Görüş Bildir
Haberler
En iyi oyun inceleme ve haber siteleri Devamını Oku / Kaynak: http://www.weblogizm.com/2014/06/en-iyi-oyun-inceleme-ve-haber-siteleri.html

En iyi oyun inceleme ve haber siteleri Devamını Oku / Kaynak: http://www.weblogizm.com/2014/06/en-iyi-oyun-inceleme-ve-haber-siteleri.html

WeBlogizm Medya
20.06.2014 - 11:46 Son Güncelleme: 20.06.2014 - 12:45

BSC (Bölüm Sonu Canavarı) 

Donanımhaber'in bir hizmeti olan Bölüm Sonu Canavarı, Donanımhaber'deki gibi reklamlar ile dolup taşmış bir oyun haber ve inceleme sitesi. Güncel bir site, ayrıca bir kitleye de sahip. Videoları gerçekten kaliteli ve içerikleri de videoları kadar kaliteli bir şekilde yayınlanıyor. Ayrıca bir forumu mevcuttur. Grafik olarak BSC arayüzü gayet iyi ama forumu için aynı şeyi söyleyemiyoruz. 

Merlin'in Kazanı

Techno-Labs tarafından hizmet verilen Merlin'in Kazanı en iyi oyun inceleme ve haber sitelerinin baş tacı. Arayüzü profesyonel bir görünüm veriyor ayrıca ekip olarak da çok başarılı bir kadro seçilmiş. Yazılarına ve videolarına baktığımızda yazıların iyi bir anlatıcı dil ile sade şekilde yazıldığı ama videoların biraz siteye yakışmayan tarzda olduğu görülüyor. Profesyonel bir video çekimleri beklerdik. 

OyunGezer

Sade arayüzü ile bizleri karşılayan sitenin forumu mevcut. Genel olarak video incelemeleri ile dikkat çekiyor. Yine profesyonel bir görünüm ve arayüzü. Videoları gerçekten çok iyi diyemiyoruz ama standart derece bir youtuber adaylığı alabilecek şekilde çekilmiş videoları mevcut. 

OyunFest

Videolarından çok yazılarına baktığımızda en ince ayrıntısına kadar yazıldığı görüyoruz. Anlatımları gerçekten çok iyi oyunseverler için ideal bir site. Oyuncum Profesyonellik konusunda geri kalan ama yaptıkları işlerin gerçekten başarılı olduğunu söyleyebileceğim sitelerden biri. Reklamları sinir bozucu olsa da güncel oyun haberleri sunuyor. 

Level

Ayrıca dergide çıkaran LEVEL sektördeki en iyilerden biri. En iyi 10 en iyi mmo oyunlar gibi başıklar ile ziyaretçinin ilgi ve odağını kendisine çekiyor. Sitede reklam olmaması şaşırtıcı ve sevindirici bir gözlem. Sürekli yarışma düzenleyen LEVEL yine kendisinin kral olduğunu gösteriyor. Level Online'ın belirli bir takipçisi yok. 

TR Gamer

Forumuna daha çok rağbet var. Site oyun incelemesinden çok oyun haberleri ve oyunların resmi oynayış videolarını yayınlıyor ilk bakış gibi videolarda mevcut. 

Oyun Günlüğü

İlk izlenim videoları ile popülerleşmiş olabilir. Geçmişini pek bilmediğimiz ama içimizden biri diyebileceğimiz bir site. Beş editöre sahip oldukları varsayılırsa yetersiz bir gelişme içindeler. Forumları olmaması ise büyük bir ziyaretçi kaybı ve takipçi kaybı yaşatıyor. Hayatımız Oyun Level Online, TR Gamer, Oyun Günlüğü ile karşılaştırmaya bile gerek duymadığım bir site. Profesyonel bir görünüm güncel haber ve incelemeler. Oyun incelemelerini videoların yanı sıra yazı olarak yayınlıyorlar. İnanın en detaycı inceleme bu siteye ait. Bir oyun hakkında tüm teknik ve grafik, oynayış vb. detayları bu sitenin incelemelerinde bulabilirsiniz. İşte emek diyince bu siteyi gösterebiliriz, işinin en iyilerinden biri. Videoların yanı sıra dedik ama video konusunda da en profesyonel bir iş çıkaran site bu site diyebilirim. Yeni açmış oldukları youtube kanalındaki videolar inceleme konusunda devrim yaşatabiliyor çünkü bu kişiler oynarak değil konuşarak tanıtıyorlar, tabi olması gerekende budur. Mutlaka ziyaret etmeniz gereken bir site.

En İyi Oyun İnceleme ve Haber Siteleri

Kaynak: http://www.weblogizm.com/2014/06/en-i...
İçeriğin Devamı Aşağıda

En İyi Oyun inceleme ve haber siteleri

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın