Görüş Bildir
Haberler
Cool'luğun Kitabını Yazmak İsteyenler Buraya: İçinde Harika Görüneceğiniz Deri Elbiseler

etiket Cool'luğun Kitabını Yazmak İsteyenler Buraya: İçinde Harika Görüneceğiniz Deri Elbiseler

Çantalarda, ayakkabılarda ve giyselerde sık sık görmeye alıştığımız deriler; moda dünyasının en cool parçalarını oluşturuyor! En sade ve basic kombinlere bile bambaşka bir hava katan deri kumaşlar, şüphesiz ki en çok elbiselere yakışıyor. Hayır diyemeyeceğiniz bu cool elbiseleri sizin için seçtim, buyurun!

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rengine bayılacağınız bi' elbise!

Rengine bayılacağınız bi' elbise!

Turkuaz suni deri elbisenin modeli ve rengi çok tarz! Mankenin üzerinde olduğu gibi uzun çizmelerle harika kombinler yapabilirsiniz! Hem tarz hem farklı olabilmeniz mümkün!

Turkuaz deri elbise için buraya!

Beyazın deriyle uyumu

Beyazın deriyle uyumu

Deri kumaş açık renklere de çok yakışıyor. Tam da bu mankenin üzerinde olduğu gibi! Beline taktığı ince kemer ve yüksek taban botlarla cool bi' kombin olmuş. Ne dersiniz? 

 Siz de bu elbiseyi incelemek isterseniz tık tık!

Pencere detaylı elbise

Pencere detaylı elbise

Etek kısmı volanlı elbisenin, bel kısımlarındaki pencere detayları ile farklı ve güzel bi' model olmuş. Mankende beyaz topuklu botlarla kombinlenmiş olsa da siz beyaz spor ayakkabılarla daha spor ve tarz bi' hava yaratabilirsiniz. 

Volanlı deri elbise için buraya!

Şeker pembesi straplez elbise

Şeker pembesi straplez elbise

Straplez elbisenin etek kısmı pileli ve katlı. Özel günler için tercih edebileceğiniz güzel bi' alternatif olabilir. Gümüş rengi veya gold rengi ince bantlı sandalet modeliyle kombinlerseniz harika olacaktır. 

Şeker pembesi elbise için buraya!

Karpuz kol elbise

Karpuz kol elbise

Karpuz kollu elbisenin bel kısmında çapraz kuşak detayı kullanılmış. Kolları ve etek boyu uzun olan bu elbisenin renk tonu harika. Tam da mankenin üzerinde olduğu gibi uzun çizmelerle kombin yapabilirsiniz. 

Karpuz kol elbise için buraya!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tarçın rengi elbise

Tarçın rengi elbise

Sıfır kol ve yuvarlak yaka olan bu elbise tam kurtarıcınız! Gardırobunuzda bulunmasını öneririz. Kış mevsiminde mankende olduğu gibi elbisenin içine gömlek giyebilir ve çizme ile kombinleyebilirsiniz. Yaz mevsiminde ise topuklu sandaletlerle harika olacaktır.

Tarçın rengi elbise için böyle alalım!

Acı kahverengi deri elbise

Acı kahverengi deri elbise

Spor düz kesim modeliyle çok kurtarıcı bi' model daha.  Dilerseniz topuklu sandaletlerle dilerseniz de spor ayakkabılarıyla harika olacak. Bu elbiseyi hemen kapmak gerek! Bizden söylemesi. 

Acı kahverengi elbise için tık tık!

Ceket elbise

Ceket elbise

Hem ceket hem elbise! Oldukça fonksiyonel olan bu elbiseyi almak en doğru kararınız olacak. Kombinlerinizde düğmelerini açtığınızda ceket olarak, düğmelerini kapattığınızda elbise olarak kullanabilirsiniz! 

Ceket elbise için buraya!

Tek kol elbise

Tek kol elbise

Tek kollu elbisenin göğüs kısmında da pencere detayı var! Mankende olduğu gibi şeffaf topuklu ayakkabılar bu elbise için en doğru tercih. Feminen bi' tarzınız varsa bu elbise tam size göre!

Beyaz tek kol elbise için buraya!

Bi' gömlek elbise modeli daha!

Bi' gömlek elbise modeli daha!

Gömlek elbiseler kurtarıcınız diyoruz çünkü gerçekten öyle! Loafer ayakkabılar bu model elbiselerle güzel bi' alternatif. Bence bu gömlek elbiseden gardırobunuzda bulunmalı!

Bu elbiseye sahip olmak istiyorsanız buraya!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pudra rengi elbise

Pudra rengi elbise

Kemerli ve cep detaylı bu deri elbise sizi çok tatlış yapabilir! Altına giyeceğiniz babetlerle de bu kombini tamamlayabilirsiniz. 

Pudra deri elbise için tık tık.

Korse detaylı elbise

Korse detaylı elbise

Göğüs kısmı korse detaylı elbisenin etek kısmı volanlı! Feminenliğin ön planda olduğu bi' model! Topukluyla ve babetle kombinlediğinizde mükemmel olacaktır!

Korse detay elbise için buraya!

Tarzına bayıldığım elbiselerin koleksiyonu için buraya!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın