Görüş Bildir
Haberler
Enerji Kontrolünü Ele Geçireceğiniz ''Reiki Tekniği '' İle İlgili Bu Gerçekler Sizi Çok Şaşırtacak

Enerji Kontrolünü Ele Geçireceğiniz ''Reiki Tekniği '' İle İlgili Bu Gerçekler Sizi Çok Şaşırtacak

koleksiyoner
19.10.2019 - 07:00

Negatif düşünceler ve olumsuzluklar bazen enerji akışımızı bozabiliyor. Bu bozulma fiziksel bedendeki rahatsızlıkların ortaya çıkmasını da tetikleyebiliyor. Reiki tekniği evrensel yaşam enerjisini yönlendirme, dengeleme ve harekete geçirme ilimi ve sanatı olarak tanımlanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çakralarımızı güçlendirir ve auramızı temizler.

Reiki enerjisi kişiye akarken, enerji bedenindeki ve fiziksel bedenindeki düşük frekanslı enerjileri ve dengesizlikleri dağıtarak o bölgenin frekansını yükseltir. Bu şekilde yaşam gücü enerjisinin akışını düzenleyerek, sağlıklı ve doğal olarak akmasını gerçekleştirir ve auramızı güçlendirir.

2. Sakinlik verir, stresi azaltır.

Reiki, kişinin gelişimini ve ruhsal aydınlanmasını hızlandırır. Stresten kurtarır, sevgi ve şefkat duygularını geliştirir. Vücudunuzdaki yaşam enerjisini dengelemeyi öğrendiğiniz zaman gereksiz kaygılardan ve stresten kurtulursunuz.

3. Uyumlanan kişi yaşamı boyunca bu yeteneği kaybetmez.

Reiki tekniği ile uyumlanan kişi  bu yeteneğini kaybetmez. Kişiyi evrensel yaşam gücü enerjisine açar. Hayatında ruhsal deneyimler yaşamaya başlar. Bu aşamaya gelen kişi her zaman için bu tekniği kullanabilir.

4. Dokunmayla birlikte akmaya başlar.

Reiki güvenlidir ve her koşula adapte olabilir. Kendimizi veya başkasını tedavi ederken herhangi bir sırası, özel uygulanan bir tekniği yoktur. Dokunduğunuz anda akmaya başlar.

5. Herkes öğrenebilir ve kullanabilir.

Tekniği öğrenmenin ve kullanmanın, zeka, yetenek, eğitim, ruhsal durum gibi herhangi bir ön şartı yoktur. Enerji aktarılması için enerji verenin veya alanın inançlı olması gerekli değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Olayların akışını ve oluşumunu etkiler.

Reiki tüm yaşam boyunca olayların akışını ve oluşumlarını etkiler. Evrensel yaşam enerjisine uyumlanarak, kişinin kendisine ve diğer varlıklara bu enerjiyi aktarabilmesini olanaklı kılar. Kişinin sevgi ve şefkat duygularını geliştirir, ruhsal gelişme ve güvenini sağlar.

7. Değişimi, gelişimi, ruhsal aydınlanmayı destekler.

Çakralarınızın açılması ve auranızın temizlenmesiyle beraber değişimi hissedeceksiniz. Kendi içinize dönersiniz ve her şeyin özü olan evrensel enerjiyi, sevgi dalgasını, yaşamsal enerjiyi anlamaya başlarsınız. Sabretmeyi ve stresinizi kontrol etmeyi öğrenirsiniz.

8. Zihin kontrolü ya da hipnoz değildir.

Reiki, yaşam enerjisinin akışını dengelememize yardımcı olur. Herhangi bir telekinezi yani zihin kontrolüyle ve hipnozla alakası yoktur.

9. Reiki bir din ya da tarikat değildir.

Bu bir inanç sistemi de değildir ya da bir inanç sistemine bağlı değildir. Oluşturduğu etki inanana ya da inanmayana göre değişmez. Reiki tek bir organizasyona ya da belirli bir zümreye ait değildir. Tamamen evrenseldir.

10. Tıbbi bir tedavi değildir.

Reiki tıbbi müdahalenin ve ilaçların yerini almaz. Fakat tüm tedavileri destekler ve iyileşme süreçlerini hızlandırır. Reiki, kişiye akarken hem enerji bedendeki hem de fiziksel bedendeki dengesizlikleri dağıtarak o bölgedeki frekansı yükseltiyor. Sonuç olarak, yaşam gücünün akışını onarıp doğal olarak akmasını sağlıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
18
16
5
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
profnigga

ne işe yaradığını söylemiş hep amk nasıl yapıldığına dair hiç bişey yok bravo editör süper iş yine elini beynine koy

gorky

yaklaşık 2 yıldır 2. dereceden uyumlamam var bu kadar etkili olabileceğini beklemiyordum açıkçası. tavsiye ederim. her yerde yapabiliyorsun odaklanmana da ge... Devamını Gör

nesta

yani kapalı olduğunu düşündüğümüz çakra bölgesine mi? mesela boğaz çakrası gibi???

Ali Turuncu

@profniga nasıl yapıldığını uyumlama aldıktan sonra öğreniyorsunuz. Reiki sizden akmaya başlıyor. Niyetinizle aktif olup akmaya başlıyor. Reiki yapabilmenin... Devamını Gör