Görüş Bildir
Haberler
Balık Baştan Kokar: Milyonları Peşinden Sürükleyen Fakat Yanına Yanaşılamayan En Pis 19 Ünlü

etiket Balık Baştan Kokar: Milyonları Peşinden Sürükleyen Fakat Yanına Yanaşılamayan En Pis 19 Ünlü

cakyz
04.11.2015 - 04:20

Öyle ekrandan bakıp hayran oluyoruz filan ama; bunların evinde bi bardak çay içemezsin be...

Kaynak: http://madamenoire.com/421069/celebri...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Christina Aguilera

1. Christina Aguilera

Hayranları belki üzülebilir fakat, Grouplove isimli müzik grubundan Hannah Hooper, Christina Aguilera'nın hotdog gibi koktuğunu belirtmiş. Hem de çocukluğundan beri...

2. Joan Rivers

2. Joan Rivers

Ünlü oyuncu bilinmeyen bir sebepten ötürü deodorant kullanmıyormuş ve giysilerini ve koltuk altlarını votka ve suyla temizliyormuş.

3. Russell Crowe

3. Russell Crowe

Asıl ilginç olan Russell Crowe'un daima leş gibi kokuyor olması değil; bu açıklamayı az önce adı geçen Joan Rivers hanımefendinin yapmış olması. Hatta dediğine göre, olur da Russell Crowe ile aynı ortamda bulunurlarsa yanına pek fazla yanaşmamaya dikkat ediyormuş.

4. Robert Pattinson

4. Robert Pattinson

Yakışıklı oyuncu yaptığı bir açıklamada, programı daima çok yoğun olduğu için duş almaya ve üstünü değiştirmeye genellikle vakit bulamadığını belirtmiş. Bazen koku öyle bir noktaya geliyormuş ki kendisi bile konusuna dayanamamaya başlıyormuş. Bu durumdan zamanında Twilight filminin setindeki oyuncular da epey şikayetçi olmuşlar.

5. Johnny Depp

5. Johnny Depp

Johnny Depp hijyen problemi olduğu yönünde hiç açıklama yapmamış fakat bazı kaynaklara göre ünlü oyuncunun kimi zaman günlerce duş almadığı oluyormuş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Jessica Simpson

6. Jessica Simpson

Jessica Simpson bir seferinde katıldığı Ellen programında, dişlerini fırçalamayı sevmediğini, çünkü fırçaladığında dişlerinin çok 'kaygan' olduğunu ve bundan hoşlanmadığını belirtmiş. Simpson diş ipi ve gargara kullanmasına rağmen dişlerini haftada yalnızca bir-iki kez fırçalıyormuş.

7. Matthew McConaughey

7. Matthew McConaughey

Son zamanların en gözde oyuncularından Matthew McConaughey, son 20 yıldır hiç deodorant kullanmamış. 2008 yılında oynadığı bir filmdeki diğer başrol oyuncusu Kate Hudson, biraz da olsa deodorant kullanması için yalvarmış hatta kendi deodorantını vermeyi teklif etmiş ancak aldığı cevap sert olmuş: 'Kadınlar benim doğal kokuma bayılıyor. Erkek gibi kokuyorum.'

8. Bradley Cooper

8. Bradley Cooper

Bradley Cooper da bir dergiye verdiği röportajda deodorant kullanmadığını belirtmiş.

9. Megan Fox

9. Megan Fox

Fox FHM dergisine yaptığı açıklamada: 'Ben birlikte yaşamak için çok kötü bir insanım. Temizlik yapmam, giysilerimi çıkarttığım yerde bırakırım, sifonu çekmeyi unuturum. Bazen arkadaşlarımın evinde de bunu yaparım ve bana sifonu çekmediğim için kızarlar.' demiş.

10. Brad Pitt

10. Brad Pitt

Anlatılana göre ünlü oyuncu çok seyrek duş alıyormuş. Inglourious Basterds filmindeki rol arkadaşı Eli Roth, filmin setinde Pitt'e ıslak mendille silinerek kokuyu nasıl önleyebileceğini öğretmek durumunda kalmış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Zac Efron

11. Zac Efron

Zac Efron da ıslak mendilin gücüyle büyülenen ünlülerden bir başkası. Ünlü oyuncu basketbol oynayıp terledikten sonra bile duşa girmeyip ıslak mendille siliniyormuş. Çok zor tabii yıkanmak...

12. Courteney Cox

12. Courteney Cox

Cox'ın eski eşi David Arquette'in yaptığı açıklamaya göre, güzel oyuncu seyrek duş aldığı için genellikle kamyon şoförü gibi kokarmış ve bu durum Arquette'in de hoşuna gidermiş.

13. Cameron Diaz

13. Cameron Diaz

İğrenç ünlülerden bir diğeri de Cameron Diaz. Paparazzilere genellikle lekeli giysiler ve yağlı saçlarla yakalanan oyuncu,  bu konuda bir açıklama yapmış ve: 'Aynı giysileri 4 gün boyunca giyiyorum ve sonra da çöpe atıyorum. Yaklaşık 20 senedir hiç deodorant kullanmadım.' demiş.

14. Julia Roberts

14. Julia Roberts

Eski korumasının söylediğine göre günlerce duş almayan güzel oyuncu, su tasarrufu yaptığını savunuyormuş. Roberts aynı zamanda kendisi de deodorant kullanmadığını ve su ve sabunu idareli kullandığını belirtmiş.

15. Viggo Mortensen

15. Viggo Mortensen

Setteki arkadaşlarının söylediğine göre Yüzüklerin Efendisi'nde oynadığı Aragorn karakterine girebilmek için Mortensen aylarca ormanda uyumuş ve nadiren duş almış. Role girmeyi de başarmış bence...

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Britney Spears

16. Britney Spears

Britney'in eski hizmetçisi, ünlü yıldızın yatağında sık sık yarısı yenmiş burger, kurabiye ve patates kızartması gibi şeyler bulduğunu belirtmiş. Ayrıca eski bir koruması da Spears'in burnunu karıştırdığını, duş almayı ve dişlerini fırçalamayı günlerce reddettiğini söylemiş.

17. Orlando Bloom

17. Orlando Bloom

Orlando Bloom hijyen konusunda o kadar problemliymiş ki, eski eşi Miranda Kerr, ünlü oyuncuya daha sık duş alması, aynı giysileri bir hafta boyunca giymemesi ve köpeğiyle uyumaması için defalarca kez yalvarmış.

18. Jennifer Aniston

18. Jennifer Aniston

Rol icabı Aniston ile öpüşen Jason Bateman ve Alec Baldwin, ikisi de güzel oyuncunun nefesinin çok kötü koktuğunu belirtmiş.

19. Kesha

19. Kesha

Kesha canlı yayında kendi çişini içen bir insan. Daha fazla açıklamaya ne gerek var?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1365
573
239
81
44
41
8