Görüş Bildir
Haberler
En İyi Yazılım Akademisi Ödülünün Sahibi Neos Yazılım Oldu

En İyi Yazılım Akademisi Ödülünün Sahibi Neos Yazılım Oldu

Türkiye Prestij Ödülleri’nin yüksek prestijli kurumlar arasından yalnızca 'en iyi'yi taçlandırdığı gecede Neos Yazılım Akademi “En İyi Yazılım Akademisi Ödülü”nün sahibi oldu. Profesyonellerden oluşan dev kadrosu ile İstanbul, Ankara ve İzmir’deki kurum şubelerinde “yüz yüze yazılım uzmanlığı eğitim programları”, dünyanın her yerinden yazılımcı adayları için ise “uzaktan yazılım uzmanlığı eğitim programları” düzenleyen kurumun 100’e yakın sınıfı bulunuyor. Son yıllarda yazılım alanında kariyer inşa etmek isteyen hemen herkesin yolunun geçtiği Neos Yazılım Akademi’yi ve kurumu sektöründe “en iyi” kılan özelliklerini birlikte inceleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Neos Yazılım Akademi fikir ve inovasyon odaklı ar-ge çalışmalarını ön planda tutuyor

Neos Yazılım Akademi fikir ve inovasyon odaklı ar-ge çalışmalarını ön planda tutuyor

Hem ar-ge hem de var olan kalitenin sürdürülmesi üzerine sürekli çalışan bir departmanları bulunuyor. Eğitim kalitesinin sürdürülmesi adına yoğun çalışmalar yapan ekibin önemli bir ilkesi mevcut: Şeffaflık ve gerçeklik. Kurumun bu önemli ilkesi sayesinde sadece sektör dinamikleriyle uyuşan ve -geçmiş bilgi seviyesi ne olursa olsun- her arkaplandan katılımcısını sektöre hazırlayan eğitim konuları/metodları uygulanıyor. Kurumun, sektöründe gerçekleştirdiği her inovasyon bu alanda faaliyet göstermek isteyen her firma ve birey tarafından yakından takip ediliyor. Katılımcılara ek haklar tanımlanması, 3 aşamalı staj ve ülkemizde ilk kez Neos tarafından eğitimi verilen teknolojiler eğitim sektörüne Neos tarafından getirilmiş yeniliklerden yalnızca birkaçı.

İnovasyonları çerçevesinde kendi yazılım projelerini geliştiren Neos Yazılım Akademi'nin yazılım alanında yine kendi bünyesinde öğrenimi kolaylaştırmak üzerine geliştirdiği sistemler mevcut. Söz konusu yazılım altyapılarının da 2023 yılında katılımcılarının kullanımına sunulacağı biliniyor.

Neos’un en önemli ilkelerinden biri şeffaflık/gerçeklik

Neos’un en önemli ilkelerinden biri şeffaflık/gerçeklik

Şeffaflık ilkesi kapsamında, eğitim programına katılmak isteyen her bireye öncelikle eğitim alacakları: müfredat, eğitim başlangıç tarihi, eğitim süresince hakları vb. konularda tüm bilgiler aktarılıyor. Gerçeklik ilkesi kapsamında ise eğitim öncesi aktarılan her detay kurum tarafından vaktinde ve Neos markasının değerini taşır nitelikte gerçekleştiriliyor. Bu detaylardan en önemlisi ise eğitim başlangıç tarihi. Neos yazılımın şu ana kadarki 100’e yakın sınıfının hiç birinde eğitimin ilk başlangıç tarihi değişiklik göstermedi. Kendileri de zaten katılımcılarıyla yaptıkları sözleşmelerde bu ve benzeri pek çok konuda katılımcılarını güvence altına alıyorlar.

Aynı şekilde şeffaflık ilkesi çerçevesinde kurumun eğitmen kadrosu, eğitim tarihleri/katılım ücretleri ve şubelerine ait görseller neosyazilim.com adresinde herkese açık görüntülenebiliyor. Bu tür bilgilerin tamamını şeffaf şekilde internet sitesinde yayınlayan ilk yazılım eğitim kurumu yine Neos Yazılım Akademi.

Kurumun bir diğer önemli özelliği ise başarı odaklı yaklaşımı

Kurumun bir diğer önemli özelliği ise başarı odaklı yaklaşımı

Bu yaklaşımı sayesinde eğitime katılan her bireye atanan mentör ve eğitmenleriyle sürekli iletişim kurma imkanı sunulduğu gibi, her bireyin derslere katılımı ve başarı grafiği yönetim tarafından incelenerek bireyin fazladan desteğe ihtiyacı olduğununun tespit edildiği noktada mentör ve eğitim danışmanları vasıtasıyla katılımcıyı bilgilendirerek herhangi bir ek bedeli olmaksızın özel ders veya etütler ile eksiklerinin tamamlanması sağlanıyor. Bu başarı odaklı yaklaşım sayesinde, bu sene içerisinde mezun olan binlerce Neos Yazılım Akademi mezunu için yapılan istatistik üzerinden mezunların: yüzde 22’sinin freelance, yüzde 17.5’inin yurtdışı menşeli yazılım şirketlerinde yerinde/remote olarak, yüzde 36’lık kısmının yerli yazılım şirketlerinde çalıştığı, yüzde 5.5’lik kısmının kendi yazılım şirketini faaliyete geçirdiği ve kalan kısmın şu anki meslek/öğrencilik hayatına devam ediyor.

Yazılım alanında kariyer inşa etmek isteyen herkesin öğrenimine uygun metotlarla süreci yöneten Neos Yazılım Akademi, yaş ve meslek fark etmeksizin dünyanın her yerinden katılımcılara eğitim vermeyi sürdürüyor. Yazılım alanında hiçbir temeli olmayıp yazılım kursu araştıranların da, yazılım mühendisliği mezunu/öğrencisi olanların da sektöre hazır yıldızlar olmak üzere yolu mutlaka Neos Yazılım'dan geçiyor.

Kurumun sertifikasyon kalitesi katılımcının çabasıyla kat kat artıyor

Kurumun sertifikasyon kalitesi katılımcının çabasıyla kat kat artıyor

Neos Yazılım Akademi'den onaylı olarak katılım, başarı ve üstün başarı sertifikalarından bir veya daha fazlasını almaya hak kazanan yazılımcı adayları hem Neos Yazılım bünyesinde işe alım konusunda değerlendirmeye alınıyor, hem de otorite konumundaki Neos Yazılım’dan eğitim almış olmalarının tasdiklenmesi sayesinde iş hayatına daha hızlı bir başlangıç yapıyorlar. Kurumun en önemli özelliklerinden biri ise kendisine ait bir yazılım/yatırım şirketinin bulunması. CydaSoft (Sida soft) markasıyla büyük yazılım girişimlerini hayata geçirmeye hazırlanan şirket, Neos Akademi’de eğitim alan mezunlarına burada staj imkanı sunuyor. 2023 yılından itibaren 3 aşamalı olarak uygulanacak olan staj sürecinin Türkiye’de bir benzeri bulunmuyor. 2022 yılının sonunda kadar pek çok başarılı stajyerini Neos Akademi bünyesine katmayı başarmış olan kurum, 2023 itibariyle başarılı stajyerlerini CydaSoft bünyesinde görevlendirmeyi hedefliyor.

Kurum, öğrenci/katılımcılarının kaliteli sınıf ortamlarında eğitim almasını son derece önemsiyor.

Kurum, öğrenci/katılımcılarının kaliteli sınıf ortamlarında eğitim almasını son derece önemsiyor.

Yüksek donanım ve ileri uzmanlıklara sahip eğitmen kadrosu ve merkezi lokasyonlarda yer alan şubeleri için yaptığı güçlü yatırımların yanı sıra kurum şubeleri içerisindeki öğrenim ortamının donanımlı olmasına özen gösteriyor. Bu sebeple sınıflarında -karanlık ortam gerektiren- projeksiyon makineleri yerine, dersler dev ekranlarda gerçekleştiriliyor. Katılımcıların laptop taşıma yükünü ortadan kaldıran, Neos Akademinin sahip olduğu yüzlerce laptop katılımcıların kullanımına sunuluyor. Eğitim ve teknoloji alanındaki atılımları ile birlikte İstanbul merkez şubesinde dekorasyon yeniliği gerçekleştiren kurumun kapıları bu alanda eğitim almak isteyen herkesin İstanbul, Ankara ve İzmir şubelerinde ziyaretine açık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Neos Yazılım İletişim Bilgileri

www.neosyazilim.com

0212 912 40 90

+90 501 320 53 58

+90 552 786 98 91 

Instagram: @neos_yazilim

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
5
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sevinç Eratar

Neos Yazılım Akademiden uzun süredir eğitim almakta olan ve çalışan pek çok kişiyi tanıyan biri olarak bu ödülü sonuna kadar hak ettiklerini bizzat biliyorum... Devamını Gör