Görüş Bildir
Haberler
Elif Çakır Kimdir? Başörtüsünü Çıkarmasıyla Gündem Olan Elif Çakır Nereli, Kaç Yaşında?

Elif Çakır Kimdir? Başörtüsünü Çıkarmasıyla Gündem Olan Elif Çakır Nereli, Kaç Yaşında?

Karar yazarı Elif Çakır dikkat çeken bir karar aldı. Başörtüsünü çıkarmasıyla Twitter gündemine bomba gibi düştü. Karar gazetesindeki köşesinde daha önce fotoğrafı türbanlı olan Elif Çakır'ın köşesindeki yeni fotoğrafı ise türbansız. Elif Çakır aldığı bu kararla ilgili henüz bir açıklama yapmış değil. İlerleyen günlerde bu kararla ilgili açıklama yapıp yapmayacağı da henüz bilinmiyor. Peki, Elif Çakır kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Karar gazetesinin internet sitesinde Elif Çakır'ın türbanlı haline dair fotoğraf karesi ve Elif Çakır ile ilgili tüm merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beni Bağışlayın

Beni Bağışlayın

Elif Çakır'a aldığı kararla ilgili sormak istedik ancak Çakır konuyla ilgili konuşmak istemediğini ifade ederek 'Beni bağışlayın' dedi. 

Elif Çakır Kimdir?

Elif Çakır Kimdir?

Gazeteci yazar. 1971, İskilip / Çorum doğumlu. Elif Çakır, Akşam, Taraf ve Star gazetelerinde ve Tempo dergisinde muhabirlik ve köşe yazarlığı yaptı. Bu gazetelerin yönetimi değişince Elif Çakır’ın da işine son verildi.

Yaptığı haberlerle medyada genişçe yer alan, tartışmalara konu edilen Elif Çakır,  son olarak, Sancak grubundan tasfiye edilen gazetecilerin kurduğu Karar gazetesindeki köşesinde yazılarına devam ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
3
2
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?