Görüş Bildir
Haberler
En Güzel 15 Babalar Günü Hediyesi

En Güzel 15 Babalar Günü Hediyesi

Buldumbuldum
02.06.2014 - 09:28 Son Güncelleme: 02.06.2014 - 11:51

Özel günlerde hediye seçimi sizin içinde sancılı bir sürece dönüşüyorsa yaklaşan babalar gününde babanıza, strese girmeden, ağız tadıyla harika bir hediye verebilirsiniz. Erkekler beğenilerini kadınlar kadar dile getirmediği için sizin de babanız için babalar günü hediyesi seçerken zorlanmanız oldukça doğal.. Anneler günüyle babalar günü birbirine çok yakın olduğu için babanıza alacağınız hediyenin, anneler gününde annenize verdiğiniz hediyeden aşağı kalır bir yanı olmaması gerekir ki babanız kıskançlık krizlerine girmesin :) Eee hadi, dengeleri sağlayacak babalar günü hediyelerimizle tanışın.

1-) Kişiye Özel Ahşap Pipo

1-) Kişiye Özel Ahşap Pipo

Pipo içmekten keyif alan babanıza, kendi isminin baş harfini her iki tarafına lazerle yazdırabileceğiniz bu kişiye özel ahşap pipoyu hediye edebilirsiniz. Kendinizi kabile reisi gibi hissetmenizi sağlayacak kişiye özel ahşap pipoyu dedenize, amcanıza ve babanıza hediye edebilirsiniz.

2-) Babaya Özel Tavlalı Hediye Seti

2-) Babaya Özel Tavlalı Hediye Seti

Babanız tam bir tavla fanatiğiyse babalar günü hediyesi olarak vereceğiniz bu set babanızı mutlu edecek en ender hediye seçeneklerinden olacak. İçerisinde tavla, çorap ve kravat bulunan babaya özel hediye setinin üç farklı kravat seçeneğinden dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

3-) Kişiye Özel Kahverengi Set

3-) Kişiye Özel Kahverengi Set

Üzerine babanızın ismini yazdırabileceğiniz defter, kalem, usb bellek ve kartvizitlikten oluşan kahverengi set babanızın hiç beklemediği bir sürpriz olmaya geliyor. Çalışan babanızın her daim elinin altında bulunması gereken bu set elle tutulur babalar günü hediyelerinden..

4-) Kişiye Özel Kadife Sigara Tabakası

4-) Kişiye Özel Kadife Sigara Tabakası

Babanız üzerinde ismini göreceği kadife bir sigara tabakasına sahip olsa eminiz çok memnun olur. Üç farklı tasarımı ve kırmızı, taba, siyah olmak üzere üç renk çeşidi bulunan kişiye özel kadife sigara tabakası babanızın çok hoşuna gidecek.

5-) Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak

5-) Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak

Bazen babanızın elinden düşürmediği çakmağı kıskanırsınız çünkü her zaman babanızın yanındadır. O zaman siz de devreye babalar gününde alacağınız hediyeyi geçirin. Mesela babalar gününde babanıza her kullandığında ona sizi hatırlatacak özel bir çakmak hazırlatın. Bir tarafına babanızın fotoğrafını diğer tarafınaysa babanıza sizi hatırlatacak anlamlı bir cümlenizi bastırabileceğiniz bu çakmak babanızın elinden düşmyecek.

6-) Kişiye Özel Ahşap Küllük

6-) Kişiye Özel Ahşap Küllük

Siz de alacağınız hediyeyle fark yaratmak istemez misiniz? Küllük deyip geçtiğiniz bir eşyayı daha önce hiç bu kadar anlam yüklü gördünüz mü bilmiyoruz ama kişiye özel ahşap küllük sıradan küllükleri kapı dışarı edecek. Üzerine isim yazdırılabilen bu ahşap küllüğü babanız kimseye kaptırmayacak.

7-) Babaya Özel Plaket

7-) Babaya Özel Plaket

Babalar gününde alacağınız hediyenin, babanıza duyduğunuz sevgiyi başarılı bir şekilde ifade etmesini istersiniz. Üzerine istediğiniz metni yazdırabileceğiniz ve babanızın fotoğrafını ekletebileceğiniz bu plaket babanızın baktıkça gururlanacağı bir sürpriz olacak.

8-) Babalara Özel Prestijli Set

8-) Babalara Özel Prestijli Set

Her zaman renk uyumuna önem veren babanız babalara özel prestijli seti çok sevecek. İçerisinde mavi gömlek, çakmak, defter ve kalem bulunan bu set kullanışlı bir hediye almak isteyenlerin en çok tercih ettiği seçenek olmaya geliyor.

Not: Çakmak, kalem ve defter kişiye özeldir. Üzerine babanızın ismini yazdırmanız mümkündür.

9-) Kişiye Özel Aksesuar Seti - Siyah

9-) Kişiye Özel Aksesuar Seti - Siyah

Erkeklerin kullandıkları aksesuarlar bir elin parmaklarını geçmez. Kişiye özel aksesuar setinde babanızın sıklıkla kullandığı tüm aksesuarlar mevcut. 

' Siyah renk benim babama bir başka yakışır' diyorsanız  üzerine babanızın adını yazdırabileceğiniz anahtarlık, kol düğmesi, çakmak ve kalemden oluşan bu siyah aksesuar setini kaçırmayın deriz.

10-) Kişiye Özel Baba ve Çocukları Kupa Bardak

10-) Kişiye Özel Baba ve Çocukları Kupa Bardak

Sizi ve kardeşinizi her zaman koruyup kollayan, aranızda bir kere bile sevgi ayrımı yapmayan babanıza, üzerinde kendi adınızın ve kardeşinizle babanızın adının yazılı olacağı bu kupa bardağı gönül rahatlığıyla hediye edebilirsiniz. Kişiye özel baba ve çocukları kupa bardağın kız-erkek, kız-kız, erkek-erkek olmak üzere üç farklı tasarım modeli bulunmaktadır.

11-) Babalık Sertifikası - Dünyanın En İyi Babası Sertifikası

11-) Babalık Sertifikası - Dünyanın En İyi Babası Sertifikası

' Benim babam dünyanın en iyi babasıdır ' cümlesini sıklıkla kuruyorsanız babanıza dünyanın en iyi babası sertifikasını mutlaka vermelisiniz. Çerçevesiyle birlikte gelecek bu sertifika babanızın gurur tablosu olacak.

12-) Kişiye Özel Baklava Desenli Kalem

12-) Kişiye Özel Baklava Desenli Kalem

Babanızın sıklıkla kullandığı eşyalar arasında ilk sırayı kalem alıyorsa, üzerine babanızın ismini yazdırabileceğiniz baklava desenli bu kalem en ideal hediye seçeneklerinden. Şık kutusuyla birlikte gelecek bu kalem babanızın eline çok yakışacak.

13-) Babalar Gününe Özel Akrilik Ödül Model 1

13-) Babalar Gününe Özel Akrilik Ödül Model 1

Hediyenizin sürekli babanızın gözünün önünde olup sizi hatırlatmasını istiyorsanız bu akrilik ödül isteğinizi gerçekleştirecek özelliğe sahip :) Akriliğin üzerindeki yazıları istediğiniz gibi değiştirebilir ve babanızın adını yazdırabilirsiniz.

14-) Babaya Özel Altın Yıl Ürünleri

14-) Babaya Özel Altın Yıl Ürünleri

Kupa bardak, sihirli kupa, plaket, duvar saati, magnet ve HDF çerçeve gibi farklı ürünlere basılabilen babaya özel altın yıl tasarımı babanız için paha biçilemez bir hediye olacak.

15-) Babalar Gününe Özel Fotoblog

15-) Babalar Gününe Özel Fotoblog

Babanızla birlikte çekildiğiniz en güzel fotoğraflarınızı bu fotoblogda görebilirsiniz. Üzerine babanızı ne kadar çok sevdiğinize dair anlamlı bir cümle yazdırabileceğiniz bu fotoblog evinizdeki en güzel köşeyi kapacak.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
7
3
3
3
2
2