Görüş Bildir
Haberler
En Mutlu Anket Sonuçlandı! Serenay Sarıkaya'nın #MutluveUmutlu Sürprizi Sahibine Kavuştu!

etiket En Mutlu Anket Sonuçlandı! Serenay Sarıkaya'nın #MutluveUmutlu Sürprizi Sahibine Kavuştu!

Serenay Sarıkaya'nın #mutluveumutlu çağrısıyla gelen birbirinden güzel paylaşımların yarışı sona erdi.Zorlu bir yarıştı, bir hayli de çekişmeli geçti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün bir yarış kolay kazanılmıyor.Hele bir de birbirinden yaratıcı rakiplerin varsa.Ama onlar pes etmeyip devam ettiler...

Herkes sürprize adım adım yaklaşmaya çalışırken onlar koştu.Sağlam adımlarının sesi öyle yüksek duyuldu ki kazandılar! 😍😍

Ve tüm coşkusu ve enerjisiyle sürprizin sahibi olan Trabzon Akçaabat Fen Lisesi 👏👏👏

Geleceğin kapılarının ardına kadar açıldığı bu harika deneyimde Serenay Sarıkaya'yı kırmayıp #mutluveumutlu paylaşımı hazırlayan Trabzon Akçaabat Fen Lisesi'ni tebrik ederiz.

Peki ya sürpriz ödül?

Kazananımız belli olduğuna göre artık yapılacak çok iş var.Öncelikle galip gelmenin tadı çıkarılsın. Sonrasında da hayal bile edilemeyecek kadar güzel bir mezuniyet fotoğrafı için kollar sıvansın...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şaşkınlığı yüzünüzden attıktan sonra #mutluveumutlu mezuniyet fotoğraflarına sahip olmak için artık önünüzde engel yok Trabzon :)

Serenay Sarıkaya ile Trabzon Akçaabat Fen Lisesi arasında artık engel kalmadığına göre, bize de sürprizin ikinci adımını izlemek kalıyor.

Katılan tüm okullara teşekkür ederiz. Hepsinin birbirinden güzel #mutluveumutlu anlarına şahit olmak harikaydı. Siz de #mutluveumutlu hashtagiyle kazanan okulun sürpriz mezuniyet fotoğraflarını takip edebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1009
307
133
67
59
52
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
suychunteo

bu iyi değildi ya hatta hiç bişey yoktu ki

Bayan Simpsoon

Bunun dışındakilerde

Kaptan inecekvar

Öbürlerini izlemedim ama bundan iyisi kesin vardır. Yazık oldu o kadar gürültü patırtı bilemiyorum Altan.

Kurumi Kumamakura

gerçekten aşırı yaratıcıymış kameraya doğru koşmak kimsenin aklına gelmezdi gerçekten heleki yaratıcı rakipler varken çok zor oluyormuş..(!)