Görüş Bildir
Haberler
'En Büyük Hayalim Katil Olmaktı' Demişti: Karşısına İlk Çıkan Kişiyi 8 Yerinden Bıçaklayan Lise Öğrencisine 5 Yıl Hapis Cezası

etiket 'En Büyük Hayalim Katil Olmaktı' Demişti: Karşısına İlk Çıkan Kişiyi 8 Yerinden Bıçaklayan Lise Öğrencisine 5 Yıl Hapis Cezası

ozcanmine
27.03.2019 - 15:03

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne kentinde karşısına çıkan 49 yaşındaki Filipinli Elmerry Sanchez'i 8 farklı yerinden bıçaklayarak öldürmeye teşebbüs eden 17 yaşındaki lise öğrencisi Tuana K., verdiği ifadede, 'Katil olmak hayalimdi. Sonunda en büyük hayalimi gerçekleştirdim' dedi. 'Beni bırakırsanız yine birini bıçaklarım' diyen saldırgan, çıkarıldığı mahkemece 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

Karşısına çıkan ilk kişiyi 8 yerinden bıçakladı

Karşısına çıkan ilk kişiyi 8 yerinden bıçakladı

DHA'nın aktardığına göre, 30 Ekim 2018 tarihinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Okula gitmek için evden çıkan 17 yaşındaki lise öğrencisi Tuana K., evden aldığı ekmek bıçağıyla karşısına çıkan ilk kişiyi bıçakladı. 

Saldırgan, karşısına çıkan 49 yaşındaki Filipinli Elmerry Sanchez'i 8 farklı yerinden bıçakladı. Zanlı K., çevredekilerin engellemesiyle durduruldu. Kanlar içerisinde yere yığılan kadın ise, hastaneye kaldırıldı.

"En büyük hayalimi gerçekleştirdim"

"En büyük hayalimi gerçekleştirdim"

Yaşanan olaydan sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Tuana K., verdiği ifadede, 'Katil olmak nasıl bir şey bunu yaşamak istedim. Fırsatını buldum ve yoldan geçen ilk kişiyi bıçakladım. Sonunda en büyük hayalimi gerçekleştirdim' demişti.

"Pişman değilim"

"Pişman değilim"

Lise öğrencisi Tuana K.'nın mahkemesi Girne Ağır Ceza Mahkemesince sonuçlandı. 'Birisini bıçakladığım için pişman değilim. Beni bırakırsanız yine birini bıçaklarım' diyen zanlı 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
601
418
135
41
19
13
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deniz Derya Canfeda

Geri zekalı kız. Madem katil olmayı bu kadar çok istiyorsun, bari kötü insanları bul da onları öldür. Hiç değilse topluma bir faydan olur. Karşıma çıkan ilk ... Devamını Gör

saisensaku

mahkeme 5 yıl sonra suçu tekrarlamasına izin vermiş demek ki

Esthetician

Suçunu itiraf edip dürüst oldugu için hakim baya bir indirim yapmış cezada.