Görüş Bildir
Haberler
Engin Akyürek Cephesinden Bomba Haber! Engin Akyürek Hangi Markanın Reklam Yüzü Oldu?

Engin Akyürek Cephesinden Bomba Haber! Engin Akyürek Hangi Markanın Reklam Yüzü Oldu?

Son olarak ''Sefirin Kızı'' dizisinde gösterdiği performansla bir kez daha kendine hayran bırakan ünlü oyuncu Engin Akyürek'in yeni dizisi Kaçış'ın yayınlanacağı platform belli oldu.Ünlü oyuncu Engin Akyürek’in yeni dizisi “Kaçış”ın hazırlıkları sürerken dizinin Türkiye pazarına giren dünyanın en büyük dijital platformlarından Disney Plus için çekileceği öğrenildi. İşte dizinin detayları...

Kaynak: https://www.tv100.com/unlu-oyuncu-engin-akyurekin-yeni-dizisi-kacis-disney-plusta-seyirciyle-bulusacak-haber-572301

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Fatmagül'ün Suçu Ne, Bir Bulut Olsam ve Bir Küçük Eylül Meselesi gibi sevilen yapımlarla seyircinin gönlünü kazanan ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan Engin Akyürek Netflix'in dünyadaki en büyük rakiplerinden biriyle masaya oturdu ve anlaşmayı imzaladı!

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Yakışıklı oyuncunun Mehmet karakterine hayat vereceği dizideki rol arkadaşları netleşmek üzere. Dizinin Türkiye pazarına giren dünyanın en büyük dijital platformlarından Disney Plus için çekileceği öğrenildi.

Disney Plus'ta Yayınlanacak

Disney Plus'ta Yayınlanacak

Bitsen Altuntaş'ın haberine göre, yapımcılığını 03 Medya ile Same Film'in üstlendiği Kaçış dizisi, Türkiye pazarına giren dünyaca ünlü dijital platform Disney Plus için çekileceği öğrenildi.

Hazırlıkları devam eden ve Gaziantep ve Güneydoğu bölgesinde çekilecek olan dizi ile ilgili detaylar yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlıyor.

15 Ekim'de başlayacak olan çekimler, 10 ile 12 hafta boyunca Gaziantep'te yapılacak ve projenin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak.

Hikayesi de Engin Akyürek'e Ait

Hikayesi de Engin Akyürek'e Ait

Yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın'ın oturacağı dizinin hikayesini de Engin Akyürek kaleme aldı.

Senaryosunu Ali Doğançay'ın kaleme aldığı dizide yakışıklı oyuncu, Mehmet karakterine hayat verecek.

Rol arkadaşlarının kim olacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak olan dizide Engin Akyürek, daha önce hiç izlemediğimiz bambaşka bir karakterle seyirci karşısına çıkacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın