Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan 'Bizi Afrin'e Götür' Sloganlarına Yanıt Verdi: 'Sefer Görev Emri Olanlar Hazır Olsun'

etiket Erdoğan 'Bizi Afrin'e Götür' Sloganlarına Yanıt Verdi: 'Sefer Görev Emri Olanlar Hazır Olsun'

Yasin Arslan
24.02.2018 - 16:51 Son Güncelleme: 24.02.2018 - 22:54

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Kahramanmaraş'ta partisinin 6. Olağan İl Kongresi'nde konuştu. Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, 'Reis bizi Afrin'e götür' sloganları üzerine 'Sefer görev emri olanlar göreve hazır olsun ama şu anda ihtiyaç yok' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması "Resi bizi Afrin'e götür" sloganları ile kesildi.

Erdoğan, sloganların ardından '' Gitme kararını verdiğimiz zaman sizi bırakmayız. İnşallah beraber gideceğiz. Şimdi eğitimli kadrolarımızı gönderiyoruz.  Sefer görev emri olanlar hazır olsunlar ama şuan ihtiyaç yok. Karar verildiği anda yola revan oluruz.'' dedi.

'Yeni bir dirilişin arefesinde bulunuyoruz.'

'Yeni bir dirilişin arefesinde bulunuyoruz.'

''Yeni bir dirilişin arefesinde bulunuyoruz'' diyen Erdoğan, şöyle devam etti: 

'' Eşrefi mahlukata, insana hakettiği değerle bakmayan hiç kimsenin bizim nezdimizde kıymeti olamaz. Eğer başkalarının yaptığı bu görüntüleri bir film sahnesi gibi seyredersek aynı şeyin başımıza gelmesi kaçınılmaz olur. Aylan bebekleri kurtarma çabasını sadece bizim askerlerimiz verdi diğerleri sadece seyretti. İstiklalimiz ve istikbalimiz adına verdiğimiz şehitlerimize asla ölü olarak bakmıyoruz. Devamında onları Rabbim doyuruyor. Dolayısıyla onlar bizi izliyor onlar bizi takip ediyor. Diyorlar ya düğüne gider gibi gidiyorlar.''

Erdoğan bordo bereli kıyafeti giyen küçük kızı sahneye çağırdı ve 'Şehit olursa inşallah bayrağı da örtecekler' dedi.

Erdoğan kendisini izleyenler arasında bulunan ve asker selamı vererek ağlayan küçük bir kız çocuğunu gördükten sonra kürsüye çıkarttı. Ağlayan çocuğa sarılan cumhurbaşkanı, “İşte bizim bordo berelilerimiz de var. Ama bordo bereliler ağlamaz” dedi.

Erdoğan sonrasında ise şöyle devam etti: “Evet JÖH, yarbay, bordo bereli. Türk bayrağı da cebinde… Şehit olursa inşallah bayrağı da inşallah örtecekler. Her şeye hazır. Değil mi?”

Sefer görev emri E-Devlet üzerinden öğreniliyor. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından sorgulamada yoğunluk yaşanıyor.

Sefer görev emri E-Devlet üzerinden öğreniliyor. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından sorgulamada yoğunluk yaşanıyor.

Erdoğan'ın 'Sefer görev emri olanlar göreve hazır olsunlar' sözleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
651
455
270
126
63
22
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Bir oğlu bedelli yapmış diğer oğlu çürük raporu almış biri için ne kadar da rahat konuşuyor değil mi?

Ewok The Hutt

Milletin çocuğuna git demek ne kadar kolay değil mi? Seninkileri de görelim sahalarda.

görüncek adam

Afrin'e polis gönderenler seferberlikten bahseder tabi ki. Akboylar gitsin önden, ben vatan haini olduğumu kabul ederim. Ama gidecek bak. Propaganda ile gerç... Devamını Gör

breezy

akboy sjdnnskgj