Görüş Bildir
Haberler
Erkan Baş ile Demirtaş Arasında 'Kırmızı Kazak' Paslaşması

Erkan Baş ile Demirtaş Arasında 'Kırmızı Kazak' Paslaşması

Emre Ordu
03.02.2023 - 13:11 Son Güncelleme: 03.02.2023 - 13:17

Selahattin Demirtaş, TİP Genel Başkanı Erkan Baş'ın sosyal medyada gündem olan kırmızı kazağı hakkında esprili bir paylaşım yaptı. Demirtaş'a yanıt veren Baş, 'Açık mavisini bugün alacağım, çok yakında buluşunca veririm, eminim sana çok yakışacak' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş'ın katıldığı bir radyo programında giydiği kazak sosyal medyada gündem olmuştu. Kimi sosyal medya kullanıcıları kazağın fiyatının bin 500 TL olduğunu belirtip Baş'ı hedef almıştı. 

Baş, gelen eleştirilere şöyle yanıt vermişti:

'O kazağa 1.500 lira vermedim. Uzun zaman önce aldığım bir kazak. Fiyatı 7-8 kat artmış. Ama yurttaşın siyasetçiyi sorgulaması önemli bir kazanım. Şükürler olsun ki bizim tartışılacak tek şeyimiz kazağımız.'

HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Baş'ın kazağı hakkında sosyal medya hesabından esprili bir paylaşım yaptı. Paylaştığı fotoğraflarla AK Partililer hakkındaki yolsuzluk iddialarına ve zenginleşmeye gönderme yapan Demirtaş, Baş'ı etiketleyip şu mesajı yazdı:

'Sevgili Erkan, bugünkü fiyatı 1.500 TL olan bir kazak giydiğini kahrolarak öğrendim. Oysa dünyanın bütün sosyalistleri yaz kış atletle dolaşıyor, sana yakışıyor mu? (Bence yakışıyor, açık mavisi de var mı?) Bak gerçek siyasetçiler ne halde yaşıyor, umarım utanıyorsundur.'

Erkan Baş da Demirtaş'ın mesajına esprili bir yanıt verdi. Demirtaş'ın paylaşımını alıntılayan Baş, 'İspatlayamam ama yemin ederim; en çok kırmızı olmasına delirdiler. Evet, ülke bu haldeyken hala o siyasetçilerin iktidar olmasından çok utanıyorum, bu utançtan en kısa sürede kurtulacağız. Açık mavisini bugün alacağım, çok yakında buluşunca veririm, eminim sana çok yakışacak' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
135
57
23
14
5
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Thistle

Siyaseten sevmediğim yönde olmalarını bir kenara bırakırsak, dürüstlük ve adillik açısından kesinlikle lider durumda bu partiler.

1.Harald

Vatandaşın parası ile lüks içinde yaşayan gavatlar, bir kişinin kendi parası ile aldığı x marka ürüne laf yapıyor. Ayrıca orada ki mesele malın ABD menşeili ... Devamını Gör

Esat Bora

Gündeme bak mk.. Kazak!

Esat Bora

Bide benim için koy hacım..