Görüş Bildir
Haberler
Eğlenceli Bölümleriyle En Mutsuz Anlarınızda Bile Yüzünüzün Gülmesini Sağlayacak 13 Dizi

Eğlenceli Bölümleriyle En Mutsuz Anlarınızda Bile Yüzünüzün Gülmesini Sağlayacak 13 Dizi

Dale Cooper
10.07.2021 - 15:00

Bazen bir dizi başka yaşamların büyüsüne kapılıp kendi gündelik dertlerimizi ve sıkıntılarımızı unutmamızı sağlayabiliyor. Bilhassa mutsuz anlarda komedi dizileri en büyük ilacımız olabiliyor.

Eğlenceli bölümleriyle en mutsuz anlarınızda bile yüzünüzün gülmesini sağlayacak dizileri sizler için derledik.

Not: Dizi açıklamaları beyazperde.com'dan alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Seinfeld (1989–1998)

Seinfeld - IMDb 8.8

Bugünkü birçok komedi dizisinin atası sayılan, Larry David ve Jerry Seinfeld'ın yaratıcılığını üstlendiği Seinfeld, New Yorklu nevrotik stand-up komedyeni Jerry Seinfeld ve eşit derecede nevrotik üç arkadaşının yoluna girmesi mümkün gibi görünmeyen hayatlarından hikâyeler sunuyor.

2. Black Books (2000–2004)

Black Books - IMDb 8.5

Dylan Moran'ın yazarlığını ve başrolünü üstlendiği Black Books, bir kitapçı işleten alkolik ve huysuz Bernard Black'in bir dükkan işletme becerilerine sahip olmadığını anladığında Manny'yi işe almasıyla başlayan hikâyeyi takip ediyor.

3. It's Always Sunny in Philadelphia (2005–)

It's Always Sunny in Philadelphia - IMDb 8.8

Philadelphia’da bir mahallede İrlanda barı işleten beş bencil arkadaş yetişkinler dünyasında yollarının bulmaya çalışır. Fakat bu konuda pek de başarılı değiller. Yaşamı günü birlik ve yüzeysel yaşayan grup çarpık görüşleri ve önyargılarıyla sık sık sıkıntılı zamanlar yaşar. Grup daha iyiye gitmeyi amaçlarken başlarına gelen olaylar sonucu gittikçe dibe doğru çekilir. Rob McElhenney’in yaratıcısı olduğu dizinin oyuncu kadrosunda Charlie Day, Kaitlin Olson, Glenn Howerton, Rob McElhenney gibi isimler yer alıyor.

4. Peep Show (2003–2015)

Peep Show - IMDb 8.6

Mark ve Jez, ikisinin hayatlarının oldukça sıradan ve normal olması dışında hiçbir ortak noktası olmayan yirmili yaşlardaki iki oda arkadaşıdır. Çift gündelik yaşamla başa çıkmaya çalışırken bir anda bir kargaşa başlar.

5. Coupling (2000–2004)

Coupling - IMDb 8.5

Daha sonra Sherlock dizisiyle dizi takipçilerinin yakından tanıyacağı bir isim olan Steven Moffat'ın yaratıcılığını üstlendiği Coupling, gerçek aşkı bulma arayışlarının asla hız kesmediği 6 arkadaşın seks ve ilişkileri tüm yönleriyle ele alışından parçalar sunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Office (2005–2013)

The Office - IMDb 8.9

Burası Dunder Mufflin Kağıt Şirketi. Sıradan gibi görünen ama sıra dışı komik bir ofis. İktidar düşkünü bir patron, her biri ayrı karakterde çalışanlar, 9-17 arası bitmesi gereken işler ve modern dünyanın en vazgeçilmez unsuru ofis hayatı!

Ama Michael Scott sıradan bir patron değil. Şakaları çalışanları tarafından anlaşılmayan çalışanlarının gözünde kaba, sevimsiz, sinir bozucu, ırkçı, cinsiyetçi ve verdiği hiçbir sözü yerine getiremeyen patron ama aslında o bir komedyen, bir dost, bir yardımsever...

7. 30 Rock (2006–2013)

30 Rock - IMDb 8.2

Dünyanın en büyük eğlence şirketlerinden biri olan NBC Universal'ın New York City caddesindeki adresinden, 30 Rockefeller Plaza'dan ilham alınarak yaratılan dizi 'The Girlie Show' adlı bir komedi şovunun baş metin yazarı olan Liz Lemon'ın eğlenceli öyküsünü konu ediniyor.

8. Unbreakable Kimmy Schmidt (2015–2019)

Unbreakable Kimmy Schmidt - IMDb 7.6

Geçirdiği 15 yılın ardından bağlı olduğu tarikattan kaçan Kimmy, New York’ta kendine yeni bir hayat kurmaya çalışır. The Office’den tanıdığımız Ellie Kemper’ın başrolde olduğu dizinin altında, ünlü aktris ve senarist Tina Fey’in imzası var…

9. Arrested Development (2003–2019)

Arrested Development - IMDb 8.7

Aile şirketinden ayrılıp kendine yeni bir hayat kurmak isteyen Michael, babasının hesaplarda sahtecilik suçuyla tutuklanmasının ardından, bu planını gerçekleştiremez ve Orange County'de kalıp, birbirinden garip aile bireylerine ellerindeki ile nasıl yaşayabileceklerini öğretmek zorunda kalır.

10. How I Met Your Mother (2005–2014)

How I Met Your Mother - IMDb 8.3

2030 yılındayız; Ted Mosby çocuklarına anneleri ile tanışmasının ‘uzuuun’ hikayesini anlatıyor ve bir anda 2005 yılının Amerikası’na geri dönerek, beş sıkı dostun 20’li yaşlardaki eğlenceli yaşamalarına konuk oluyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Curb Your Enthusiasm (2000–)

Curb Your Enthusiasm - IMDb 8.7

Curb Your Enthusiasm, her şeye sahip olan bir adamın başına gelen olayları konu ediyor. Larry David, bir insanın mutlu olabileceği her şeye sahip. Sevgi dolu bir eş, iyi arkadaşlar, başarılı bir kariyer ve harika bir ev. Peki onun hayatında yanlış giden ne olabilir ki?

12. Community (2009–2015)

Community - IMDb 8.5

Jeff Winger, avukat olan genç bir adamdır. Ancak diplomasının sahte olduğu ortaya çıkınca Jeff’in avukatlık lisansı iptal edilir. Avukatlık lisansını tekrar kazanmak isteyen Jeff, bunun için sorunsuz bir şekilde mezun olabileceğini düşündüğü Greendale’a gider. Jeff bambaşka amaçlarla geldiği okulda kendisini farklı nedenlerle Greendale'de sıkışan uyumsuz bir grubun lideri olarak bulur.

13. Modern Family (2009–2020)

Modern Family - IMDb 8.4

Bir aile düşünün. Sizden yaşça hayli küçük ve güzel bir eşiniz ve onun babalık yapmaya çalıştığınız oğlu. Her biri birbirinden dertli, üç çocuğu olan kızınız ve partneriyle beraber evlat edinmeye karar veren eşcinsel oğlunuz. Böylesi bir aile portresinden, elbette komediden başka bir şey çıkmaz.

Eğlencesi bol yaz aylarında KFC Avantajı bol menü iyi gider!

Eğlencesi bol yaz aylarında KFC Avantajı bol menü iyi gider!

Hemen sipariş vermek için tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
14
8
5
4
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gaydırı guppak

Brooklyn 99 efsaneeee peralta 🔥

Bus

black books😍

Gizem Yenikler

10,13 favorim.