Görüş Bildir
Haberler
En Sevdikleriniz İçin Alabileceğiniz 21 Yılbaşı Hediyesi Önerisi!

En Sevdikleriniz İçin Alabileceğiniz 21 Yılbaşı Hediyesi Önerisi!

Sevdiklerinize değer verdiğinizi göstermek için yılın en güzel zamanı yılbaşı! Onlar için mükemmel hediyeler seçmek istediğinizi biliyoruz. Evini daha konforlu ve şık hale getirmesine yardımcı olacak erişilebilir fiyatlardaki ürünleri sizin için bir araya getirdik. 

Ev için alınan hediyeler her zaman kullanışlıdır. Hediye rehberimizin herkes için doğru hediyeyi bulmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.

1. TV Battaniyesi

1. TV Battaniyesi

Hazır, evleri yumuşacık örtüler ve battaniyelerle donatmanın tam zamanıyken, TV battaniyesi evde sıcacık kış akşamları için tatlı bir hediye olacaktır. Tek bir battaniyenin odanın dekorasyonunu bir anda nasıl değiştirdiğine şaşırabilirsiniz!

2. Kırlent

2. Kırlent

Bohem-şık desenlere sahip kırlentlerden birkaçı ile renkleri ve desenleri birleştirerek sevdiklerinizin oturma odasına ekstra konfor, göz alıcı bir stil ve yepyeni bir görünüm kazandırmalarına yardımcı olabilirsiniz.

3. Bornoz

3. Bornoz

Doğru bedende bornoz almak doğru bedende bir mont almaktan daha kolay olabilir. Üstelik yumuşak bir bornoz duştan sonra sıcak ve rahat tutar. Tıpkı sevdiklerinize duyduğunuz hisler gibi. Günlük hayata rahatlık katan bornoz bu yüzden herkesin seveceği bir hediyedir.

4. Nevresim Takımı

4. Nevresim Takımı

Bir nevresim takımı harika bir hediye seçeneği olabilir! Sevdiklerinizin uzun ve yorucu bir günün ardından sizi hatırlatan şık ve konforlu nevresim takımı üzerinde rahat bir uyku alacağını hayal edin. Yumuşak ve terletmeyen dokuya sahip 100 pamuk nevresim takımları ile onlara kaliteyi hediye etmenizi tavsiye ediyoruz.

5. Kahve Fincanı Seti

5. Kahve Fincanı Seti

Kim günün herhangi bir anında kahve molası vermeyi sevmez ki? Harika bir hediye seçeneği olan kahve fincanları bazen misafirlerini ağırlarken sohbetin bahanesi olan kahvenin tamamlayıcısı ve bazen de sadece kendine ayırdığı keyif anlarının yoldaşıdır. En trend modellerden seçerek evine yenilik getirebilirsiniz.

6. Servis Tabağı

6. Servis Tabağı

Bu renkli sunum tabakları ile fazla süslemeye gerek kalmadan şık bir görünüm elde etmesi oldukça kolay olacaktır. Sevdikleriniz için alacağınız zarif ve kaliteli kurabiyelik ve sunum tabakları nazik bir yılbaşı hediyesi olabilir.

7. Cam Kurabiyelik

7. Cam Kurabiyelik

Mutfak masasında mutlaka kurabiye ya da atıştıracak bir şeyler bulunduran kişiler vardır. İşte bu üç katlı cam kurabiyelik onlar için harika bir hediye seçeneği olabilir!

8. Başucu Sürahisi

8. Başucu Sürahisi

Sevdiklerinizin sağlığını düşünmeniz ne ince bir davranış! Su içmeyi onlara hatırlatacak ve şık tasarımı sayesinde daha sık kullanacağı bir başucu sürahisi almayı düşünebilirsiniz. Bu harika hediyelik ürün onun çalışma masasında veya komodininde değerli bir yeri hak edecektir.

9. Kumaş Peçete

9. Kumaş Peçete

Evinde verdiği davetlerde, misafirlerini ağırlarken özenli masalar hazırlamayı seven bir ev sahibine hediye edebileceğiniz en güzel seçeneklerden biri kumaş peçetelerdir ve şık bir akşam yemeği masasının tamamlayıcıları olacaktır.

10. Çaydanlık mı, Kahve Makinesi mi?

10. Çaydanlık mı, Kahve Makinesi mi?

Kendisi için hazırlayacağı bir bitki çayı mı onu daha çok mutlu eder, yoksa bir keyif kahvesi mi? Böylece şık bir demlik ya da pratik bir kahve makinesi arasında hangisinin onun için doğru hediye olduğuna karar verebilirsiniz.

11. Tost Makinesi

11. Tost Makinesi

Bir tost makinesi mutfaktaki en pratik aletlerden biridir ve elbette sadece tost yapmak değil sağlıklı ızgaralar yapmak ve donmuş yiyecekleri ısıtmak için de kullanılır. Özellikle çalışan ve kısıtlı zamana sahip olanlar için en güzel hediye seçeneklerinden biridir.

12. Çocuk Nevresim Takımı

12. Çocuk Nevresim Takımı

Sevimli desenlere sahip pamuklu bir nevresim takımı ile hem kendini rahat hissedecek hem de bir an önce yatağa atlamak için sabırsızlanacaktır! 😊 %100 pamuk nevresim takımı alarak minik uykucunun konforunu da düşünmüş olursunuz.

13. Figürlü Yastık

13. Figürlü Yastık

Bu figürlü peluş yastıklar odasında geçirdiği zamanlarda yaşı kaç olursa olsun onun için tatlı ve güvenli bir oyun arkadaşı olacaktır. Hediye ettiğiniz yastığa bir isim verildiğini duyarsanız şaşırmayın!

14. Çocuk Bornoz

14. Çocuk Bornoz

Banyo zamanlarını çok daha eğlenceli bir hale getirecek bu karakterli çocuk bornozları ile minik bir tavşan kadar şirin ya da kocaman bir köpek balığı kadar korkutucu olabilir! 4-6 yaş, 6-8 yaş ve 8-10 yaş arası çocuklar için tercih edilecek hoş bir hediye seçeneğidir.

15. Dekoratif Aydınlatma

15. Dekoratif Aydınlatma

Bu şık LED’li dekoratif aydınlatmanın yerleştirildiği yere sevimli ve sıcak bir hava kazandıracağını garanti ediyoruz. Yılbaşı dekorasyonu olarak bu kış evin içinde kullanılabileceği gibi yaz geldiğinde balkon veya bahçelerde keyif dolu bir ambiyans yaratacaktır.

16. Vazo

16. Vazo

İster kuru çiçeklerle birlikte ister boş bir şekilde kullanılsın, İskandinav tasarım stilinden esintiler taşıyan bu cam vazolar renkleri ile bulundukları yere sakinleştirici ve doğal bir hava getirecektir.

17. İkili Çerçeve

17. İkili Çerçeve

Bir klasik haline gelen ve zamansız bir hediye seçeneğidir fotoğraf çerçevesi! Paylaşılan bir anın veya sevilen bir yere ait fotoğrafı ile birlikte hediye ederek çok daha anlamlı ve kişisel bir hediye haline getirebilirsiniz! Bazen birlikte yaşanmış öyle çok anı vardır ki onu iki kat daha mutlu edecek olan iki fotoğraf çerçevesi olabilir.

18. Biblo

18. Biblo

Dekoratif objeler iç mekanlarımızın soğuk bir alan olmasını engeller ve bir ruha sahip olmasını sağlar. Kedi figürlü biblo karakteristik ve ayrıca metalik görünümü ile iddialı bir dekoratif aksesuardır. Herhangi bir alanda dikkat çekici bir görünüm yaratmak için idealdir. Farklı dekoratif fikirleri seven yakınlarınıza hediye alternatifi olabilir.

19. Banyo Aksesuar Seti

19. Banyo Aksesuar Seti

Güzel ve şık bir banyo aksesuar seti hem kullanışlı hem de herkese uygun bir hediyedir. Yeni bir banyo hediye etmiş gibi banyoyu değiştireceğini söylesek abartmış olmayız. İçinde sabunluk, diş fırçalık ve çöp kovası olan setler banyonun dekorasyonunda bütünlük sağlayacaktır.

20. Havlu ve Havlu Seti

20. Havlu ve Havlu Seti

Havlular ve havlu setleri en pratik ve uygun fiyatlı hediye seçeneklerindendir ve her zaman ihtiyaç duyulan ürünlerdendir. Hediye alınacaklar listenizde bulunan çok sayıda kişi varsa hepsine yumuşak ve rengarenk havlular alarak bu sene daha çok arkadaşınızı mutlu edebilirsiniz.

21. Jüt Organizer

21. Jüt Organizer

Düzenli bir ev mutlu bir evdir! En sık kullandığı eşyalarını içine koyabileceği ceplere sahip bir organizer sabah ve akşam rutinlerinde ona pratiklik kazandıracak ve banyoda daha keyifli zaman geçirmesini sağlayacaktır.

Evidea’da her şey eviniz için!

Evidea’da her şey eviniz için!

Basit bir söz en içten duyguları ifade edebilir ama bazen kelimelerle ifade edemeyeceklerinizi, üzerine düşünülmüş bir hediye çok daha anlamlı bir şekilde anlatmanız konusunda size yardımcı olur. Evidea’nın geniş ürün yelpazesi içinden sevdiklerinize hediye seçmek her zamankinden daha kolay.

Hadi siz de daha fazlası için Evidea’yı ziyaret edin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın