Görüş Bildir
Haberler
En Hızlı Şarj Olan Telefonlar Asus ve Samsung’da

En Hızlı Şarj Olan Telefonlar Asus ve Samsung’da

İçeriğin Devamı Aşağıda

Toms Hardware, piyasadaki telefonlar üzerinde yaptığı araştırmada en hızlı şarj olan telefonları belirledi.

Akıllı telefonlarımızın pilleri şüphesiz hepimiz için önemli. Gün içerisinde ortalamanın üzerinde bir kullanım ile geceyi göremeyen telefonlarımızı ayakta tutabilmek için çeşitli çözümler arıyoruz; harici enerji kaynakları veya yanımızda sürekli şarj cihazı bulundurmak gibi. Ancak bazı kullanıcıların da farkında olduğu gibi, telefonlarda pil ömrüyle birlikte pilin şarj olma süresi de oldukça önemli. Hızlı şarj olan bir telefon gün içerisinde duvarlarla daha az muhatap olmamızı sağlıyor.

Toms Hardware, piyasadaki telefonlar üzerinde yaptığı araştırmada en hızlı şarj olan telefonları belirledi. Bağımsız yapılan testlere göre en hızlı şarj olan telefonlara sahip olmak isteyenler tercihlerini Asus’un Zenfone 2’si veya Samsung’un Galaxy S6’sından yana kullanmalı. Zenfone 2 sadece 15 dakikada yüzde 32 seviyesini görürken, Galaxy S6’nın yüzde 100 seviyesine ulaşması sadece 1 saat 22 dakika sürüyor.

Elbette bu alandaki performans cihazın pil boyutuna göre değişiyor. Samsung’un 2550 mAh’lık görece küçük pili, 3000 mAh’lık diğer telefonlara avantaj sağlıyor. Tabii bu boyutlar telefonunuzu duvardan ilk alan kişi olmanızın yanında, onu yeniden duvara ilk takan kişi olmanıza da sebep olacaktır.

Kaynak: http://www.engadget.com/2015/08/24/sm...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0