Görüş Bildir
Haberler
Elinizdeki Telefondan Sizi Başka Dünyalara Sürükleyecek En İyi 10 Mobil MMORPG

Elinizdeki Telefondan Sizi Başka Dünyalara Sürükleyecek En İyi 10 Mobil MMORPG

Deniz Ünsal
19.02.2023 - 17:07

MMO türü bilgisayar oyunları tarihinde her zaman çok fazla bir pay aldı. Final Fantasy gibi seriler yıllardır başarılı bir şekilde oyuncuları kendine çekti. Günümüzde metroda, otobüste, parkta elimizde telefonlar ile gezerken; mobil oyunların MMORPG türüne girmemesi de beklenemezdi. Gelin mobil platformdaki en iyi MMOPRG oyunlarına bakalım.

Kaynak: https://gamerant.com/best-mobile-mmorpgs
İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Sword Art Online: Integral Factor

10. Sword Art Online: Integral Factor

Aynı isimli anime serisinin 2017 çıkışlı mobil oyunu olan Sword Art online: Integral Factor. Yıllar boyunca gelen grafik güncellemeleri kendini güncel tutan oyun, mobilde saatlerinizi alabilir.

9. Black Desert Mobile

9. Black Desert Mobile

Başarılı bilgisayar MMO oyunu Black Desert Online'ın mobil platform için olan uyarlaması gibi görünen oyun aslında pek de öyle değil. Platformlar arası karakter aktarımı, alışveriş gibi cross-play özelliği olmadığında ikisi bambaşka birer oyun oluyor.

8. Eve Echoes

8. Eve Echoes

Bilgisayar versiyonu olan EVE Online'ın mobil platform hali olan Eve Echoes. Cross-play özelliği olmayan oyun, bilgisayar halinin daha kolaylaştırılmış hali olan oyunda madencilik, uzay savaşları bir tık kadar kolay.

7. Rucoy Online

7. Rucoy Online

Listedeki en basit grafikli oyun Rucoy Online. Diğer MMO'lar gibi karmaşık yapısı da olmadığı için oynaması kolay ve sıkıldığınızda girip tecrübe kasabilir ve seviye atlayabilirsiniz.

6. IdleOn – The Idle MMO

6. IdleOn – The Idle MMO

Birden fazla karakteri aynı anda oynayabileceğiniz, sıradanlaşmış korkunç canavarlar yerine daha eğlenceli düşmanları alt edeceğiniz IdleON.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Albion Online

5. Albion Online

Diğer mobil MMO'ların aksine cross-play özelliğine sahip Albion Online. daha uzun ve derinlikli görev yapısı sizi içine çekse de grinding, oyunun en büyük eksisi.

4. RuneScape

4. RuneScape

En eski MMO oyunlarından biri olan RuneScape. Yıllar boyunca gelen yeniliklerin ardından tamamen cross-play destekli olan RuneScape; eski günleri özleyen oyuncular için mobil bir alternatif.

3. Adventure Quest 3D

3. Adventure Quest 3D

2008'den bu yana gelişen Adventure Quest 3D. Basit grafikleri, kolay oynanışı ile hala zaman geçirmek isteyen oyuncular için bir mobil MMORPG seçeneği.

2. Old School RuneScape

2. Old School RuneScape

RuneScape'in eski versiyonunu oynamak isteyenler için 2008 versiyonu hala duruyor, Old School RuneScape. Yenisine göre daha kötü grafikler ve eski oynanışa sahip olsa da, bazen eskilere dönmek biz oyunculara iyi gelebiliyor.

1. Dofus Touch

1. Dofus Touch

Uzun süredir piyasada yerini koruyan Dofus'un mobil platform hali olan Dofus Touch. Çizgi filmsel grafikleri, kendine özgü oynanışı ve rahatlatıcı teması ile kendine çeken Dofus Touch, mobilde de başarısını yakalıyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın