Görüş Bildir
Haberler
En Sevdiğiniz Dizileri Tırnaklarınızda Taşıyın: Favori Yapımların En Tatlı Hali Olan 10 Nail Art

En Sevdiğiniz Dizileri Tırnaklarınızda Taşıyın: Favori Yapımların En Tatlı Hali Olan 10 Nail Art

Tırnaklarınızda sıradan ojelerden sıkıldıysanız bir de nail art ile değişiklik yapmayı deneyin! Hem sanat hem de en sevdiğiniz dizileri bir araya getiren nail art örneklerine bayılacağınıza eminiz. Nail art ile tırnaklarınızda en sevdiğiniz dizileri görmek istiyorsanız içeriğe buyurun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Euphoria

1. Euphoria

Son zamanların en sevilen dizisi Euphoria'yı örnek alarak tırnaklarınızı süslemek için ihtiyacınız olan mor tonlar ve pırıltılar. Işıltılı tırnaklar ile Euphoria dünyasına girmiş olacaksınız.

2. Friends

2. Friends

Herkesin en sevdiği sit-com dizisi olan Friends'e uygun yapılan tırnaklarla nail art becerinizi herkese gösterebilirsiniz. Dizinin çok sevilen yazı stiliyle tırnaklarınıza renk katın!

3. Breaking Bad

3. Breaking Bad

Diziye ayrı Walter White'a ayrı hayran olanların dizisi Breaking Bad'den sembollerle tırnaklarınız çok farklı olacak. Yeşil tonlarının ağır bastığı bu tırnaklar ile çok konuşulacaksınız.

4. Stranger Things

4. Stranger Things

Eleven ve arkadaşlarının maceralarıyla heyecanlandığımız Stranger Things dizisi hayranları bu tırnaklara bayılacak. O çok meşhur sahneyi tırnaklarınızda görmek için bu nail art'ı hemen deneyin.

5. True Blood

5. True Blood

True Blood, vampirlerle dolu bir dünyada yaşamak isteyenlerin en sevdiği dizilerin başında geliyor. Bu nail art ile tırnaklarınız artık bu dünyadan fırlamış gibi olacak! True Blood dizisiyle tırnaklarınıza şekil vermek için kırmızı ve beyaz tonları kullanılabilir. Tırnaklarınıza herkes hayran olacak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. La Casa de Papel

6. La Casa de Papel

Dünyaca ünlü soyguncuların çok sevdiğimiz dizisi bitti ama bizim sevdamız bitmedi. Kırmızı ve siyah tonlarında oje renklerini seviyorsanız bu nail art tam size göre. La Casa de Papel'in en sevilen objesi Dali maskesinin tırnaklarınıza çok yakışacağı kesin.

7. Emily in Paris

7. Emily in Paris

Emily ile Paris sokaklarında rengarenk dolaşmayı seviyorsanız bu tırnaklar ile çok mutlu olacağınız kesin. Renkleriyle içinizi açacak bu modelle tırnaklarınızı süsleyebilirsiniz.

8. Wednesday

8. Wednesday

Dünyayı kasıp kavuran dizi Wednesday hayranları bu nail art'ı kaçırmasın. Wednesday'in içi kadar karanlık bu siyah ojeler ve üzerine çizilen resimlere bayılmamak elde değil.

9. Buffy the Vampire Slayer

9. Buffy the Vampire Slayer

Eskilerin çok iyi bildiği en sevilen vampir avcısı Buffy'den ilham alan bu tırnaklar mor oje sevdalılarının kaçırmaması gereken bir model. Buffy'nin sembolü B ile süslenen tırnaklar çok güzel duruyor.

10. Ted Lasso

10. Ted Lasso

Herkesin çok sevdiği koç Ted Lasso hayranları bu tırnaklara ba-yı-la-cak. En sevdiğiniz dizinin en sevdiğiniz karakterleriyle donatılmış tırnaklar istiyorsanız bu nail art çok iyi!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
11
5
5
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın