Görüş Bildir
Haberler
TV
En İyi 10 Teen Wolf Fan-Art’ı

etiket En İyi 10 Teen Wolf Fan-Art’ı

N'oluyo Tv
26.06.2015 - 17:52 Son Güncelleme: 28.06.2015 - 13:36

Teen Wolf, son zamanların en çok izlenen ve en çok konuşulan fantastik gençlik dizilerinden… Dünyanın dört bir yanından, inanılmaz bir kitleye sahip. Öyle bir kitle ki diziyi izleyip rafa kaldırmıyorlar. Üzerine sayfalarca düşünüyorlar, kendi yorumlarını katıyorlar ve kendi sanatlarını yapıyorlar. Dizideki unutulmaz her sahneyi bloglarında yeniden ve yeniden yaşatıyorlar. Hayal güçlerini ve yeteneklerini katarak…

Sizler için Teen Wolf’un en anlamlı ve en göz dolduran fan-art’larını listeledik!

Kaynak: http://noluyo.tv/haber/1115/en-iyi-10...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

Teen Wolf’un hikâyesi hepimizi sardı, sarmaladı ama nasıl başladı? Tek görselde kısa özet! Her şey bir ısırıkla ve Scott’un bir Kurt Adam’a dönüşmesiyle başladı!

2.

2.

Teen Wolf serüveni boyunca çok kayıp verdik ama Allison’ın ölümünü unutamadık. O ölüme hazırdı ama biz hazır mıydık? “İyi bir evlat ve arkadaş…”

3.

3.

Lydia’yı anlatmak için kullanılacak en iyi kelime “acı” olacaktır. Çünkü ona bahşedilen bir hediye gibi görünen yeteneği Lydia’ya acıdan başka bir şey vermedi. Tek görselde Lydia da en fazla bu kadar iyi anlatılabilirdi. “Ben sizin gibi değilim çocuklar. Pençelerim, parlayan gözlerim ya da süper hislerim yok. Sadece kafamın içindeki sesler var.”

4.

4.

Derek Hale, hepimiz için bir efsanedir. Kimseyle paylaşamayıp kimseye yakıştıramadığımız yegâne karakterlerden ve tabii ki hayatı boyunca en çok acıyı çekmiş, çekmeye de devam edenlerden. Kendisi karanlık olsa da yüzü hep aydınlığa bakanlardan…

5.

5.

Stiles’ın başına gelen talihsiz olayı hepimiz hatırlıyoruz ama itiraf edelim ki Stiles’ı en karizmatik bulduğumuz, izlemekten en çok keyif aldığımız anlar da bir Nogitsune’nin kontrolü altında olduğu anlardı. Ne endişe verici ama ne güzel bölümlerdi, değil mi? “Benim oyunumda beni yenebileceğini mi düşünüyorsun?”

İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

6.

Üç şey gizli kalamaz; güneş, ay ve gerçekler.

7.

7.

Allison’ı ve Scott’a olan aşkını hiç unutmadık ama hayat devam ediyor. Kira’yı da sevdik, Scott’u mutlu etmesini de sevdik. Ve Kira, Teen Wolf’un en güçlü kadın karakterlerinden biri oluverdi!

8.

8.

Sonradan hikâyeye dâhil olan ama kendisini sevdirmeyi başaran diğer karakter de Malia idi. Malia’yı öyle benimsedik ki, en kıymetlilerimizden olan Stiles’ı da verdik gitti.

9.

9.

Buzlu sulardan çıkıp paralel evrenlere savrulduğumuz Teen Wolf bölümlerini de unutmamak ve ölümsüzleştirmek gerek. Yanlış mıyım?

10.

10.

The Alfa!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
571
188
83
7
6
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
BTS's Angel

OMG ! TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL ♥

Allison Mendes

Çok güzeller :)

Pasif Kullanıcı

tek kelimeyle SÜPER SÜPER SÜPER