Görüş Bildir
Haberler
Elektrikli Otomobil Almak İsteyenler İçin: Çevre Dostu Taşıt Kredisi Nedir? Nasıl Kullanılır?

etiket Elektrikli Otomobil Almak İsteyenler İçin: Çevre Dostu Taşıt Kredisi Nedir? Nasıl Kullanılır?

Berk Boztaş
18.05.2023 - 17:02

Elektrikli otomobillerin hayatımızdaki varlığı günden güne artıyor. Bu anlamda oldukça büyük bir öneme sahip çevre dostu taşıt kredisini ele alacağız!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çevre Dostu Taşıt Kredisi Nedir?

Çevre Dostu Taşıt Kredisi Nedir?

Çevre Dostu Taşıt Kredisi, çevre hassasiyeti bir hayli yüksek olan hibrit veya elektrikli araçlarda kullanılabilen bir kredi türü olarak biliniyor. Doğa dostu araçlar için, doğa dostu kredi.

Sürdürülebilirlik en önemlisi!

Sürdürülebilirlik en önemlisi!

Elektrikli ve hibrit araçların dünyamızın sürdürülebilir olmasındaki önemi bir hayli büyük. İşte tam da bu noktada içten yanmalı araçların çevreye verdiği zararın karşısında, sıfır karbon anlayışıyla karşımıza çıkıyor bu tarz otomobiller.

Neden mi tercih etmeliyiz?

Neden mi tercih etmeliyiz?

Çevre dostu taşıt kredisinin en önemli özelliklerinden birinin cazip faiz oranları olduğundan bahsedebiliriz. İçten yanmalı bir otomobile göre çok daha avantajlı faiz oranları ile karşılaşabilirsin.

Yakıttan tasarruf et!

Yakıttan tasarruf et!

Bu kredi ile beraber bir elektrikli ya da hibrit otomobil sahibi olabileceğinden, yakıt anlamında artık cebini düşünmene gerek kalmayacak. Böylelikle bir taş ile iki kuş vurmuş olacaksın. Hem doğayı koruyacaksın, hem de araç sahibi olacaksın!

Uzun zamanlı vade imkanı!

Uzun zamanlı vade imkanı!

Çevre Dostu Taşıt Kredisi'nde 48 aya varan vade imkanı bulunuyor. Üstelik kredinizi Türk Lirası cinsinden kullanabiliyorsun. Bütün bunlara ek olarak %50 indirimli kredi tahsis ücretinden de faydalanabiliyorsun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğa dostu!

Doğa dostu!

Dünyamızın daha iyi ve daha yaşanabilir bir yer olması için doğayı korumamız ve ona sahip çıkmamız gerektiği aşikar. Bu noktada Çevre Dostu Taşıt Kredisi ile birlikte sahibi olacağınız araç, doğa ile iç içe olacak bir tane olacak.

Karbon ayak iziyle mücadele!

Karbon ayak iziyle mücadele!

Çeşitli faaliyetler sonucunda üretilen sera gazı miktarının insan faaliyetleriyle beraber çevreye verdiği zararı düşünürsek, sözünü ettiğimiz kredi ile sahibi olacağınız elektrikli araç ile bu durum çok daha aşağılara inecek.

Özel fiyatlandırmalar!

Özel fiyatlandırmalar!

Bankaların Çevre Dostu Taşıt Kredisi ile beraber sunduğu çeşitli özel fiyatlandırmalar bulunuyor. Bu fiyatlandırmalar, sıfır kilometre veya ikinci el tüm hibrit ve elektrikli markalar ile modellerinde geçerli oluyor.

Bir o kadar da indirim!

Bir o kadar da indirim!

Çevre Dostu Taşıt Kredisi'nden faydalanırsanız, sıfır kilometre ve ikinci el hibrit ve elektrikli araçlarda çeşitli indirimler bankalar tarafından sunuluyor. İçten yanmalı bir otomobil almaya göre çok daha avantajlı!

Daha az maliyet, daha çok enerji!

Daha az maliyet, daha çok enerji!

İçten yanmalı bir otomobil satın almak ile kıyaslandığı zaman, elektrikli ya da hibrit otomobillerin çok daha düşük bir maliyeti oluyor. Üstelik Çevre Dostu Taşıt Kredisi'nin getirdiği artıları da cabası!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın