Görüş Bildir
Haberler
Ekrem İmamoğlu'ndan Oyunculara ve Gençlere Pingsiz Türkiye Sözü

Ekrem İmamoğlu'ndan Oyunculara ve Gençlere Pingsiz Türkiye Sözü

Beril Özge Danacı
19.03.2021 - 21:54 Son Güncelleme: 19.03.2021 - 21:57

Oyuncular başta olmak üzere tüm internet kullanıcılarını etkileyen ülkemizdeki ping sorunu siyasilerin gündeminden düşmüyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da pingsiz bir Türkiye için söz verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

En basit haliyle cihazdan alınan verinin sunucuya aktarılması esnasında geçen süre olarak tanımlayabileceğimiz ping özellikle online oyunlarda büyük bir problem teşkil ediyor. Ping arttıkça oyundaki gecikmeler de artıyor. Bu da haliyle anında tepki verilmesi gereken oyunlarda oyuncuların başına bela oluyor. Yeri geliyor bu problem dünyaca ünlü profesyonel oyuncularımızın bile yakasını bırakmıyor, hatta kariyerlerini etkiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ülkemiz gençlerinin ve oyuncuların problemlerinin farkında olan siyasiler elbette ki bizlere bir nebze de olsa umut veriyor. Ancak ülkemizin internet altyapısı ve yüksek ping değerleri de maalesef yakın zamanda çözüme kavuşacak bir konu gibi görünmüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
62
27
10
7
6
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Saffet Filiz

Genel kullanıcı pek farkında değil ama Türkiye de İnternet hızı ortalaması vasatın altında, İnternet sağlayıcıları tonla para kazanıyor zerre yatırımları yok... Devamını Gör

Ziya Akbaş

Valla güzel vaat. Demokrasi yalanından daha gerçekçi... :J

okisi

hadi bakalım nasıl olacak o merakla bekliyoruz