiyorsanız XL beden tercih edebilirsiniz.

Yine rahatlığın ön planda tutulduğu bu parçayı yelek ve kazakların içinde kullanarak tarzınıza renk katabilirsiniz. Konforlu tarzınızı destekleyen bu ürünün fiyatı 99,95 TL. 

Buradan inceleyebilirsiniz.

5. Gelelim ayakkabı seçimine...

5. Gelelim ayakkabı seçimine...

Smart casual tarzının diğer giyimlerden farkı, öncelikle kullanılan ayakkabı seçimi. Daha rahat ve cool sneaker modellerinin tercih edildiği bu giyimde, ayakkabının rahatlığını çok da fazla abartmamak gerek.

Yani spor yapacak kadar rahat olmayan ama özel bir davette kullanılacak kadar da şık olmayan bir ayakkabı seçmek gerekiyor. Gün içinde rahat rahat dolaşacağınız, hem de şık görünen bir sneaker ile bu işi çözebilirsiniz :)

Bizim önerimiz olan günlük sneaker modeline buradan bakabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın