Görüş Bildir
Haberler
Ece Erken Akın Altan'ı Tokatladı

Ece Erken Akın Altan'ı Tokatladı

Meltem Sevim
09.01.2014 - 19:12
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ece Erken Akın Altan'ı Tokatladı

Ece'den eski nişanlısı Akın Altan'a sert tokat.

Ünlü sunucu Ece Erken, kendisinden ayrıldıktan onra adı Özlem Yıldız ve Ivana Sert'le anılan Akın Altan'ın hızına dayanamadı. İddiaya göre, eski nişanlısını kulüp ortasında tokatladı.

Bengü'den ayrıldıktan kısa süre sonra Ece Erken'le evlilik planları yapmaya başlayan Akın Altan, özel yaşamındaki hızının bedelini ödedi.

Nişanın bozulmasından kısa süre sonra Altan'ın adının Özlem Yıldız ve Ivana Sert'le anılması, Erken'i çileden çıkardı.

Çağla Şıkel'in doğum günü partisinden Yıldız'la ayrılan, ama aynı gece Sert'le yakınlaştığını açıklayan Akın Altan, ertesi akşam Albüm'de yine Özlem Yıldız'laydı. Aynı mekanda bulunan Erken, onları görünce Twitter'a 'Çocuklu, yeni boşanmış, makarnacı sevgilisinden ayrılmış biri; eski kocasının arkadaşıyla öpüşemez. Yeni boşanmış kadından kork ' yazdı.

Ama iddiaya göre bu tweet'le hıncını alamadı ve kulüp ortasında Altan'a tokat attı. Albüm'ün ortakları Şazi Şekergümüş ve Mustafa Sirmen'in kavga büyümeden ayırdığı çift, hırsla mekanı terk etti.

Ece Erken, Akın Altan hakkında ağır konuştu: 'Onun ne iş yaptığını bilmiyordum, iş kurmasını söylediğim için ayrıldık. Bazı insanları biz kadınlar meşhur ediyor, havaya sokuyoruz. Sanki birkaç kadının paylaşamadığı bir adam var ortada. Akın şu an playboy vaziyetinde.'

En Son Haber

Kaynak: http://www.ensonhaber.com/ece-erken-a...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın