Görüş Bildir
Haberler
El Tutuşma Şeklinize Göre İlişkinizi Yorumluyoruz!

El Tutuşma Şeklinize Göre İlişkinizi Yorumluyoruz!

El ele tutuşmanın bir ilişkide ne kadar önemli olduğunu bilmiyor muydunuz?

O zaman şimdi testi çözün ve öğrenin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sağlıklı bir ilişkiniz var!

Sizin ilişkinizin temelinde sevgi ve şefkat var. Birbirinize karşı sevginizin olduğu kadar saygı da söz konusudur. Birbirinize tam anlamıyla güvenerek ilişkinizi yürütüyorsunuz. Ama aranızda o tutkulu aşıklarda yaşanan şehvet yok. Aranızdaki bu duygunun neden olmadığını sen de bilmiyorsun. Fakat bu kötü bir anlam içermiyor. Sonuçta herkesin aşkı yaşama şekli farklıdır. Sizinki biraz daha sakin, olağan ilerliyor. Bu durumdan çok ama çok memnunsunuz. Çünkü sen de partnerinde aşırılıktan hoşlanmıyorsunuz. İlişkinizde bir taraf diğerine göre daha baskın. Hatta el tutuşurken eli üstte olan kişinin baskınlığı daha fazladır. Ama bunu saygı çerçevesinde yapmaktan vazgeçmiyorsunuz. Birbirinize olan saygınız ve sevginiz etrafındakilerin de dikkatini çekiyor. Bu arada aranızda aşırı kıskançlık yok. Bu da birbirinize ne kadar güvendiğinizi gösteriyor. Gayet sağlıklı bir ilişkiniz var.

Muhteşem bir aşka sahipsiniz!

Sizin aranızda inanılmaz güçlü bir bağ var. Bu güçlü bağın sebebi de kendi içinizde yaşadığınız tutkudur. Birbirinize gerçekten çok aşıksınız ve bunu doruklarınıza kadar hissediyorsunuz. Hatta bu duygu patlaması gördüğün gibi el tutuşma şeklinize bile yansıyor. Birbirine geçen parmaklar birbirinize tüm benliğiniz ile bağlı olduğunuzu gösteriyor. Ama birinin elleri diğerinden daha az sarıyorsa orada bir sıkıntı olabilir. Çünkü daha sıkı tutan el, aşkın patlamasından doğan bir reflekstir. Eğer o kadar sıkı tutmuyorsa o kişi daha az seviyordur. Eğer ikinizde sımsıkı tutuyor ve parmaklarınızı geçirerek el tutuşuyorsanız dünyanın en güzel aşkına sahipsiniz. Bu arada ikiniz de çok kıskanç bir yapıya sahipsiniz. Fakat bunu aşmak için çabalıyorsunuz. Çünkü bu güzel ilişkiyi ve hissettirdiklerini yıpratmak istemiyorsunuz. Birbirinize olan güveninizi korumaya ve bunu yaşatmaya devam edin. Bu muhteşem aşkı yaşatın!

Zıt karakterlerin aşkına sahipsiniz!

Burada aşkınızı korumaya ve sahiplenmeye çalışan bir partner söz konusudur. İlişkinizde bir taraf daha sahiplenici davranır. Hatta diğerine göre daha kıskançtır ve bunu ilişkide fazlasıyla hissettirir. Bu demek değildir ki biri diğerinden daha çok seviyor. Aslında ikiniz de birbirinizi çok seviyorsunuz fakat biriniz daha özgür ruhlu biriniz de daha bağlıdır. İki zıt karakterin bir araya gelmesinden kaynaklanan bir durum. Zaman zaman ilişkinizde sorunlar yaşanabilir. Çünkü uyuşmayan karakterlere sahipsiniz. Ve ortak noktayı bulmakta çoğu zaman zorlanıyorsunuz. Fakat tüm bunlara rağmen birbirinizi çok seviyorsunuz. Çünkü aranızda olan bu tartışmalar sizi birbirinize daha çok bağlıyor. Birbirinizden kopmak yerine sıkı sıkıya bağlanıyorsunuz. Bu da ilişkinizin gün geçtikçe daha da güçlü bir hale dönüşmesini sağlıyor.

Birbirinizi tamamlayan bir aşka sahipsiniz!

Bu el tutuşma şeklinde bir taraf her zaman daha çok sever, daha çok sahip çıkar. Karşısındakini daha çok benimser. Diğer taraf duygularını daima bastıran olur. Biriniz duygularınızı açık açık söylemekten çekinmezken diğer taraf her zaman kaçar. Söylemekten, belli etmekten her zaman çekinir. Bunun altında farklı bir neden yoktur. Karakter olarak böyledir. Diğer taraf bunun farkındadır ve aslında birbirini tamamlarlar. İlişkinizde her konuda birbirinizi tamamlıyorsunuz. Resmen ruh eşinizi bulmuş gibi hissediyorsunuz. Bazen arada çatışmazlıklar yaşansa da birbirinizi içten içe çok seviyorsunuz. Kıskançlık aslında iki tarafta da vardır. Fakat bunu ikinizin belli etme şekli de farklıdır. Biriniz gürültülü bir şekilde yaşarken diğeriniz sessizce içinde yaşar. Bu aranızda biraz problem yaşatsa da güzel giden bir ilişkiniz var.

Duyguların köreldiği bir ilişkiye sahipsiniz!

Bu ilişkiden iki tarafta sıkılmıştır. Bu durum görüldüğü gibi el tutuşma şekline bile yansımış. Aşk ile başlamış ilişkinizde şu an sadece bağlılık söz konusu olabilir. Zamanla duygularınız azalmış ve birbirinizden sıkılmış olabilirsiniz. Bu durum aslında aşkınızı hızlı yaşamanızdan kaynaklanıyor olabilir. Yaşanacak ne varsa yaşanmış ve şu an heyecan verici bir şey kalmamasından ötürü olabilir. Bu durumu eğer hissediyorsanız ilişkinizi kurtarmak adına iki tarafın bir şeyler yapması gerekir. Çünkü bu durumda iki taraf da birbirine zarar verebilir. Bu yüzden nerelerde hata yaptığınızı, neleri düzeltmeniz gerektiğini gözden geçirirseniz iyi olur.

Dikkat edilmesi gereken bir ilişkiye sahipsiniz!

Aslında bu ilişki tipinden gerçek anlamda korkulmalıdır. Çünkü bir diğer taraf daha baskın olmaya çalışır. Ve aslında içten içe bencil ve düşüncesiz davranışlar sergileyebilir. Diğer taraf bu durumdan zaman zaman rahatsız olur. Çünkü ilişkide yaşanan bu tatsızlığı sonuna kadar hisseder. Ama arada sevgi olduğu için sessiz kalmaya çalışır. Sen de öyle yapıyor olabilirsin veya partnerin yapıyor olabilir. Ama dikkatli olmakta fayda vardır. Genelde emri vaki tavırlar da sergiler. Hep kendi istediği olsun ister. Bu ilişkide gerçekten büyük problemlere yol açar. Baskın olmaya çalışan kişi genelde karşı tarafa güvensizdir. Ve o yüzden karşı tarafı kısıtlamaya çalışır. Bu durumda kısıtlanan taraf ne kadar severse sevsin özgürlüğü kısıtlandığı için bu ilişkiden sıkılabilir. Dikkat edilmelidir.

Monoton bir ilişki içerisindesiniz!

Bu ilişkide her iki tarafında değişken bir karaktere sahip olduğunu söylemeliyiz. Monotonluktan hiç hoşlanmazsınız. Bu da ilişkinize zaman zaman yansır. Çünkü bir taraf aynı şeyleri yaşamaktan sıkılmıştır. Hatta gördüğümüz üzere bu el tutuşma şekline bile yansımıştır. Ve bir zaman sonra farklı arayışlar içine girebilir. İlk başta tutkulu başlayan ilişkiniz şimdiler de yerini sakinliğe bırakmıştır. Heyecansız, tutkusuz bir ilişki içerisinde bile olabilirsiniz. Birbirinize olan sevginiz vardır fakat eski heyecanınız yok. Bu da iki tarafı da düşündürür. Siz de şu sıralar bu düşünce içerisinde olabilirsiniz. Tabi bu partneriniz içinde geçerlidir. Eğer ilişkinizi hala eskisi gibi sürdürmek istiyorsanız farklı şeyler denemelisiniz.

Aşkın en güzel haline sahipsiniz!

Siz ilişkinizde bazı evreleri atlatmış ve bazı olgunluğa ulaşmışsınız. Birbirinize olan aşkınızı uzun zaman geçse de asla yitirmezsiniz. Çünkü aranızdaki o güven oluşmuştur. Mesela bir ortamda birbirinizi rahat bırakırsınız. İstediğiniz kişilerle rahat rahat konuşabilirsiniz. Bu aranızdaki güvenin ve evreleri atlatmış olmanın verdiği rahatlıktan kaynaklanır. Ve aşkın en güzel halidir. Çünkü yapılan davranışların altından neden aranmaz. 'Eğer o bunu yapıyorsa mutlaka geçerli bir sebebi vardır.' diye düşünürsünüz. Bu da ilişkinizin güçlü bir bağa sahip olduğunu gösterir. Birbirinize olan saygınızı korursunuz. Ve artık karar alırken özgürce hareket edebiliyorsunuzdur. Birbirinizden o kadar eminsiniz ki gerçekten örnek bir çiftsiniz.

Özgürce yaşanan bir aşka sahipsiniz!

Bu ilişkide ikinizin de bağımsız karakterlere sahip olduğunuzu gösterir. Özgürlüğünüze düşkün oluşunuz aslında el tutuşma şeklinize bile yansımıştır. Diğer ilişkilerden oldukça farklı bir ilişkiye sahipsiniz. Kendi alanınızı asla kısıtlamaz ve rahatsız etmezsiniz. Çünkü aşkın özgürce yaşadığına inananlardansınız. Ve böyle ikiniz de çok mutlusunuz. Çünkü ne kıskançlık söz konusudur ne de güvensizlik. Aşkı özgürce yaşamak, eğlencelere katılmak ve seyahat etmek sizin olmazsa olmaz parçanızdır. Birlikte eğlenmeye bayılırsınız. Tabi ikinizin de farklı ilgi alanları vardır. Ve buna saygı duyarsınız. Birbiriniz ile yalnız kalmaya izin verirsiniz. Sürekli birlikte olmaktan hoşlanmazsınız. Hem aşkınızı yaşamak hem de kendinizi yaşamak istersiniz. Ve bunu dengeli bir şekilde yaşarsınız. Birbirinize verdiğiniz değer kadar ilişkinize de değer verirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
277
154
66
50
28
21
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın