Görüş Bildir
Haberler
Elif'e Çarpan Sürücü Yakalandı: Otomobilin Camında Genç Kızın Saç Telleri Bulundu

Elif'e Çarpan Sürücü Yakalandı: Otomobilin Camında Genç Kızın Saç Telleri Bulundu

Batuhan
28.01.2021 - 13:07

Şanlıurfa'da, üniversiteye hazırlanan Elif Bereket'e (18) çarpıp ölümüne neden otomobilin sürücüsü Ali Badıllı yakalandı. Üzeri battaniye ile örtülmüş, boş arazide bulunan otomobilin camında ise Elif Bereket'in kopan saç tellerinin olduğu belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaza, önceki akşam Karaköprü Mahallesi'nde meydana geldi. Üniversite sınavlarına hazırlanan Elif Bereket ile kardeşi Yaşar Bereket, dershaneden çıkıp evlerine gitmek için yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada, hızla gelen iki otomobilden birisi, Elif Bereket'e çarptı, kardeşi Yaşar ise, kıl payı kurtuldu. Yaralanan Elif Bereket, hastanede yaşamını yitirdi.

Güvenlik kamerasına yansıyan kazanın ardından kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı. Görüntülerden otomobilin plakasını tespit eden ekipler, geçiş güzergahı üzerinde de çalışma yaptı. 34 JV 0990 plakalı otomobil, boş bir arazide üzeri battaniyeyle örtülü vaziyette bulundu. Kaza sırasında otomobilin parçalanan camında ise Elif Bereket’in kopan saç tellerinin olduğu belirtildi. Otomobile el koyan polis, sürücü Ali Badıllı’yı yakalayarak gözaltına aldı.

Ali Badıllı, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
8
6
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
y baydar

3 güne salınır