Görüş Bildir
Haberler
Gönül Rahatlığıyla Tercih Edebileceğiniz En Beğenilen Uygun Fiyatlı Akıllı Telefonlar

etiket Gönül Rahatlığıyla Tercih Edebileceğiniz En Beğenilen Uygun Fiyatlı Akıllı Telefonlar

Cal Lightman
17.11.2021 - 00:15

Cep telefonu büyük küçük hepimizin vazgeçilmezi haline dönüştü. Hatta kaydırmadan neredeyse yaşayamıyoruz. Sabah uyandığımız an itibariyle elimizden düşmen telefonlar maalesef ki fiyatlarıyla ocağımıza incir ağacı dikiyor...

Uygun fiyat göreceli olmakla birlikte günümüz teknolojisini içinde barındıran, kullanırken keyif alacağınızı düşündüğümüz cebinizi tutuşturmayacak fiyatlara sahip akıllı telefonları sizin için listeledik. 

İşte değerlendirebileceğiniz telefonlar.👇🏽

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Oppo, Reno5 Lite.

1. Oppo, Reno5 Lite.

128 GB hafızasını dilediğiniz gibi doldurabileceğiniz yüksek renk kalitesine sahip Oppo, özellikle fotoğraf çekmeyi seviyorsanız tercih edebileceğiniz kullanışlı bir seçenek.

Telefonumuzdan çok memnunuz. Ses kalitesi, fotograf çekimi, inceliği ve duruşu ile harika bir telefon. Alacak olanlara tavsiyem kamerası çok güzel ve net çekiyor kaçırmayın derim ve özellikle piyasa fiyatına göre çok çok uygun teşekkür ediyorum Trendyol.

Fiyatı: 3.444,47 TL. Burada.

2. General Mobile, çift hatlı akıllı telefon.

2. General Mobile, çift hatlı akıllı telefon.

İşlerinizi kolaylaştırırken haf 32+3 GB hafızasıyla ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğini düşündüğümüz General Mobile çift hatlı cep telefonunun fiyatı: 1.496,52 TL. 

Çift hat arayanlar için harika bir seçim .👍🏼Sorunsuz 2 sim için 2 imeı tanımlı,👍🏼hızlı kargo, 📦güvenilir satıcı .👨‍💼 Teşekkürler. ☺️

3. Samsung, Galaxy M21 çift sim girişli akıllı telefon.

3. Samsung, Galaxy M21 çift sim girişli akıllı telefon.

Telefonlarla ilgili en büyük kaygılardan biri donup donmayacağı.... Performans açısından içinizin rahat edebileceği Galaxy M21'in 3 tane de arka kamerası var. Kaliteli fotoğraf çekimleri yapabileceğiniz telefon kullanıcıları tarafından beğenilen bir cihaz.

Bu telefona 5 yıldız az bile😍 Her şeyiyle çok güzel. Hiç endişeye gerek yok, telefon gerçek garantili ve imei numarası da var. Ayrıca 2 günde elime ulaştı. 

Fiyatı: 2.615,12 TL.Buradan inceleyebilirsiniz.

4. Gök mavisi ve siyah renk seçeneğiyle Oppo Realme, C21.

4. Gök mavisi ve siyah renk seçeneğiyle Oppo Realme, C21.

İki markanın ortak çıkarttığı akıllı telefonun rahat kullanımı, güvenlik kalitesi, tasarımı, hızı ve fotoğraf kalitesi bir çok markayla neredeyse aynı. 

Telefonu çok beğendik. Hiç bir sıkıntısı yoktu. Gayet hızlı ve bir çok özelliği var. kamerasını denedik portre modu çok iyi çekiyor bu fiyata göre bir çok özelliği çok daha pahalı olan telefon modelleriyle aynı. Tepki hızı da iyi.

Fiyatı: 1.812,93 TL. Burada.

5. Casper, Via F20.

5. Casper, Via F20.

HD görüntü kalitesi, fotoğraf çekim kabiliyeti, güçlü ses sistemi, 128 GB hafızası ve uzun şarj ömrü, şık tasarımı ve geniş renk seçeneğiyle Casper Via F20 listemize girmeye hak kazandı. Uygun fiyatı ve bir çok pahalı seçenekle aynı olan işletimci performasıyla rahatlıkla değerlendirebileceğiniz bir akıllı telefon.

Casper'ın üst segment 2. telefonu. Bu özellikte muadili başka telefonlar iki katı fiyatına. Hiç o kadar yüksek paralar ödemenize gerek yok. Bu arada bilmeyenler için söylemek isterim Casper marka yerli ürün. Bu bakımdanda tercih edilebilir. 

Fiyatı: 2.159,25 TL.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın