Görüş Bildir
Haberler
Erkekler Sana Neden Hasta?

etiket Erkekler Sana Neden Hasta?

Erkekler sana neden mi hasta?

 Haydi testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak dışarı çıkarken kıyafetlerine çok özen gösterir misin?

2. Peki yanından güneş gözlüğünü ayırmayanlardan mısın?

3. Peki, kendi espri anlayışını puanla desek? :)

4. Şimdi de bize hangi tip makyajı daha çok beğendiğini söyle bakalım.

5. Peki bu saç modellerinden hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir akşam yemeğine davetlisin ve dolabında bu kıyafetler var. Hangisini giyersin?

7. Her hafta kuaföre gidenlerden misin?

8. Peki sigara kullanır mısın?

9. Peki hep aynı parfümü mü kullanırsın?

10. Ve son olarak, bir erkekte en çok neye dikkat edersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

O kadar sempatiksin ki!

Sen o kadar sempatik bir kadınsın ki hasta olmamak elde değil! Samimi tavırların, hoş mizacın ve tatlı gülüşün ile erkeklerin kalbini çalıyorsun. Karşısında senin gibi birinin olması onlar için dayanılmaz bir durum. Çünkü erkekler genelde senin gibi kızlara hasta. Hem eğlenceli hem düşünceli hem samimi hem de güler yüzlüsün.  Senin kendini beğendirmek için bir çaba harcamana hiç mi hiç gerek yok. Senin bu doğal halin zaten fazlasıyla dikkat çekiyor. Özgürlüğü seven bir insansın. Bir erkeğe veya bir başkasına bağlı kalmak sana göre değil. Aslında bu yüzden ulaşılmaz da bir yapın var. Sen izin verdiğin sürece sana yaklaşabilirler. Sınırlarını her zaman sen belirlersin. O çizgiyi aşanlardan da daima uzak durmaya çalışırsın. Seyahat etmeyi, arkadaşlarınla vakit geçirmeyi çok seviyorsun. Sosyal çevren de oldukça geniş senin. Tabi güçlü bir karaktere de sahip oluşunla tüm erkekleri kendine hasta ediyorsun.

O kadar coolsun ki!

Senin duruşun yeter be şekerim! Sen öyle asil öyle cool bir kadınsın ki erkekler sana bayılıyor. Dış görünüşün itibariyle biraz soğuk görünüyorsun. Fakat seninle tanışınca hiçte öyle olmadığını anlıyorlar. Çünkü hem güzel hem de asil olmak kolay iş değil. İnsanlarla konuşurken öyle çok samimi olmazsın az ve öz konuşursun. Ve erkekler genelde böyle kadınlara bayılırlar. Öyle her şey için kendini üzmesin. Hayatında gerektiği kadar insan vardır. Evet, sosyal bir insansın ama sadece 2 veya 3 dostun vardır. Kalabalığı çok sevmezsin. Ulaşılması zor bir kadın olduğundan her zaman erkeklerin çekindiği tiplerdensin. Sana adım atmaktan çok çekinen insanlar var. Sen farkında bile değilsin. O yüzden biraz etrafına bak derim. Hem güzel hem asil hem de akıllı bir kadına kim hasta olmaz ki!

O kadar büyüleyicisin ki!

Sen resmen tarzın ve yürüyüşün ile insanları büyülüyorsun! Özellikleri etrafındaki erkekler sana bu yüzden hasta hasta! Öyle bir yürüyüşün var ki bir manken edasıyla saçlarını savura savura esip geçiyorsun. He bir de özgüvenli duruşun da buna ayrı bir hava katıyor. Kendinden emin yapını herkes görüyor. Ve bu öylesine cezbedici ki farkında bile değilsin. He tabi kendine yakışan kıyafetleri seçiyorsun. E hepsi bir arada olunca hangi erkek sana hasta olmaz ki? Resmen kadınlığın simgesisin. Vücut hatlarının güzelliği ve yürüyüşün birleşince ortaya manken gibi bir kadın çıkıyor. İlla bunlar için uzun boylu ve zayıf olmak gerekmiyor. Eğer vücudunun en iyisine sahipsen zaten her zaman iyisindir. Bunun içinde zaten formuna her zaman dikkat ediyorsun. Çünkü iç güzellik kadar da dış güzellikte önemlidir. Hem bakımlı oluşun hem tarzın hem de alımlı yürüyüşün ile erkeklerin kalbini çalıyorsun resmen!

O kadar etkileyicisin ki!

Bu mükemmel fiziğinin sırrı nedir? Çünkü o kadar güzel bir fiziğin var ki sana hasta olmamak elde mi? Ama biz senin sırrını biliyoruz. Düzenli olarak spor yapıyorsun ve sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorsun. Senin için spor çok önemli bir aktivitedir. Çünkü hem stres atmak hem de daha güzel görünmenin en iyi yoludur. E hal böyle olunca da ortaya mükemmel sağlıklı bir fizik çıkıyor. Yediklerine de dikkat etmen ile sağlıklı yaşamanın tadını çıkarıyorsun. Seni gören erkekler bir daha dönüp bakıyor. Hem güzel hem alımlı bir kadın çok zor bulunuyor. Hele böyle kendine bakan ve dikkat eden kadınlara resmen hasta oluyorlar. Sen herkesle samimi olmayı sevmesen de etrafında seni rahatsız eden çok erkek var. Çünkü böylesini çok nadir görüyorlar. Tabi bir de seni tanısalar sana taparlar. Hem dış güzelliğe hem de iç güzelliğe sahip bir kadına kim hasta olmaz ki?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
951
488
241
67
29
22
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Şeyda Varol

O kadar coolsun ki! Senin duruşun yeter be şekerim! Sen öyle asil öyle cool bir kadınsın ki erkekler sana bayılıyor. Dış görünüşün itibariyle biraz soğuk gö... Devamını Gör

sophia

artık her anketi ayda bir , 1-2 sorusunu değiştirip tekrar test kısmına ekliyosunuz . Biraz daha değişik ve saçma olmayan anketler yapsanız da bizde of yine ... Devamını Gör